Först...

Först undrar jag varför det ska varaså svårt att ta ett NEJ?
och varför sprider vissa ut rykten om mig som att jag inte vill ha nya vänner?
Jag bara undrar var det finns att läsa det ?
Jag vill visst ha nya vänner men jag vill också att de respekterar mig för den jag är och inte fortsätter mata
mig med personliga frågor till exempel om hur gammal jag är för jag svarar ändå inte på dem och detsmamam gäller kommentarerna här på bloggen.
Dessutom står det klart och tydlig på min biografi att jag helst vill mejla ett tag för att lära känna folk innan jag accepterar någon som vän, är det så konstigt tycker ni att man vill lära känna sina vänner mer ?
Nej jag addar inte på några villkor för att ni ska utnyttja mig genom att tro att ni ska få massor av presenter och dyligt. Jag ger till de personer jag vill ge så snälla ni sluta tigga.Ni kan ju tänka er hur det skulle vara själva att få samma frågor om autos och presenter gång på gång eller hur ?
Verkligen nog om detta nu hoppas jag i alla fall :) tänkte tipsa er om att jag har en till tävling uppe i ArtBooks, så gissa på vem jag har klätt ut mig till denna gång.
Först att gissa rätt vinner en sak från önskelistan, det går också både den som kommer tvåa och trea så gissa på!
/Connie

Veckans Boonie

Nej men hejsan där är ni ju :)
Så roligt att nu är här, jag hoppas att ni stannar till lite ör att läsa dagens inlägg på bloggen.
Om ni underar över varör jag varit så tyst ett tag nu så beror det på att jag håller på att lägga in en teckning i digtal orm med hjälp av min ritplatta. Vilken fiffig liten uppfinning det är när man tycker om att rita ;)
Fast jag kommer nog aldrig att gå över helt till digitalt format, nej det är en helt annan känsla i att sitta med papper och penna utan jag har den mer som ett komplement helt enkelt.
Nej nog med denna lilla utläggning, nu är ni säkert fulla av förväntan kring Veckans Boonie?
Gissade jag rätt? jo och då ska jag vara snäll och inte hålla er på sträckbänken längre än nödvändigt..utan nu ska jag presentera den här omgången.
Veckans Boonie är....
Baby Cuddles vann den här veckan ör att hon är en blyg och tillbakadragen liten boonietös som för den
skull inte ska glömmas bort. Hon sitter väldigt gärna och myser med en i soffan om hon får. Då gärna under en varm och skön snuttefilt. Fast se till att gömma bort pop-cornen innan hon kommer och sätter sig för annars kommer de garanterat att ta slut så länge de inte har smörsmak för då får de hellre vara.
Hon smyger också gärna ut i köket för att kolla om det finns någon överbliven jordgubbsaft som hon kan få smaka, men hon skulle aldrig drömma om att tanågot utan lov så hon brukar fråga först på sitt lite typiska sätt genom en serie lustiga visslingar.

Hade först..

Jag hade först tänkt att göra en MSPTV till igen men det blev någon mellanting tror jag den här gången.
Lånade in lite grafik som ni säkert ser och känner igen er i :)
Fast det blev något helt annat, efter gårdagens avsnitt av Det Okända var jag så rörd och tagen att jag kände att jag ville försöka göra något fint för att hedra hästen som gör att jag idag har mitt namn på MSP.
Alltså han som är skälet bakom till att Connie är just Connie.
Så nu vet ni det, nu som inte visste och läst tidigare att jag kom på mitt namn efter en häst.
Eller efter en av raserna som fanns i honom då nämligen, connemaran.
Då är steget till Connie kanske inte så långt.
Om ni undrar vad det här har med tv programmet "Det Okända" att göra så läs texen.


