En till

 

 
 
Det blev visst ännu en kreation av bara farten ikväll som jag också blev nöjd med till min stora överraskning.
Lekte lite mer med texturer på denna helt enkelt. Alright kanske ingen klänning jag skulle gå runt i så blekhyad som jag är och rosa går helt enkelt inte ihop med mitt röda hår.
Dessutom så fick jag för mig att göra början på en serie tröjor också, tycker de standardiserade som redan  finns i spelet är lite tråkiga så jag gav mig ut och letade lämpliga texturer.
Har dessutom skissat lite på två klänningar till som jag måste komma på om jag kan få till men det gäller ju att hitta bra grunder att utgå ifrån också.

Hejsan hoppsan

 
Nu ska ni få se vad jag hittade på och gjorde för skapelse igår,
eller åtminstone började på , vet inte om jag är riktigt klar med den än men jag tycker det är en bra början i alla falll. Speciellt med tanke på att jag faktiskt inte har jobbat med Bodyshop på länge men ibland så dyker det upp små idéer och då gäller det att ta vara på dem helt enkelt.
 
Bestämde mig för att göra en marininspirerad klänning och hitills ser den ut så här.
Jag vet inte om något fattas..mest nöjd blev jag dock med baksidan på kjolen, det känns som jag måste jobba mer med framsidan men samtidigt så vet jag inte...och kanske saknas någon textur men som sagt , det vore kul att höra vad ni andra tycker också.
 

Morgon

Morgon på er alla igen eller jag kanske borde säga host host eftersom den här sega hostan verkligen verkar svår att bli av med.
Känner mig dock rätt säker på att det inte är någon vanlig förkylning
utan en bakteriell sådan vilket om jag förstår det rätt kan vara just seg&svår att bli kvitt eftersom inte antibiotika biter som det gör på virus eller infektioner i kroppen.
Nåja jag ska fortsätta ta det lungt i alla fall, städa lite och fixa med Sims såklart :)
Dessutom vill jag ta upp en sak jag hörde på radion just om småbarn som är ute på nätet, då pratar vi 2.3,4 åringar.
Jag tycker inte att så små barn ska vara ute alls faktiskt för även om de kanske bara spelar eller kollar på youtube så finns det så mycket material som inte alls är lämpligt att de kommer åt.
För det kan ju bli så att de ändå blir påverkade av vad de får se, hörde de pratade med en mamma som gav sin IPHONE till sin son när hon lagade mat för att han inte skulle vara och klänga på henne men då tycker jag faktiskt att man kan ge dem en vanlig hederlig leksak att roa sig med istället, eller att om man är två att den andra föräldern kan leka med barnet medan den andra lagar mat, eller att barnet får hjälpa till med små uppgifter.
Mycket bättre att de får använda sin egen fantasi än att de ska behöva bli matade med så mycket saker i så tidig ålder

Sims 2

Då var det dags för ännu ett simsigt inlägg.
Har ordnat upp äntligen bland alla nerladdade filer.
Visserligen saknas en del golv och väggar fortfarande samt lite annat men jag får ordna med det allt eftersom tror jag.
Annars är risken att jag tar på mig för mycket jobb men nu ska jag försöka komma igång med spelandet lite också.
Byggde i alla fall ett nytt hus idag, då nu har jag fem hus och två familjer som väntar på att flytta in också har jag planerat för några fler invånare så det rullar på. Fast det är i alla fall skönt att ha planerat på ett ungefär hur det färdiga kvarteret kommer att bli så får jag se mer sedan vilka som flyttar in.
I det här huset kommer i alla fall familjen Applewhite att bo.
Den består av de äldre föräldrarna Stewart&Millicent samt deras dotter Kelsey och deras katt Rosella.
Också måste jag ju ta itu med tomterna såklart så det blir lite mer hemtrevligt med men det kommer :) 
De här ska i alla fall få en pool, så långt har jag planerat men inget växthus eller trädgårdland.
Nej varför odla saker när man kan köpa är den här familjens motto.

Hejsan på er

Hejsan hoppsan i morgonstunden till alla som är vakna.
Jo jag är hemma idag med, har fortfarande världens hosta och låter stundtals som en kråka eller kanske mer som mina grannar saktorna.
Det är med andra ord väldigt hest. Dessutom så har jag ont i halsen och mår lite illa så ni kan ju tänka er hur det blir när jag får mina hostattacker.
Fast om man bortser från det så tror jag att det ändå är rätt så bra, förutom att man börjar bli less på att vara förkyld.
Men jag har just läst på om varför den här är så seg, det är förmodligen inget virus utan en bakterie som ställer till det.Så pencillin biter inte utan det som hjälper är just lung &vila helt enkelt.
Dessutom är det kallt ute idag - 11 så jag tänkte då i alla fall hålla mig inomhus i värmen
Skissade lite igår kväll och så här blev resultatet, har dock inte riktigt bestämt mig än om jag borde lägga in honom digitalt med ritplattan men tanken finns i alla fall där så jag blev riktigt nöjd :)

Morning

Morgon på er allihopa och hejsan.
Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme ?
Tycker det där är lite svårt att komma ihåg själv nämligen så det är tur att media brukar upplysa om det innan men man behöver ju inte kliva upp mitt i natten och göra det som vissa tror.
Datorn ställer ju in sig själv men nu har jag fixat mikron&klockradion så de går rätt.
Min mobil är lite speciell så den har jag också fått rätta men visst det är ju bra om man kommer upp i tid på morgnarna eller hur ?
Nog för att det tar halva dagen innan jag alls kommer igång med den här förkylningen.
Sedan tänkte jag ställa en liten fråga, hur många är det som gillar det nya chattrummet på MSP?
Jag gillar det INTE alls. De andra chattrummen är bättre för där hamnar ju bakgrunden mer som en kuliss, men en del i det nya ligger ju framför så man ser ju inte vad som händer bakom publiken.
Det borde de ändra på tycker jag sedan funderat jag också över varför så många ljuger om saker i forumet bara för att folk ska tycka synd om dem &ge dem saker ?
Det är ju INTE rätt att ljuga om en sjukdom eller till exempel en olycka utan det är väldigt respektlöst mot de människor som faktiskt är med om sådana saker., så snälla sluta upp att ljuga om sådana här saker för att ni tror att ni ska vinna något på det.
Kommer sanningen fram att ni har ljugit så lovar jag att folk kommer att bli arga på er och det vill ni väl ändå inte ?
Dessutom gillar jag inte att vissa tycker att man är elak för att man är ärlig.Ibland så kanske det är bättre än att gå runt och ljuga för sig självgenom att tycka som alla andra.
Och man ska väl få säga vad man tycker eller hur utan att bli kallad en massa taskiga saker för det.
Fast nu säger ju jag bara vad jag tycker, jag kan inte bestämma över någon annan men jag blev sviken av en barndomskompis, plötsligt en dag var jag inte viktig längre att vara med utan hon bara bröt kontakten och jag hade åtminstone föredragit om hon hade varit ärlig i det läget o sagt som det var.

