Hejsan svejsan på er ni alla !

Halloj på er alla ni läsare där ute , ni som har fått för er att ni  just nu ska klicka er in hit på min lilla blogg Jag hade i alla fall tänkt att jag skulle försöka mig på att skriva några rader här idag , då det ju inte har blivit något nytt inlägg här på några dagar. 
Utan det har istället blivit så att jag har pysslat på med en del andra saker, som att försöka städa upp lite vid datorn också har jag även tillbringat en del av den tiden i soffan framför Vinterstudion.
Vidare så har jag också spelat en hel del Sims 4 och jag börjar  så sakteliga att komma igång  med husgbyggandet på nytt. Det som saknades var kanske inspirationen ,men så var den tillbaka och familjen Karlström/Edberg kunde till sist få flytta til lett nytt kvarter. Fast det är ju en hel del jobb kvar som ska göras på det, men det börjar i alla fall att likna någoting, det tycker jag allt. Svårast för mig att få till blir nog det brutna taket på den gamla villan som är från sekelskiftet .Med lite mer pusslande och jobb med inredningen så kommer det  här nog ändå att kunna bli ett riktigt fint hus när det är färdigt.
 
Jag försökte mig på att utgå från en planritning den här gången men man får ju alltid lov till att anpassa dem en del efter spelet, så jag ändrade bland annat om det trånga och opratiska köket lte mot hur oginalet ser ut, men det tror jag ju faktiskt att simmarna bara är tacksamma över så här ser ni plan I; Hall, Kök,Matrum, Vardagsrum, Kontor, Musikrum och WC
Plan II är också något av ett projekt men så här ser rumsindelningen ut: Hall, Sällskapsrum, samt fyra sovrum + två badrum och förråd
 
 
/Silvertärnan
 
 
 
 
 

RSS 2.0