Ursäkta

Ursäkta mig men nu är jag ARG fick ett mejl idag från en tjej där det stod: Är det sant som alla säger att du är självisk?
Det gjorde mig så irriterad till den milda grad ? Varför kan inte folk meja själv och försöka bilda sig en egen uppfattning om personen bakom MSP-figuren istället för att tro på det andra skriver?
Och nej jag är inte självisk för att jag vill lärka känna någon innan jag lägger till den som vän, eller för att jag inte delar autos eller presenter med dem som ständigt tjatar om det!
Blir bara hederligt förbannad när ni säger sådana här saker och när vissa slänger ur sig väldigt grova anklagelser mot mig utan att ens ta reda på fakta först!
Dessutom så delar jag med mig av mycket här på bloggen ,med så där rök den tanken om att jag skulle vara självisk men
nej tack , så jag vet faktiskt inte om jag ska fortsätta på MSP nu tack vare allt skitprat som tydligen går, jag måste tänka över det här ordentligt innan först men jag trodde Moviestarplanet.se var en sida man hade roligt på , inte där man anklagar folk för så grova saker som ni har gjort mot mig.
Dessutom undrar jag varför ni skriver dem ? för jag tror inte ni skulel tycka det vore så kul själva att bli anklagad på det sättet
Så vissa av er ska skämmas, jag tror ni vet vilka ni är till er andra kan jag bara säga att jag är ledsen över om det ska behöva bli så här.Om jag nu slutar eller bara ska ta en paus, men jag kommer nog bara ta en paus och varta inne och sköta booniesarna precis dom vanligt.
Fråga inte ens om ni kan få gubben för jag ger inte bort den , den dag jag slutar kommer någto av mina syskonbarn att få den för jag skulle aldrig ge den till någon okänd bara så ni vet.
/Allas er Connie

Prickar, prickar det är kul med massa fräcka polka prickar

Har ni några frågor är det baraatt ni hör av er som vanligt till mig via kommentarsfältet här på bloggen, via eposten (MSPBubblet@hotmail.se) eller också via mailen på moviestarplanet så försöker jag att hjälpa er vidare så gott jag kan.

Veckans Boonie

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra, nu får vi vinter nu får vi vinter som vi har önskat oss så.
Just nu är det väldigt omväxlande väder här, ena dagen är det nollgradigt eller rentav en bit uppe på plus för att i nästa stund vara - 15 men just idag har det tydligen bestämt sig för attt snöa.
Ändå är vi inte inne i April än men det känns lite som så ändå när det är så här fram och tillbaka. Ena dagen vintejackan, andra dagen höstjacka på.
Nog för att det går bra för oss som kan byta men vad det ska bli jobbigt för de stackars djuren när det blir plötsliga väderomslag så här.
Nej nog pratat om det nu, ska inte tråka ut er helt med prat om det ombytbara vädret utan nu har jag avgjort Veckans Boonie igen. Som vanligt blir det nästan en rysare varje gång men det gör ju det hela bara mer spännande eller tycker ni inte det?.
Den här gången blev det ...*tadam*
Gröneli som vann :) Hon har aldrig varit förut, inte ens på min förra blogg som jag hade så det passade
perfekt att hon äntligen råkade äta upp titeln. Ja..som sagt är det något Gröneli verkligen tycker om att göra
så är det att äta, mest efterätter förstås som gärna slinker ner men det förstår man eftersom hon samtidigt också är en aktiv liten boonie som tycker om att göra konster& att studsa runt.
Ibland kan man om man lyssnar höra ett av hennes lustiga små läten som hon ger ifrån sig men vad du än gör glöm för all del inte flaskan med fanta tropical frutis framme om du har en sådan.
Hon kan ju få för sig att smaka och det gör hon vanligen genom att bita av korken elller bita hål i plasten så det kan lätt sluta med en nedsölad boonie och en lika våt omgivning.
Fast det är sådan hon är Gröneli, lite busig och alltid pigg på upptåg fast hon kommer gärna och sätter sig med resten av gänget i soffan och vill mysa om kvällen och märker hon att man är nere för något då kommer hon genast och försöker muntra upp en.