Vinterbilder

Idag när jag ändå var i farten med att städa lite här hemma och solen sken så passade jag på att fota lite bilder så det inte ska bli allt för tomt med sådana på bloggen medan min externa är borta.Det kanske inte blev de mest perfekta eller bästa men jag hade bara öppnat kösfönstret och det var så kallt även om solen faktiskt sken just då så de får duga tills vidare. Fast jag hoppas ju vara så kry till veckan att jag ska kunna åka ut till päronen och fota lite där om snön ligger kvar utifall det är fint väder också för där är det alltid så himla mycket finare än mitt i stan.
 
 
Nåja snön täckte nästan helamarken idag med men under buskarna hade den tinat och marken tittade fram.
Men på bänken låg den i alla fall kvar.
 
Fotade den här ikväll på några av mina många ljuslyktor som jag har egentligen en hel samling av , dock mest sådanajag faktiskt har fått av andra så också de turkosa på sidorna men inte den i mitten som jag inhandlat själv men visst passar de ihop ?
 
 

Tjenixen på er

Tjenamoss på er allihopa.
Det började ju snöa igår kväll igen och imorse när jag vinklade upp persiennen var det alldeles vitt på marken så äntligen har vi fått årets första snötäcke här.
Solen skiner fast det var allt lite kyligt i luften kände jag när jag var ner på affären nyss och handlade lite. Det måste man ju trots allt göra även om man är förkyld.
Så nu är det hög tid tror jag att plocka undan sommargarderoben och rusta för vintern. Dessutom känner jag att jag måste få säga en sak. Det är alltså INTE Halloween på onsdag som vissa skriver. I USA firas Halloween alltid den 31 Oktober varje år medan vi här i Svergie brukar fira det mellan den 26-28 Oktober. Detta för att inte förväxlas med två av våra svenska helgdagar Allhelgondagen och Alla helgons dag som brukar firas 1 och 3 november. Det är dock på den tredje som vi brukar tända ljus på gravarna, tänka på och minnas de som gått före oss. Så det är mycket viktigt att hålla isär de här två, ändå är det många fortfarande som tror att de firas samtidigt den 31 men de gör de alltså INTE, de som firar Halloween kan istället som många säger väja att göra det Onsdagen den 7 men då är det absolut inte den 31 som vissa skriver.

Den första

Idag så kom den första snön ner från himlen.
Inte var det mycket , utan det är så att det täcker uteplatsen utanför mitt fönster men marken runt omkring är fortfarande bar till den större delen i alla fall.
Fast det kan ju komma mer då det har blivit betydligt kallare i luften och det ser verkligen mer kylslaget ut.
Usch tänker vissa men jag hör faktiskt till den delen dom gillar vinter, snö och kyla. Inga problem tycker jag, värre är när det ska slaska bort och man inte kan börja åka skidor.
Brukar ju inte vara den som sätte upp några mål direkt på min träning men i vintee tänkte jag försöka mig på 10 mil om jag kan börja i tid. Körde ju i alla fall sju ifjol vintras och det är en bedrigt för en som inte åkt skidor sedan skoltiden utan mer tyckt att det varit en pina att ta sig ut, men pappa var smart och visade mig hur bra man kan spåra djuren. Så jag tänkte satsa på att försöka få några riktigt fina älgbilder i vinter om de använder samma stigar och det brukar de ju göra också får jag ju ge mig ut i ottan någon morgon helt enkelt.

God morgon på er alla

Morsning på er allihopa.
Jo det är ju faktiskt morgon fortfarande och jag är glad att ha tagit mig ur sängen idag även om det känns lite motigt att behöva göra det nu.Speciellt eftersom jag tycker att jag är mer täppt i näsan och skrovligare i halsen än vad jag faktiskt var igår.
Fast det blev ju en hel del spring egentligen igår ut och ner på stan två vändor också gjorde jag ju bort tvätten så det kanske inte är så konstigt egentligen.
Så idag ska jag försöka vila lite i sängen, lösa korsord och bara ta det lungt istället, alltså rena motsatsen till gårdagen fast jag var ju ändå tvungen att gå med externa disken& ha en datamus som fungerar(även om jag fick igång den gamla sedan men det kunde jag ju inte veta då.)
Nu rullar det mesta på i alla fall som vanligt och jag får försöka klara mig utan den externa några veckor men jag är glad att den verkar ha gått att rädda och att det bara var fel på kontakten så vitt han kunde se.
Man blir ju inte så lite nipprig över sådana saker, åtminstone inte jag med tanke på alla bilder man har där. Har ju ingenting av det på hårddisken numera allt för att kunna ha plats där för sims &photoshop t.e.x..alltså program jag använder ofta. Vilket blir rätt smart faktiskt för jag har gott om plats över också även om jag laddar ner saker till Sism för det kan jag inte klara mig utan att göra heller. Har planerat för ännu ren familj som ska få flytta in i kvarteret med. får dock se om det blir idag eller i helgen. Det lär ni märka av.

Cloud

Dessutom hittade jag en film som jag tror att ni kommer att gilla om ni tycker om hästar
Den handlar om en kvinna som följer med i en vildhästs liv, från föl till en orädd flockledare. Kan tillägga att den är filmad bland mustanger i USA så det är engelskt tal, fast jag tyckte inte det var speciellt svårt att följa med när hon berättade ändå då hon hade ett behagligt temp genom hela.
Det finns visst flera filmer i serien också men jag hittade tyvärr bara den här som var upplagd på youtube i alla fall.
Hoppas dock att ni gillar den lika mycket som jag gjorde och visst är Cloud en vacker häst ?

Silly, Silly Day

Det här har verkligen varit upp och nervända dagen för mig.
Först började det med hårddisken imorse så jag var ner och lämnade in den. Kontaktstiften i adaptern var böjda så nu ska de rädda disken i den, sätta in ett nytt bättre chassi samt byta kontakt.
Det kommer att gå på ca 600 kr men det får det vara värt med tanke på alla data man har på den.Viket ju inte är så lite,
Sedan när jag kom hem hade datamusen lagt ner, stängde av på knappen bak, la in tvätten i maskinerna och gick och köpte en ny.
När jag kommer hem pajar lampan i hallen,så jag först får lov att byta den varpå jaf provar den gamla musen en vända till och den går till min förvåning igång.
Fast jag kan inte klicka på något men datorn startar i alla fall upp och jag kan logga in. Sitter och flippar en stund och efter några fina ord till fungerar allt igen men ni kan ju tänka er hur jag såg ut.
Inte långt ifrån att jag faktiskt hade börjat slita mitt hår som matadoren på julafton.
Okej nu kanske jag överdiver lite och när jag väl fick igång allt annat så gick det givetvis fortfarande inte att komma in på startmenyn utan jag fick lov att flippa lite till men nu verkade det vara uppe och rullande.
Ja annars hade jag ju inte skrivit det här fina inlägget.
Det verkar i alla fall sannerligen som att det inte är riktigt min dag idag och mitt upp i allt är jag ju fortfarande förkyld och borde sitta inomhus men vad gör man när saker och ting trasslar så här?
Jag kanske ska lägga till ett peppar ,peppar också bara för säkerhetskull känns det som och det är ju inte ens fredagen den 13 e heller.

Hoppas nu...

Igår fungerade den fint 'nda tills på kvällen, då la den ner utan ett ljud.
Vad jag pratar om? Jo min externa IOMEGA disk där jag lagrar ALLA mina foton jag knäpper.
Det bara blinkar till i adaptern nu när jag försöker koppla in allt och jag har provat att byta strömkabeln till den men inget händer utan det är verkligen totaltdött.
Så jag kan bara hoppas nu att det är adaptern som har fått något fnatt och slutat fungera för i sådana fall är det ju bara att byta den.
Eller bara och bara ..men det vore enklare i alla fall än om det är hårddisken som har fått för sig att sluta fungera för i sådana fall återstår två alternativ.
Endera lämna man in den och hoppasatt de kan få igång maskineriet utan att skada disken eller så tar man upp den och plockar ut 3.5 tums disken som sitter i själv.
Känner mig dock en aning stressad över det här såklart, kanske inte så konstigt men pappsen skulle i alla fall kolla om han hade någon passande adapter så man får prova det i alla fall.
Fast n uvet ni varför det kmomer att bli lite skralt med bilder här på bloggen ett tag.

Fy vilken...

Fy vilken jobbig natt jag har haft.
Dels så var jag så igentätt att jag låg och vände mig en massa för det och inte blev det bättre när jag flyttade till soffan heller som brukar kännas lite bättre.
Vid ett vaknade jag igen och hade världens hostattack som inte gav sig , dessutom gjorde det ont i halsen osv.
Resten är för osmakligt att skriva här men jag fick i alla fall upp en massa slem.
Lyckades med stor möda somna till sist och vaknade inte igen förän vid 6 när väckaren ringde. Kände mig allmän risig efter den natten i alla fall och somnade igen. Vaknade inte förän vid halv nio men jag fick i alla fall sova och troligen blir jag hemma hela veckan igen eftersom förkylningen inte verkar vilja ge med sig än.
Lite jobbigt är det fast det ger ju sig så småningom.
Fast jag antar att jag ska vila mer i sängen med en trave korsord,och böcker , värma lite varm dryck och fortsätta knapra halstabletter mer än vad jag sitter här idag men samtidigt känns det här mer okej för snuvans skull.
För visst blir det så också att man lessnar på att se på tv då många program bara går i repris hela tiden och man orkar inte engagera sig speciellt i någon serie heller just annars hade jag satt igång att se McLeods döttrar ändåa från början(har ju hela DVD boxen med alla säsongerna).
Men nej också krånglar mitt bodyshop, jag som hade tänkt göra lite nya kläder åt mina Simmar och hade några ideér.
Nåja får se om jag kan fixa det sedan men det känns inte bra helt klart när det krånglar så.
Så nu vet ni alla fall vad jag gör idag om jag inte är inne, försöker helt enkelt kurera mig.

MSPs frågesport.

Någon mer än jag som ofta brukar spela det ?
Man lär sig ju svaren så jag tycker det är bra att de har bytt ut en del frågor och kommit med några nya. Rätt så många faktiskt, det gör att det blir roligare att spela också.
Fast de kunde ju åtminstone ha rätt svar på frågorna tycker man.
Späckhuggaren "valen" i Rädda Willy hette verkligen inte Willy på riktigt utan han hette Keiko och var viltfångad utan för Island & inget annat(följde hela historien om honom) och har sparat x antal tidningartiklar så jag tror mig ha lite koll i just det fallet.
Sedan så vill jag också rätt att Tors pappa ska ha hetat Odin...nej jag tror det blivit fel här och ska stå Oden istället.
Kuriosa är att vi har stadsisbrytare med namn efter just de fornnordiska gudarna för den som inte visste det.
Har aldrig varit ombord på Oden för varje gång den angjort hamn här har jag endera jobbat eller varit sjuk men på Ymer har jag varit och gått i trapporna och det är inte heller någon liten pjäs vill jag lova.
Man kan föreställa sig hur de tar sig igenom polarområdenas packis.
Här är hon i hamn, Jag fick gå runt på andra sidan för att kunna ta en bra helbild.
 
 
Faktiskt rätt lyxigt med både dusch och toalett på en hytt med 16 kvm min lilla lgh är inte så mycket större på 32 *skratt*
 
Kan ju vara bra om
länspumparna tål att bli blöta om man befinner sig långt ute till havs.
En vägg med priser och dekaler hade de också. Fotade några av de jag tyckte var finast.
 
 
 
 Kan ju vara bra att man hittar var livbojen finns.
 
De hade en helikopter ombord också. Tyvärr fick vi inte se den flyga eftersom just denna var trasig
 

En liten skalenlig modell hade de också.
 
Interiör
 
Fin tavla i en av korridorerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt första...

Mitt första egentliga hästminne som jag har är från när jag var en sisådär sex -sju år gammal.
Det var sommar och jag var med den övriga familjen i sommarstugan.
Fast det var bara pappa och jag hemma just då.
Brorsan sommarjobbade och mamma&systern min hade åkt in till stan.Jag hade fått stränga order om att jag inte fick gå in till hästarna i hagen själv.
Vad tror ni att jag gjorde ? Jo pappa var fullt upptagen med att göra något annat så jag smög in i garaget och hämtade ett grimskaft.
Sedan smög jag tillbaka till hagen och kröp in.
Jag hade väl sett hur syrran gjorde och ville göra likadant. Fast jag kanske inte valde den lättaste hästen...men det ska ni få läsa mer om sedan. Hur som helst så fick jag på något sätt fast grimskaftet i grimman. Tror dock att jag snurrade det runt mer än att förstå hur haken skulle användas.
Så när pappa väl upptäckte mig gick jag runt och ledde på syrrans fd varmblodstravare.Visserligen så var han snäll att hantera men det var bara min syster som kunde rida honom(kanske fler om de hade varit nog envisa) men alla andra som försökte åkte av och han var som ett expresslok om han blev spänd framför en vagn.
På något sätt tror jag ändå att han såg att jag var liten och ofarlig den där gången för han lunkade snällt med efter när jag gick och jag var så stolt.
Fast jag fick ju såklart mycket skäll sedan för att jag hade gått in till hästarna olovandes och jag fick lova att aldrig göra om det men jag tror ändå att det var här som grunden till mitt intresse lades.
Visserligen har jag kanske aldrig varit så road av att rida utan mer varit intresserad av det övriga arbetet kring hästarna och inte minst samspelet som ändå finns mellan häst&människa.
För jag tror att det är lätt att det blir så om man har dåliga erfarenheter av folk, att man vänder sigendera inåt eller mer till djuren för de dömmer ju inte en för den man är utan tycker om en oavsett hur man ser ut.
Människor kan däremot både  vara falska, prata skit om en och dömma ut en på grund av det yttre så pådet viset blir det enklare att umgås med djur eftersom de tycker om en i alla fall och får en att helt enkelt bara må bra.