Tillbaka

Nu så :)
Nu är jag äntligen tillbaka efter en till synes innehålls lös helg men det hände ju ändå lite fast
mestadels så vilade jag eftersom jag hade en hensk huvudvärk på lördagen, mest troligt p grund av ett klass 2 oväder som drog förbi.
Sken upp lite på Söndagen så då var jag ut och fotade lite :) Ni som är nyfikna kan kolla in resultatet på skogstokan.blogg.se, kan säga att det blev lite mycket mesar i ett och samma inlägg där.
Gillar ni fåglar så tror jag ni vet vad som menas annara kan jag sägaatt tex både blåmesen och talgoxen ingår i familjen mesfåglar för den som inte visste.
Jag lovade ju att jag skulle visa upp ett av mina senaste alster och det ska jag också göra nu :) så får vi hoppas att det ska gå bättre nu efter allt krångel :)
Jo här är den :) två små ponnysar som leker ute isnöyran tyckte jag passade fint :P

Lovade

Vet att jag lvoade att ni skulle få se bilder på mitt senaste alster ikväll men nu verkar det ha
blivit något tillfälligt fel på bloggen för det fungerar inte att ladda upp bilder :/
Försökt nollställa uppkopplingen men det gick inte heller
typiskt nog :( så jag får tro att det ordnar upp sig tills imorgon i alla fall.
Nej nu ska jag se på TV :) god natt på er alla och sov gott!
/Connie

Hejsan

Hejsan på er allihopa :)
Tänkte bara kika in lite här och kolla hur många av er som har lagt märke till min nya header ?
Kan säga att jag är rätt nöjd med den och jag har äntligen lärt mig hur man gör Polka-prickar.
Det kanske blir något jag kommer att visa i bloggskolan så småningom men just nu håller jag på att planera för en del där jag tänker visa er hur man gör egna knappar att använda i menyraden :)
Provade att leka lite med menyn på skogstokan.blogg.se men det blev inte så bra som jag tänkte mig så jag tror jag ska hålla mig till standardmenyn trots allt men man kan ju leka lite med den också så den inte behöver bli så tråkig :P
Dessutom så har jag hållit på att rita en hel del på sistone så det kanske kommer ett inlägg till senare idag  där jag tänkte visa upp några alster för er igen :).
För jag tycker det är roligt att dela med mig av saker när de blir bra :)
Kan ju berätta att jag gjort muffins med , åt upp de sista igår och enligt ena brorsbarnet som var på fika smakade de gott och jag kan ju säga att de hade lite egen design *skratt*.
Nästa gång jag gör lovar jag att jag ska lägga upp en bild här så ni får se :) fast det blev mer glasyr över dem än frosting för jag hade inte de rätta ingridienserna hemma för det  :P och dessutom så behöver jag en sprits.
Fast nu vet ni att jag åtminstone håller på att pyssla med lite olika med så en del av det kanske kommer in här så småningom.
/Kramar Connie

Veckans Boonie

Nej då, jag har inte glömt nu igen har bara varit upptagen med lite andra saker förut.
Varit på stan med mamma och hittade två böcker på second hand vilket inte alls är ovanligt mig så nu har jag kvällsläsning i alla fall :) (så ni vet vad jag gör om jag loggar ut tidigt)
Sedan har jag börjat jobba med min andra blogg igen och lagt in de första bilderna där så ni kan ju kolla om ni har lust, ni hittar den på skogstokans.blogg.se.
Valde blogg.se igen eftersom jag tyckte det var mest praktiskt att ha båda två på samma ställe men nog om detta nu..är ni nyfikna ..bra för jag förstår er,,Veckans boonie är. inte dock helt otippat...*saxofonsolo*


Valentina :) tänkte att hon skulle passa perfekt med tanke på att det var Alla hjärtans dag igår men  jag kunde inte lägga in den igår eftersom det skulle ha blivit fel dag men här är hon i alla fall.
Valentina är i alla fall en väldigt mysig boonie tjej som tycker om att ta det lungt. Helst av allt så kryper hon upp i ens knä när man sitter i soffan och drar med sig sin gosefilt.
Ibland vill hon prova sina egna vingar och hoppar från bokhyllan men hon är inte så duktig utan hon brukar gråta högljutt när hon landar och slår sig. Tills hon blir bättre på att flyga, låt henne öva på studmatta med nät eller i vindtunnel.
Hon äter väldigt gärna goda gelehjärtan och dricker helst av allt jordgubbssaft.


Tjenamoss

Hejsan på er allihopa.
Nu kanske ni undrar varför jag inte skriver ett inlägg med Veckans Boonie men det kommer sedan jag lovar :).
Känner bara att jag hade lust att dela med mig av lite annat som händer. Ni som undrar var jag tog vägen igår kväll kan lugna ner er eftersom jag är tillbaka.
Första delen av kvällen satt jag och hjälpte Lertop med en header till hans MSPblogg :).
Om ni vill kolla in den så gör det här : http://eliasmsp100.bloggplatsen.se/ blev rätt nöjd faktiskt kan jag säga.
Enkelheten i den uppvägs av animeringen.
Sedan så var jag ute med mamma och roade mig lite, nåja vi var och lyssnade på Per Ragnar.
Nu till något helt annat, något som många verkar ha svårt för är att jag är vuxen och har MSP. Jag skaffade det främst för att hjälpa mina brorsbarn när de inte kunde sitta framför datorn och sköta sina gubbar, eftersom jag har dator jämt och inte de . Gör det mig på något sätt till en dålig människa ?
Tycker det är så lågt av er som anklagar mig för att vara bland annat tjuv och pedofil men det är saker som jag har fått höra på MSP och nu ljuger jag inte.
Undrar hur ni som säger sådana saker tänker ?
Majoriteten av er har aldrig ens pratat med mig och känner mig inte :/ så ni ska kanske inte ha förutfattade meningar heller för det är rent ut sagt taskigt av er att göra på det här sättet.
Jag tycker inte om personliga frågor på grund av det här heller det har jag sagt förut och det säger jag igen för det är tydligen svårt att förstå med. Dessutom så ska man faktiskt inte avslöja allt på nätet utan man bör ha en gräns på vad som är privat och inte och jag kan inte se varför frågor som :Har du barn?, bor du ensam? är du singel? med flera skulle angå någon på MSP.
Dessutom kan man disskutera om vad som är vuxet, en del kanske tycker att det är att gå ut på krogen, dricka alkohol och så men jag tycker att i det första fallet så träffar man inga riktiga vänner där  och öl och sådant smakar enligt mig bara äckligt så varför ska man då dricka när det bara kan bli elände av det.
Dessutom så dricker jag inte ens kaffe men det är en annan historia :P
Så nu vet ni det och jag hoppas att ni tänker er för innan ni säger något som ni tror att jag inte gillar men annars väl mötta så ses vi.

Smarta jag :)

Idag känner jag mig smart även om jag först muttrade och drog en visa över att jag har en gammal kortläsare på min dator som inte klarar av att läsa SDHC kort men så kom jag på det!
Satte bara in kortet i kameran eftersom det funkar där också vips grävde jag fram min datakabel från lådan ;)
Så nu behöver jag inte köpa någon extern kortläsare heller utan det var så smidigt och lätt men man ska ju tänka efter ibland med såklart :)
Glad är jag i alla fall över att ha kommit fram till lösningen på problemet :)
Den kanske satt ovanligt långt inne men till sist rullade den i alla fall in , så nu kan jag trots allt fota med SDHC kort som har bättre med lagringsutrymme än vanliga SD kort(Inget ont om dem ändå, har tre stycken.)
Så nu ska jag ta mig i kragen med skogstokan.blogg.se och försöka lista ut hur man får till en snygg meny.
Fast jag hänger ju såklart här och bloggar om MSP och lite till som vanligt , ciao på er och ha en bra forstättning på dagen!