God morgon

Morgon på er alla som är vakna.
Det borde i alla fall vara rätt många eftersom klockan snart är nio.
Fast vad vet jag men många borde vara på jobbet eller i skolan vid den här tiden.
Vad jag gör hemma fortfarande?
Bra fråga faktiskt men nu är det så att förkylnignen har tagit om lite för mig och jag har både mer snuva och hosta nu.
Typiskt nu när jag hoppades att det var på väg att vända så jag skulle få bli bra igen.
Nåja antar att jag får fortsätta att ta det lungt och jobba på att kurera mig verkligen helt enkelt även om det verkar lättare sagt än gjort.Borde ju inte heller eg gå ut alls men vad gör man när man har vissa saker man måste handla ?

Krax Krax

Nåja nu är jag i alla fall tillbaka på hemmaplan.
Fast förkylningen håller ju i sig. Kraxar som om jag hade svalt en kråka eller åtminstone fått ner en massa fjädrar i halsen.
Fast jag kände ändå att det var dags att återvända hit för jag tror det är lätt hänt att det blir så att man går varandra mer på nerverna efter ett tag .Även om man inte säger något så märks det av ändå.
Som när man ska se på tv om man är tre personer och alla vill se olika program men man har bara två apparater.
Nu brukar jag ju få se på det jag vill ändå men igår var det lite missnöje när jag ville sitta i fotöljen. men det är helt klart bättre att sitta upp med den här snuvan..
Så då kände jag att jag lika gärna kunde vara hemma och vara förkyld för jag orkar ju inte göra så mycket mer periovis nu än att vila, se på tv och sitta kortare stunder här.
Tror det är väldigt lätt hänt att det blir så om man är förkyld dessutom.
Nåja kan bara hoppas att jag snart är på banan igen men det kan ju ta tid.Ska i alla fall göra mitt bästa och fortsätta försöka kurera mig med nyponsoppa,te och varma bad.
Dessutom så vill jag ägna de sista raderna i dagens inlägg åt Copiad, en sagolik travhäst som nu har vandrat vidare till trappalandas evigt gröna ängar. Jag fick visserligen aldrig se honom live men när jag många år senare började släktforska på min systers fd häst så hittade jag gemensamma släktband mellan de två.Det var för mig som tycker om hästar och travsporten nästintill lika magiskt.
även om han inte lämnade så bra avkommor till tävlingbanan så var han då en sannerligen bildskön häst och vi kommer alltid att minnas honom som en av de största.

Snorförkyld

Man kan verkligen säga att jag är snorförkyld nu.
Tror faktiskt det var länge sedan som jag var så här pass däckad av en vanlig förkylning.
Har slemhosta och värdens snuva helt enkelt så jag sover mest bort halva dagarna eller bygger bo framför tvn hos päronen.
Men jag är ändå glad som har den möjligheten att komma till dem och bli lite ompysslad när jag är så här pass krasslig.Inte minst så blir det ju kanske så att det blir lite bättre mat här. Inte för att jag äter dåligt normalt utan försöker jobba på det och lära mig mer men, alltid ätit lite och när jag är sjuk blir jag mer bekväm av mig.
Dessutom så tappar man ju orken med efter ett tag.
Snart varit krasslig i en vecka men jag hoppas åtminstone att det ska vända snart.

Hösten håller på att...

Idag trotsade jag min förkylning lite och passade på att gå ut en liten stund. Trots att jag hade på mig en tjockare mössa och mina varmare vantar kände jag att det börjar bli allt kallare i luften.
Detta märktes inte minst på frosten som hade lagt sig över marken som en kall, knastrande skorpa.
Kunde dock inte vara ute någon längre stund fast det var i alla fall skönt att få komma ut lite och hämta en del luft så här när hösten håller på att sakta övergå i vinter eftersom luften blir så klar.
 

Seegare än knäck

Jaha ja här sitter jag alltså nu med höstens förkylning. Passar på att vara upp de kortare stunderna som jag inte känner för att bara sova och ändå är det här bara första veckan. Mamsen har varit sjuk tre veckor och papsen två. Isch säger jag bara. Vet inte vad som riktigt är värst heller , endera snuvan som gör att man inte kan sova eller den här förbaskade slemhostan.Något av det kunde jag i alla fall gott vara utan.Så det kanske inte blir så mycket gjort utan jag försöker ta igen mig till största delen och vila helt enkelt. Fast jag hoppas vara tillbaka snart.

Nej bli inte..

Nej ni behöver inte bli oroliga om jag inte skriver på ett par dagar nu.
Är helt enkelt jätteförkyld och lär mest förflytta mig mellan soffan och sängen på sin höjd. Tänkte hinka i mig svartvinbärste ooch nyponsoppa också för halsen. Mamsen tyckte jagskulle dricka varmvatten men eehhk det är ju så äckligt på något konstigt sätt så nej det går bara inte ner här.
Hur som helst så provade jag att installera och starta upp en gammal klassiker idag som jag bara tänkte att ni måste få se nämligen Sims 1, så här såg det alltså ut.

Oj vad länge sedan det var man spelade orginalet nu ,hade nästan glömt bort att det faktiskt ser ut så här.
Installerade för att jag behövde en liten vers som fanns till en tavla men tji fick jag, tavlan fanns inte där den skulle men förmodligen så måste jag installera Unleashed också, fast jag tror att jag minns den på ett ungefär ändå så här kommer den::
 
Marsvinets dikt:
'
När lamporna lyser ligger marsvinet där ensam och fryser.
Oönskad och oälskad svinets liv är rätt torrt.
Likt barnens leksaker glöms det snart bort.
Hör nu min varning ni oansvariga simmar, ty annars kan
marsvinets förbannelse bli något som rimmar.
 

Atjoo

Så sitter man här igen då med en höstförkylning.
Började känna mig lite småkrasslig redan igår , ni vet sådär så att det brände bak i näsroten.
När jag vaknade idag så hade snuvan kommit plus att jag har ont i halsen, fryser och känner mig småseg.
Nåja det var ju inte helt oväntat i alla fall då det går mycket förkylningar runt om och så här i hösttider med, eller borde jag säga vinter då det faktiskt kom snöblandat regn igår.
Så idag tänkte jag stoppa om mig med en filt, dricka varmt , läsa gamla Kalle Anka tidningar och bara vila&ta det lungt.
Just det ja..undrar ni hur det gick med Homecrafter igår ?
Det började dåligt på samma sätt så jag flyttade ut både väggar o golv från Downloads och jag fick det att fungera igen.
Vet fortfarande inte vilken fil som fick det att klatra sig så men det får jag kolla vidare på sedan. Hann i alla fall lägga in nästan alla golv igen och tog bort ett par som jag hade tagit ner från annat håll utifall att det var de som ställde till allt men jag får såklart börja om med väggar och golv igen . Fast nu ska jag åtminstone försöka sortera mer och skriva lite mer om varje så det blir roligare sedan när man ska spela.

Plask slask

Vad man blir glad..inte direkt i det här vädret.
Fortfarande delvis morgonmörkt men vidare är det alldeles igengrått och till råge på allt så är det snöblandat regn.
Ja , jag vet jag borde ha tagit stövlarna men jag trodde att jag skulle kunna klara mig torrskodd till jobbet ändå. Dock var det en missräknnig från min sida men jag blev åtminstone inte så blöt om fötterna utan bara lite så det torkar snabbt men jag ska ju gå hem senare också.
Dessutom så har mitt Homecrafter fått för sig att inte vilja funka, det kraschade igår när jag försökte starta upp det och fortsatte göra så trots att jag ominstallerade det så idag måste jag läsa vad mer jag kan göra för utan det kommer jag ju inte någonstans med Sims heller.
Nåja får väl hoppas att jag åtminstone kan få igång det vad det lider så jag kan börja med min nya familj också.
Har ju planerat för att ännu em ska få flytta in i kvarteret.
I alla fall ser det ut som om jag måste gå in och flytta ut alla väggar och det jag hitills lagt in för förmodligen har någon fil klatrat till det för mig fast det är ju konstigt att felet ligger kvar då jag flyttat ut alla filer från homecrafter redan men att man måste gå in och ta bort dem från downlooads med är konstigt.

Hejsan

Hej på er alla.
Nu kanske ni undrar vad jag har hållit hus då jag inte har skrivt här på ett par dagar, men det är ju sådant som händer ibland.
Varje dag finns det kanske inte alltid något att skriva om heller för det där vardagslivet som alla har är ju inte allt för intressant och vad jag äter och hur många gånger om dagen jag går på toaletten är inget som jag tycker ni behöver läda om.
Det är ju trots allt något som alla människor måste göra.
Nåja i helgen har jag i alla fall varit delvis uppptagen med pyssel och varit mer social med familjen igen.
Dessutom så var jag på kalas igår hos Powersaga och åt en god tårta.Eftersom hon egentligen fyller år idag tänker jag säga ett stort GRATTIS till henne här också och hoppas att hon får en bra dag med mer tårta och många presenter.
Vidare så ska jag fortsätta lägga in golv och väggar till mina simmar men jag börjar få lite ordning på torpet igen.

Äntligen!

Goddagens på er allihopa.
Nej det blev inga bilder här igår. Hamnade i andra sysslor istället vilket är lätt hänt sådär ibland. Var lite social med den övriga familjen också tog jag mig en promenad i höstsolen och passade på att njuta tillsammans med syrrans vovve. Idag är det betydligt mer gråmulet och betydligt mindre lockande att gå ut.
Hade tänkt gå ut tidigt för att försöka få syn på något djur men såg film igår natt istället och var vaken till ett så när jag såg vädret imorse var det betydligt skönare att somna om istället.
Får se om det blir en sväng ut imorgon istället.
Fast jag har ju lite bilder att visa i alla fall.
 


Hann inte

Morgon på er alla.
Igår hann jag inte riktigt med mig alls .
Åtminstone inte med det jag skulle göra men håll utkik här idag så kanske ni har mer tur och det dyker upp endera nya foton eller ett kollage med fina Simstapeter.
Vad jag då gjorde istället ?
Först så var jag lite tråkig av mig och gjorde något som jag skjutit upp för länge nämligen att städa hela lägenheten :P
Skrämde dammråttorna på flykt med andra ord också var Paris.Laa här en stund på fika och vi hade det trevligt.
Sedan tog jag det mest lungt resten av kvällen och slappnade av utan att egentligen göra någon större nytta(om man räknart bort att jag lyckades sparka igång Homecrafter) som har en benägenhet att vara lite segt ibland, åtminstone i själva uppstarten.
Fast igår gick det bara galant så jag kunde lägga in alla tapeter jag hade hämtat ner plus att jag satt och funderade på vad jag ska göra åt mitt egna badrum som känns väldigt sunkigt kompa den övriga bostaden.
Har aldrig gillat färgvalet där inne som gör att det känns väldigt mörkt om man inte har lampan tänd vilket man måste för att alls se något och det är gott om vita fläckar i golvmattan.ja
Kan tillägga att huset är från 60-talet och jag tror att de åtminstone har gjort om målningen i just samma badrum en gång eftersom det finns en färgburk kvat i mitt förråd.
Sett på nätet dock att man ska kunna måla med sådan där specialfärg och det är något jag måste fundera på att göra. Känner mig nästan som en sim nu *skratt* . De gillar ju stora och ljusa rum. nåja storleken kan man ju inte åtgärda men väl färgen + att jag har några emaljskador på badkaret som också skulle behöva täckas igen.
Nåja ska ta mig en funderare och prata lite med pappsen så får vi se vad som händer men det vore ju skönt att få lite ordning där inne också.
Dessutom funderar jag på att skaffa ett litet väggvitrin så jag kan byta plats på mina ponnysar och modellhästarna så de slipper stå framme och bli dammiga.