Lagg

Är det någon mer än jag som har problem med MSP.
Kan knappt sitta på kvällarna för att sidan laggar så och då vet jag att det inte är min dator som är seg eftersom alla andra sidor och program fungerar bra men just moivestarplanet på kvällarna när många är inne..nej det är liksom ingen idé ens att vara inne då känns det som.
Eller en mycket liten. Idag skulle jag gå in och mata mina djur men jag är säker på att jag satte dem FRAMFÖR kuddar&bord och sådant men nu sitter de BAKOM utan att jag har ändrat på något och hur kommer det sig?
Dessutom så kommer inga skyltar upp på sakerna när jag går runt i chattrummen och ska samla..vad är det här?
Tycker inte att man ska behöva relogga hela tiden för att få problemen att lösa sig men klart är det ju att det är något konstigt med sidan när den beter sig sådär.
Hoppas dock att det ska lösa sig också till alla som undrar vad som händer med min andra blogg så håller jag på att försöka fixa en sak på den , hoppas bli klar inom en snar framtid och i helgen har jag varit upptagen med annat så det var därför ni inte såg till mig men nu är jag här :)
Kram till er alla

Tjabba, tjena, hallå

Hejsan på er alla :)
Tänkte bara kolla runt lite idag och kika in läget här och jag hoppas att ni alla har en bra dag så här långt för det har jag :) än så länge. Känner mig lite missnöjd med min andra blogg skogstokan.blogg.se , den har liksom inte blivit det jag tänkte så jag funderar på om jag ska lägga ner eller omforma den.
Lägga ner känns lite trist med för det är ju kul att visa upp foton som man har tagit så nej jag kommer nog mer att spåna lite och göra om den .
Ni kan i alla fall kika in där lite då och då :) så får ni se vad som händer.
Tänkte påminna er alla om att kolla in min klubb Into The Blue, vet att jag inte har så mycket där men det beror nog på ert bristande intresse med :/ känns ju fel att lägga ner energi på något som ni inte är intresserade av, då kan jag lika gärna nöja mig med att skriva här på bloggen istället och lägga ner klubben om intresset inte är större ?
Det tror jag var dagens lilla fundering...vad jag pysslar med idag?
Det kommer ni kanske att få se när jag är klar sedan :)

Bloggskolan del 3: Dessa läckra rutor

Tänkte visa er hur man i CS5 gör ett enkelt rutmönster som är mycket dekorativt att ha som bakgrund
till bloggen,headern eller varför inte prova att piffa upp menyn?
Med andra ord ett väldigt användbart tips hoppas jag :)
Är det något ni funderar över gällande det här så maila på msp, kommentera här eller skriv ett email med era frågor till MSPBubblet@hotmail.se

Veckans Boonie

Så till den mycket spännande omgången av Veckans Boonie :)
För det första vill jag be om ursäkt om ni tycker att den kommit upp sent idag men jag fick hem ett paket som jag var tvungen att öppna först och sedan efter det fick jag ont i huvudet så jag har mest legat och vilat efter det.
Nu så ska jag dock må så pass att jag kan göra den här omgången klar så mi slipper vänta längre.
Som alltid har det varit  en mycket spännande vecka och jag har funderat fram och tillbaka lite på vem jag skulle välja men till sist föll valet på .....Lilla Boo.


Lilla Boo , som för det mesta bara kallas Boo tycker om praktiska skämt men skulle aldrig vara
genomelak mot någon utan han vill bara ha sig ett gott skratt. Dessutom så kan han inte hjälpa sin uppväxt hos en ond gammal trollkarl...till sist så smet han dock eftersom trollkarlen förvandlade hans bästa kompis till en snigel. Till skillnad från vanliga Booniesar så pratar inte Boo utan han utövar tankeöverföring även om han kan gnissla med tänderna ibland.
Han tycker om att dricka päronjuice och har du Aftereight hemma bör du nog gömma dem för han har ett utmärkt luktsinne.
Mobbning på MSP