Goder morgon

Morgon på er allihopa.
Eller frågan är hur jag borde börja dagens inlägg faktiskt eftersom jag vaknade vid tretiden i natt och fann det helt omöjlgit att somna om.
Fastän jag försökte så gick det inte speciellt bra och vid sex ringde väckaren så jag var tvungen att kliva upp även om jag helst hade legat kvar. Fast då hade jag med största sannorlikhet också försovit mig och det ville jag ju inte göra.Så något säger mig att jag kommer att vara lagomt trött och lite seg i tanken idag av någon konstig anledning.
Nåja annars är det en fin höstdag ute och solen skiner så det kanske blir en promenad innan jag går hem senare. Har ju visserligen inte med mig kameran men man kan ju inte gå runt med den jämt även om man borde när det är fint väder.
Det här får mig att överväga att faktiskt skaffa en kompaktkamera med men man blir ju så petig när man har vant sig vid systemen.Så nej det får vänta i sådana fall helt enkelt.
Annars så tänkte jag försöka göra lite nytta idag med innan jag ska sparka igång Homecrafter och lägga in de tapeter jag har skapat.Ni kanske får se ett axplock av dem här senare.
 

Typiskt mig

Ikväll hade jag tänkt att jag skulle göra parpikahalvor till middag.
Vad tror ni händer när jag ska flytta över den ena till tallriken ?
Jo swoosh ner på golvet med sidan ner såklart.
Nåja hade i alla fall dammsugit detta golv idag så den går nog att äta ändå men ni skulle ha sett min lagomt roade min.
Nåja torkade upp röran och de blev faktiskt riktigt goda ändå men jag får ta en vända med golvmoppen tror jag så inte mina objudna husdjur silverfiskarna hör några rykten igen.
Faktiskt varit lungt ett par dagar nu och inte hittat någon av de små äckliga krypen som är snabbare än blixten.
Dessutom så byggde jag ett till hus igen och höll på att glömma middagen.

Har inte riktigt bestämt mig än för hur jag vill ha fönstren på övervåningen men något sådant här ser början ut att bli.Använde mig faktikt av ett riktigt hus som förlaga den här gången, men har avvikit lite från den ursprungliga ritningen men jag är ändå jättenöjd så här långt. Det påminner ju i alla fall lite om stugan där jag tillbringade många somrar i mitt liv så det går duga. Planen på sikt när jag tagit ner ltie mer saker och lagt in mer glov&väggar är i alla fall att jag ska förvandla det här till en liten gård.

Morgonstund

God morgon på er alla pigga människor där ute.
Jag hoppas att ni har sovit riktigt bra under natten för det har åtminstone jag gjort. Fast det är alltid lite segt att komma igång såklart så här på morgonen men det är väl inte så konstigt eftersom det fortfarande är mer mörkt ute så här dags.
Annars är det mest lungt idag faktiskt. Känner mig fortfarande nöjd över att jag lyckats komma igång så bra med Sims 2 igen efter allt som varit. Dessutom ser läget i elitserien mycket ljusare ut än det har gjort på länge då MODO vann igår mot Solna AIK med sifforna 4-0, heja. För säga vad man vill men bor man i en mindre stad med knappt 60.000 invånare så betyder det en hel del att ha ett lag i den högsta serien och det kanske blir lite så att man engagerar sig mer även om man egentligen inte är så intresserad.
Fast sport är roligt att titta på, åtminstone ridsport, fridrott och lite mer udda sporter som snooker &dart.
Däremot skulle jag nog aldrig få för mig att ens titta på motorsport eller golf som måste vara de tråkigaste sporter som finnas att se åtmonstone formel 1, jag menar hur roligt är det att se varv efter varv ?
Såg dock ett intressant program på animal planet tror jag att det var om livet kring en golfbana och då menar jag inte människorna utan hur djurlivet hade anpassat sig.
Det  var häpnadväckande att se och jag skrattade lite när jag såg hur illerungarna försökte äta golfbollar som hamnat ute i roughen men de lärde sig snart att det inte var så aptligt.
Fast detsom fick mig att dra än mer på smilbanden var det faktumet att en av dammarna hade fått en alldeles egen invånare , nämligen en alligator så vissa djur är helt enkelt väldigt anpassningsbara.
 

Senaste bygget

Det är ett oändligt projekt att lägga in golv och väggar till Sims 2 men jag håller som bäst på att försöka återställa en del av det jag hade innan strulet med kraschar och ominstallationer började.
Det tar sin lilla tid vill jag lova och jag tar en bit i taget.
Har ju redan lyckats bygga två hus och flytta in två personer.
Idag bestämde jag att det helt enkelt fick vara läge att börja förbereda för en tredje familj också,så jag har börjat bygga ännu ett hus som kanske skiljer sig lite från de två övriga men det passar ändå in i kvarteret.
Ja just det, jobbade lite på kvarteret också och utformade det mer så det kanske dyker upp en kartbild när jag börjar känna mig klar för det.
Så här långt kom jag med huset:
Vet inte riktigt vilken stil som ska få råda men jag tänker mig lite insprirerat av medelhavet, lite spanskt eller någon slags märklig blandning. Måste i alla fall ta mgi tid att få ner alla de där sakerna igen men det här tyxcker jag ändå är en lovande start.

Utställningen

Idag hade jag lite tid över på jobbet så jag gick upp för att kolla in utställningen där en del av mina saker är med.
Nu var de inte bara uppställda på hyllor längre utan dessutom frontglaset kommit på plats och jag får medge att det såg väldigt bra ut. Tänk den som hade ett helt rum hemma för sina samlingar :P *drömmer*
Passade såklart på att fota lite så nu kan jag äntligen visa upp några av dem.
 
En härlig neonskylt. Den fungerade inte från första början men med lite fixande,trixande och en stor dos tålamod så blev den helt återställd.
 
Tyckte om den här stilen faktiskt och visst ser man att en del av modet bara går runt och saker kommer tillbaka.
 
 

SKRIK INTE

Jag får ofta ta emot kritik för att jag vissa gånger säger till en del att inte skrika åt mig när de skriver men jag tror inte att någon tycker det är speciellt trevligt att råka ut för det här.
Dessutom tycker jag att det är allt för många som faktiskt inte vet om att det är detsamma som att SKRIKA( om man skriver med stora(versaler) bokstäver på internet. Det här var en av de huvudregler jag fick lära mig när jag började surfa runt bland vågorna och ingick i netiketten som den kallades.
Ska man förtydliga något i text så kan man istället använda sig av ** eller "" utan att man för den skull behöver skrika och vara otrevlig mot folk.
Fast på sistone när jag varit ute på MSP så undrar jag ibland om folk missat att läsa reglerna och hur man visar varandra hänsyn ?
Nu pekar jag såklart inte ut någon utan menar hur det är lite överlag.Tycker det är lite märklgit att jag ser så många säga hårda ord till varandra på en sida som främst kanske riktar sig mot barn.
För det är verkligen bara onödigt och jag tycker inte att SÅ många kan ha missat hjälpavsnittet heller under frågetecknet där förhållningsreglerna finns.Dessutom är det här regler som för det mesta gäller på alla sidor man vistas på så de borde vara mer självklara. Eller så kanske många bara väljer att helt enkelt strunta i dem men till dessa väljer jag att säga: Man har faktiskt ett ansvar för hur man beter sig ute på internet också och inte bara i den verkliga världen.God dagens på er

Hejsan på er alla .
Nu är man tillbaka till vardagen igen. Fast för första gången på länge så känns det som om jag börjar få tillbaka lite energi för att göra saker igen. Det har ju gått lite på halvfart den senaste tiden men jag vilade ju upp mig riktigt i helgen som var och det behövs ju ibland det med.
Jag tror en av nycklarna är att försöka låta bli att tänka så mycket men det är väl lite olika hur det går med den saken.
Idag ska jag annars mestadels göra tråkiga saker som att tvätta tex men så måste jag köpa nya batterier och jag funderar på att i samma veva köpa ett nytt minneskort till kameran eftersom ett av mina gamla har gått sönder. Eller rättare sagt så står det bara : Inget minneskort i kameran.
Har provat att ta ut och sätta in igen men det blir fortfarande samma fel så det verkar inte mycket bättre än att något mystisk har hänt med det. Har provat mina andra minneskort och de fungerar fint så det är bara det här enda som slutat fungera då av någon anledning som jag inte känner till.

Köp inte

Jag vill bara göra er alla som spelar MSP uppmärksamma på en sak.
Gå INTE på när någon frågar om ni kan ge dem en speciell present via diamanter. Sprang på en tjej när jag var inne tidigare idag i ett chattrum som bad mig om den här tjänsten och hon försökte köra med att diamanter inte kostar pengar vilket jag tror de flesta av oss som spelar vet att de gör. Ville bara uppmärksamma er på att det kan vara ett nytt försök till att luras så var försiktiga och DELA aldrig heller gubbe med någon , inte ens med någon ni känner på riktigt eftersom man bara riskerar att i slutänden bli lurad och det är ju inte kul.
Den här tjejen skrev vidare att vi inte var vänner som hon hade trott, vilket jag bara tyckte vara onödigt gjort av henne. Bli så sur för att jag inte gick på hennes trick :( men sådana vänner som försöekr luras vill man ju inte ha.
Nåja...vad jag har gjort mer ?
Idag var vi upp en sväng i skogen och plockade tranbär på en liten myr.
Först såg det ut som om vi inte skulle hitta några utan det verkade bortplockat men så gick vi åt andra hållet och hittade massor, eller tillsammans plockade i alla fall jag och föräldrarna 2.3 liter.
Det är ju inte helt enkelt att klafsa omkring och hitta bären heller då de växer nere i mossan men 2400 bär är åtminstone nog för en årsförbrukning :?  jodå vi räknade dem.
Nej men skämt åsido mamma läste att det går 80 bär per deciliter och resten är matte*skratt*

Höstiga bilder

 
 
Förra helgen tog jag chansen att gå ut och fota ett par av mina modeller (ni kan nog gissa vilka)medan det var fint väder och när jag kom hem och snabbtittade på resultatet kan jag säga att jag blev väldigt nöjd med åtminstone vissa av korten
.
Jag tror den häst som jag utan tvekan fotar mest är Lady Of The Lake.
 
Fast visst ser *A Spot of Shadows* ut att trivas där i skogen med?

Morsning

Hejsan på er alla.
Nej det är ingen fara med mig alls trots ett par dagars frånvaro från datorn. Då ni behöver inte oroa er eftersom jag haft fullt upp ändå.
har pysslat lite och umgåtts med den övriga familjen vilket kan vara nyttigt att göra ibland med. Så jag har helt enkelt inte hunnit med att sitta någonting här. Jag brukar ju sällan annars sitta på söndagar men nu tänkte jag visa lite av min helg samt lite kort från förra helgen då det också blev lite fotande men inte heller riktigt hann med att lägga upp dem här :)
 
Mamma gjorde en god efterätt :) med bland anant brownies i, mums.
 
 
Har ni sett..så här fin blev min tiger när jag lagt den klart och jag får säga att jag blev rätt så nöjd.Ena systerdottern älskar dessutom tigrar så hon blev jätteglad när hon fick den :) och jag kan väl erkänna att mitt hjärta brinner för dem också.
 
Höll på att springa förbi det här lövet, titta på dropparna.
 
 

Virrpanna

Vissa dagar är sådana där dagar när allt bara blir fel , eller åtminstone vissa saker. Som imorse när jag gjorde den vanliga kollen på vad jag skulle ha med mig nycklar , mobil och ja vad var borta?
Busskortet såklart. Skulle ha börjat söka tidigare men jag hittade det ingenstans så jag blev mer och mer säker på att det låg i någon av mina ryggsäckar.
Vände upp och ner på båda när jag kom till jobbet men tji fick jag , forfarande inget fynd. Fast mest trolig är ändå att det ligger kvar hemma någonstans eller är ute hos päronen sedan jag var där senast.Mamma sa att hon inte hade sett till det men man ver ju aldrig heller så det blir att söka senare när jag kommer dit.
Dessutom glömde jag min macka till fikat som jag hade gjort på grund av att jag fick stressa iväg så det var bara att gå förbi pressbyrån.
Så nu undrar jag..vad mer kommer att hända idag när det började så här långt ifrån bra...nåja får försöka att låta bli att stressa upp mig något mer även om det är lättare sagt än gjort men det blir i alla fall till att betala på bussen idag, men vi kan kalla det här för en avig dag ja.
Kan ju ha att göra med att jag vaknade vid fyra imorse och inte kunde somna om av någon anledning,låg och snodde mig tills dess att väckarklockan ringde vid sextiden och då var det ändå dags att gå upp och klä på mig samt att göra bort en del sysslor innan helgen som att slänga soporna och sådant.
Tänkte gå upp och kolla läget sedan och ta kort om mina saker blivit uppställda på hyllorna ännu. hade tänkt fota en finn höstlönn vi har vid ingången till jobbet också men idag är det såklart ett grådassigt höstväder igen så jag får se hur det blir.Annars kanske jag har andra bilder att lägga upp här sedan också ska jag såklart spela Sims.
 

Höstiga hästfoton


Kanelbullens Dag

Någon som har undgått att se att det är kanelbullens dag idag, den 4 Oktober ?
Tycker snart att det finns en speciell dag för allting, jag menar morsdag,farsdag,barnens dag,kanelbullens dag osv.
Varför kan vi inte istället visa varandra mer uppskattning i vardagen utan att det ska behöva finnas de här specialdagarna som många gånger kan bli något framtvingat ont åtminstone när det gäller relationer ?
Jag vet inte om jag är ute och cyklar när jag säger att de som tjänar mest på *temana* är affärsmännen. Ska det liksom inte vara nog med att man firar de större helgerna och födelsedagar ?
Dessutom kan man ju visa uppskatting på flera olika sätt mer än att köpa saker men det är väl så att vi blivit mer och mer pryltokiga.
Blev inga utställningsbilder idag, de hade inte ställt upp sakerna än men ni ska få se några fler bilder från min senaste fotorunda istället.