Har tagit upp dessa ämnen ett flertal gånger på bloggen redan men det känns att de ändå ständigt
är lika aktuella oavsett hur lång tid som gått sedan jag författade dem :/
Det är trist men sant för det känns som problemen med båda inte har blivit direkt mindre utan snarare
så är det tvärtom. BRIS(Barnens rätt i samhället) har gjort en undersökning och den visar på att allt fler barn känner sig både mobbade och kränkta, inte minst på internet.
Framför allt fler och fler tjejer mår dåligt och jag tycker det är så trist att det ens ska få förekomma en sak som IT mobbning. Visserligen är mobbning alltid lika hemsk oavsett var den än sker och i vilken form den än visar sig men det är bara beklagligt att den flyttat ut på Internet med eftersom det är svårare att ha kontroll på fenommenet där.
Jag tycker dock att en bra grundregel som man kan ha oavsett ålder är: Var mot andra så som du vill att andra är mot dig.
Det är en bra mening att komma ihåg och råkar man ut för något ska man alltid rapportera till ansvariga för sidan eller be någon vuxen hjälpa till med det för man ska inte sitta och ta skit från någon helt enkelt och snälla tänk er för innan ni säger något som kan tolkas som elakt eller taskigt föräven det skrivna ordet har makten att såra mer än vissa av er kanske tror många gånger.Dessutom tror jag inte ni skulle tycka det vore så roligt heller om ni fick liknande mail till er som de jag har som exempel här på bloggen, eller om ni fick nedsättande kommentarer om er i till exempel chatt.Ursäkta om jag trampar någon på tårna nu men det är absolut inte min avsikt heller men det ger er ingen rätt att för den skull ge er på någon annan heller om ni gör eller har gjort det.
Fast det tror jag kommer att visa sig i slutänden med hur onödigt och fegt det är att säga taskiga saker via internet till någon man inte ens har träffat som person och inte heller känner. Fast det är kanske just därför ni vågar men jag lovar, ni skulle aldrig säga samma saker om ni stod öga mot öga.
Har ni problem och känner att ni har varit med om något på MSP som kan klassas som mobbning så får ni gärna mejla så kanske jag kan hjälpa er med rapportering och stöd men ni ska komma ihåg en sak: Låt dem aldrig trycka ner er utan kämpa på!
Till er som är med om något i skolan säger jag egentligen samma sak och lägger till , det är absolut inte fel att prata med någon vuxen i er närhet(skolsyster,kurator,lärare eller kanske en städerska). Även om ni kanske är rädda för att råka ut för hämnd är det alltid bättre att säga något, det kan vara vägen ut bättre det än att fortsätta tiga och bara ta emot.

Level 15

Ni som följer bloggen vet ju att jag brukar bjuda på lite mer än MSP och det tänker jag göra nu med men först vill jag säga ett STORT tack till alla er som hjälp mig att nå level 15, ni är värda många <3
Vad det gäller mina filmer så håller jag på att klura ut handlingen till nästa Vampyrella :) så ni behöver inte oroa er den kommer när jag har storyn klar :) måste ju få fundera lite på den så att den blir riktigt bra.
Annars så tänkte jag mer höra om någon fler såg Melodifestivalen i helgen som var och fråga vad ni tyckte ?
Tyckte det liknade cirkus mestadels.
Först kom Sean Banan* skratt* kan förstå om yngre gillar honom men snälla ....tänk efter om vi ska skicka bidraget till Eurovision, det kommer inte att bli den senaste hitlåten i Europa det törs jag nog säga.
Nästa sak var Death By April , visst nu är jag inget fan av hårdrock så men låten hade varit bra till coh med utan growlet (en fördel om man hör vad de sjunger).
Sedan kom ..Torsten Flinck, ja vad säger man om karln mer än att han är speciell?
Gillade låten men tyckte det var onödigt det som hände sedan dåligt SVT att ta med det :/, de hade ju kunnat klippa in från repet när det tydligen hade gått bra*suck* men vad gör de inte för att få rubriker?
Efter det trodde jag att det skulle vara lungt men pausunderhållningen *nej tack* visst ska man ta saker med en klackspark men den låtens text var det värsta jag hört på länge tror jag faktiskt.
Mer än onödigt.
Tur då att Loreen gick vidare för enlgit mig och då gillar jag inte eurodisco eller vad man ska kalla hennes stil så speciellt heller men hon hade helt enkelt den bästa låten och framförandet blev närmast magiskt i kontrast till det andra.