Morgonstund

God morgon på er allihopa.
Tittar just nu ut genom fönstret och det är fortfarande alldeles mörkt ute vid den här tiden på morgonen. Börjar ju egentligen vid åtta men jag tycker det är skönt att kliva upp och komma igång tidigt.med. Man ska ju ändå upp även om det vissa morgnar är sådant väder som gör så att man hellre skulle ligga kvar i sängen..
Fast det är bättre att kliva upp så man inte somnar om och försover sig.
Nåja så här tänkte jag att jag ska ta kameran med mig på jobbet idag och gå upp och titta om mina ponnyer har fått sin plats i samlingen.Dessutom såg jag att någon hade tagit barbie så jag tänkte komma med mina petror(de bör ju passa lika bra).
Nog för att det kan vara svårt att skilja på dem för den oinvigde och man kanske måste titta lite närmare för att se den.
Men de kom ju också där i skarven mellan 80 och 90 talet när en annan var liten.
Ni ska i alla fall få se bilder när allt är klart :) dessutom så hittade jag lite andra foton jag tänkte visa upp men ni får ge er till tåls ett tag till .Hoppar nästan

Idag är det en sådan där bra dag när jag känner mig jätteglad faktiskt och nästan hoppar upp och ner för att jag är så ivrig och har en massa överskottsenergi känns det som.
Så det gäller ju att försöka göra det bästa för att ta vara på den helt enkelt och det ska jag, lita på det.
En av anledningarna till att jag är så positiv just nu kan möjligen vara att solen skiner men framför allt så börjar en utställning här på Lördag med temat tiotal-...alltså 50,60,70 och 80-talet.
Har lämnat in två bidrag till den(får se om jag ska smyga in något mer) och det känns pirrigt eftersom det är första gången jag ställer ut något, åtminstone på museum.
Jag lovar ni ska få se bilder här sedan när sakerna har fått sin plats(inte jag som bestämmer var de ska stå) så det känns ju lite spännande just därför med. Skulle någon ha sett vad jag jobbat med på morgonkvisten skulle de kanske ha skrattat men det tycker jag är lite elakt att skratta åt någon annans intressen, var och en har ju sina hobbys och några tycker om att samla inte sant?

Måste skratta lite

Såg på ett visst nytt dejting program på tv häromveckan.
Inte för att jag egentligen var så intresserad av det utan mer bara för att det råkade vara när jag låg och zappade mellan kanalerna och det fanns kanske inte så mycket annat att se.
Jag tappade hakan av det en av deltagarna sa.
Han ville ha en tjej som gillade att spela dataspel men enligt honom var inte Sims något riktigt spel och det värsta var att det lät som han inte ens skämtade utan faktiskt menade allvar i det han sa.
Nu fattar jag inte varför man säger en sådan sak och varför Sims inte skulle vara något *riktigt* spel. Det är väl minst lika riktigt som Doom eller något annat i den stilen ?
Dessutom har jag aldrig förstått meningen med spel som går ut på att gå runt och skjuta&döda folk heller, vad är det liksom för kul med det ?
Visst kan det finnas tjejer som tycker om att spela sådana spel med men jag tror faktiskt de är rätt ovanliga eftersom det är mer lättsmält att snöa in på Sims och det är roligare att göra något fint än att se blod spruta över skärmen.
Också tänkte jag köpa en stickad tröja idag på CUBUS, hade sett en fin på nätet men när jag kom dit så fanns den typiskt nog inte i den färg jag ville ha men det blev i alla fall en ny extern kortläsare från Teknikmagasinet.

Angående elak kommentar på bloggen

Jag har aldrig någonsin skrivit att det här bara ska vara en mspblogg ändå verkar vissa tro det och förvänta sig att jag bara ska skriva om moviestarplanet. Försökte en gång att ha det så men då var det ingen som läste så jag tyckte det var bättre att blanda lite olika delar för allt är ju ändå skrivet av en och samma person,nämligen mig.
Jag lägger upp dessutom upp om andra saker med ibland och skriver för att det är roligt att att dela med sig av händelser och bilder ibland men nej jag tänker inte lägga in EN bild i minst varje inlägg för ibland har jag inga bilder som passar till det jag skriver om då jag i största möjliga utsträckning vill ha bilder jag fotat själv och inte ta olovandes från andra(som jag ser är vanligt på många andra msp bloggar och inte bara dem).
Tycker ni inte om att läsa eller inte orkar ta er igenom ett inlägg är detta INTE bloggen för er ,för jag gillar att skriva helt enkelt och att klaga på styckesindelningen när jag har VG i svenska B från gymnasiet känns ganska så onödigt.
Ska ni bara klaga så låt bli att läsa istället och var glad för att jag fortsätter med bloggen överhuvudtaget för det är långt ifrån solklart att jag fortsätter på msp längre av andra orsaker som jag också nämnt några gånger.
Vidare så blir det oftare längre inlägg om jag känner att jag behöver skriva av mig kring något ämne som är aktuellt eller har många foton att visa upp just då så kom inte och försök inte säga åt mig att jag gör för långa inlägg för jag gillar helt enkelt att skriva , är det så fel tycker ni  och vad skulle ni tycka om någon sa samma saker åt er ?
Menar det att det faktiskt går att tänka efter innan man skriver med men det tycks många ha glömt av i dagens läge men för att säga något mer tycker jag att blggar med mer bilder än text kan bli rätt ointressanta efter ett tag eftersom det fokuseras mer på yta med dem många gånger än om man skriver texter.

Oktober

 
 
Nu så har det blivit dags att gå in hösten på riktigt.
I alla fall känns det som så lite mer nu när Oktober månad börjar även om det har varit på gång ett tag.
Det blir ju allt kallare i luften och alla sommarens fåglar flyttar söderut för vintern..Vinter ja, tänk om den kunde komma nu istället så snön lyser upp lite och inte bara för att slaska bort så snart den har landat på marken.
Nåja det var en liten betraktelse från min sida men nu ska jag visa er mitt andra hus i sims istället för att prata en massa nonsens som få ändå verkar läsa eftersom jag för det mesta får väldigt få kommentarer.
Jag skrev ju att det skulle bli ett annorlunda his för att vara jag och mjo, nog är fallet så eftersom det är rosa till färgen, inte bara utvändigt utan också invändigt(ni ska få se sedan när jag möblerat klart)
Här är det rätt klart att det kommer att bli en pool på tomten samt ett lika fint garage och lite träd,blommor och buskar.
 

RSS 2.0