Bloggskolan steg C-Header

Nu återstår bara hur du laddar upp din header till bloggen :)
Det är inte alls så svårt som det låter.
Man kan spara headern i lite olika format men jag brukar välja jpeg eller png(interlaced) för att få
bäta resultat, png är ett måste om man ska göra genomskinlig header.
Spara alltså headern på datorn, gå in under bild, ladda upp ny bild på bloggen.
Kom ihåg vad du valde för storlek på headern, är headern alltså 700 px bred ska du ställa in det på storleken innan du laddar upp den.
Leta upp din fil och ladda upp :)
Gå in på bilder , välj din bild så du får upp den i stort format , kopiera bildadressen,gå in under design och kopiera in adressen på rätt ställe i koden. Var noga med att se till att storleken här också är rätt.
Spara...klart!
Lycka till med att göra en header, för er som vill ha mer information eller inte förstår riktigt maila mig på mspbubblet@hotmail.se

Bloggskolan steg 2 Header B


Bloggskolan steg 2 Header A

Hejsan ni som regelbundet följer min blogg vet ju att jag har en bloggskola :)
Missade att flytta över bilderna till rätt dator innan helgen men nu är jag på plats så idag kommer bloggskolan i två delar som jag tänker kalla Header A och B eftersom det rör sig om totalt 12 bilder för att beskriva momentet.
Allt för att det ska bli så lätt för er som möjligt att förstå :)
Då börjar jag :)
I det första steget ska ni egentligen bara ta upp blogg.se eftersom det är den sidan jag jobbar med :)
För er som är totalta nybörjare rekomenderar jag kanske bloggplatsen istället för där följer man bara anvisningarna mer medan man så här på blogg.se får möjligheten att jobba mer fritt med designen.

Veckans Boonie


Nu återstår det viktigaste helt enkelt nämligen att utse Veckans Boonie.
Ojdå det är visst torsdag idag :)
Skulle ju egentligen ha gjort Veckans Boonie igår men jag mådde inte så bra på eftermiddagen/kvällen.
Valde helt enkelt bort det istället eftersom jag absolut inte hade någon ork över till det och tillbringade tiden framför tvn istället.
Idag mår jag lite bättre i alla fall även om jag fortfarande är rätt spak och mör men det ordnar till sig :).
Ska bara ta det lungt annars och repa mig, kanske lägga mig i soffan sedan och sitta här lite mer när det känns okej.
Nej , nu är det nog svamlat dag för mig...att presentera den här Veckans Boonie(som alltid lika spännande om inte mer nu.)
Vem det är ...ja *fanfar* för Veckans Boonie som bli, ingen mer än ...
Magenta :)
Magenta är en liten glad och social boonie tjej som gärna klär ut sig. Hon älskar rosetter och
lånar gärna dina hårband om hon får lov till det förstås. Ibland kan hon dock busa till det och ta något
hårband fastän hon inte har frågat. Hur hon frågar?'
Hon tar helt enkelt och sätter sig, tittar på en med bedjande ögon och blinkar medan hon leder en till sitt mål
Vidare tycker hon också om attt sitta och mysa och hon är en fena på att lösa klurigheter.
Hon tycker mycket om kiwi och dricker allra helst iste.
Dessutom så gör hon gärna sällskap när Rosalita och Eliza klär ut sig.

RSS 2.0