MSPTV

Har aldrig riktigt begripigt mig på MSPTV sedan det kom men så hörde jag hur man gjorde en film
för ett par tre dagar sedan så jag började helt enkelt att fila på något , men jag var ju långt ifrån säker på hur
det hela skulle sluta eller gå.
Vilket ord väljer ni själva men hur som helst satte jag mig och funderade ett tag på vad jag skulle kunna göra för program, kollade lite på de videor som redan fanns innan jag till sist kom på idén som jag bestämde mig för :)
Det tog ett par tre dagar tills idag innan jag hade hela den första delen klar men nu är den äntligen färdig!
Så jag håller tummmarna för att ni ska gilla den lika mycket som jag gjorde när jag skapade den <3
Om ni inte redan har sett den stanna gärna upp här i några minuter och titta på den och lämna era synpunkter!

Veckans Boonie

Sådär äntligen har jag börjat få någon fason här igen :)
Kodmallen strulade till det lite så jag fick lägga in en del länkar till bilder på nytt men nu så verkar allt fungera som det ska igen. Hade först inte tänkt göra någon Veckans Boonie ikväll men eftersom jag blir borta imorgon så tänkte jag göra det i alla fall.. denna vecka blir det ingen minde än Zpira(fd Zpiro) ni som undrar varför jag bytt namn från kille till tjej så tycker jag det ser mer ut som en tös på närbilden.
Egentligen så tycker jag inte alls om boonies med horn i pannan, har fått flera och återvunnit dem men
en som jag absolut inte kunde lämna in i djurbutiken var lilla Zpira.
Hon satt där och tittade på mig med sina stora blå ögon när ägget väl hade kläckts och hon var helt oemoståndlig så hon fick helt enkelt bli kvar. Hon äter gärna Kiwis och dricker helst päronjuice om hon får välja, men det mesta duger så länge det är grönt. En gåg fick hon dock tag på en flaska diskmedel, nämligen yes och hon hickade bubblor i en hel månad efteråt. Förhoppningsvis så tror jag att hon lärde sig något av det , att man kanske inte ska dricka Yes till exempel.
Vidare så leker hon gärna med de andra booniesarna även om Rimfrost kan bli lite irriterad när hon sticker honom med hornet så oftast får hon ha ett virkat skydd på för att inte skada sig själv eller andra eftersom hon inte riktigt har kommit på än vad hon ska använda det till.

Veckans Boonie

Idag är det ju Onsdag och normalt skulle jag ha kommit med den sista Veckans Boonie för det här året fast nu ser det ut som det tekniska ställer till det för mig :/
Får bara sidan kan inte visas när jag försöker ladda den redan uppladdade bilden  och det känns ju inte lika kul att göra det om det inte fungerar fullt ut.Detta innebär också att min nya header som jag jobbat på blir försenad* suck* när det ska strula till sig så men det är väl typiskt att sådant ska hända precis när man tänker göra något.
Nåja nu ska vi inter hänga läpp helt här ändå trots allt ;)
Headern är i alla fall gjord ich jag ska bara vänta på att trasslet på linjen ordnar upp sig så ska ni få se den.
Passar på att läsa lite kommentarer och jag vet inte vad du du menade med din kommentar Wilma ?
Känns faktiskt som jag har skrivit mest om andra saker än MSP på sistone och inte så mycket om det här på bloggen som jag faktiskt borde :) vill ju hålla balansen lite trots allt menar jag.
Om ni vill läsa mer om det andra så ska jag försöka sparka igång min ANDRA blogg mer skogstokan.blogg.se för er som vill läsa mer om vad jag gör annars när jag inte sitter på MSP, jag måste bara hitta en text först som jag skrivit men som tycks ha rymt så det blir till att gå igenom alla skrivblock som ligger i högar här och var.
Fast det är såklart typiskt mig att förlägga den.
Nä nu ska jag se om det finns något vatten här så jag kan duscha och imorgon ska mamma och jag knata runt lite på stan men vi ses..nu verkar allt funka igen så den kanske kommer upp ikväll ändå så det finns lite läsning och undrar ni varför det händer så lite här nu så har jag fortfarande ledig och är inte hemma än.

Håll hårt i hatten

Det gäller att hålla hårt i hatten så här på juldagen.
Nej men skämt åsido så stormar det ute. Sopkärlen har redan hunnit med att vara ute en runda på vägen
och småfåglarna de kämpar på i blåsten.
Dessutom så har nästan all snön försvunnit tråkigt nog så det känns som en lite konstig annandag jul men ekorren har hunnit varit här på besök, den såg ut att ha det lite besvärligt den med.
Den satt till och med kvar när dörren öppnades så den var nog hungrig den med och är det ändå
jul kan man ju bjuda på lite mat.
Idag blir det lutfisk :/ fast jag får kötbullar eftersom jag prompt vägrar äta fisken, jag åt den när jag var mindre ¨en sedan har mina smaklökar sagt ifrån. Vitsåsen kan jag äta men fisken klarar jag helt enkelt inte av , eller grisfötter , janssons och sillsallad  *skratt*
Fast det blir ju ändå lite kvar som man kan äta som tur är :)
Vad tycker ni är godast på julbordet ?
Nåja nu ska jag inte skriva så mycket mer utan låta alla fortsätta med julfirandet så hörs vi efter nyår :)

Väderkaos

Idag, dagen före julafton har vi sannerligen haft konstigt väder här efter den norrländska kusten.
Precis som det har sagts har vi haft regn eller snöblandat och ett par plusgrader. Inte det väder man vill ha direkt så nästan all snö vi fick har töat bort igen. Typiskt nog. :/
Undrar hur resten av vintern ska bli nu, jag vill i alla fall hellre ha mycket snö och några få minusgrader än att det ska bli slask och halka av det.
Kände i alla fall inte för att gå ut utan har varit inne och pysslat istället :) gjort färdigt något som jag började på igår när jag satt och skissade på ett papper.
Om man inte har någon snö eller lite så kan man ju längta efter den när man ser dessa små huskyvalpar leka i den inte sant ?

Veckans Boonie

Så äntligen har det blivit dags för Veckans Boonie igen :)
Jag är ledsen om den blivit försenad men jag har haft en del andra saker att stå i och göra så här inför jul.
Det är ju väldigt lätt hänt att det blir lite mer pyssel trots att man varit färdig med de flesta julklapparna sedan länge, men det sista ska ju lika fullt göras innan man kan koppla av mer så här kvällen före.
Nåja, nu är jag i alla fall här så då tänkte jag passa på att då in den....någon undrade om Van Gogh skulle få bli men han har ju liksom redan varit :P och eftersom det ändå är ju julafton imorgon så kan ni nog gissa vem det fick bli...ja just det :) ingen mindre än Monet med betoning på MINDRE.
Monet kom till mig en sen och kall decemberdag. Jag såg honom sitta ute i en snödriva och han såg så ensam och olycklig ut att jag kände mig tvungen till att lyfta in både honom och korgen han satt i.Han sa faktiskt inte mycket de där första dagarna men så fick han syn på en polkagris och då må ni tro att han sken upp som en sol,så helt uppenbart tycker han om dem.
Han slappnade av efter ett par veckor och fann sig till ro,ja faktiskt riktigt väl så numera trivs han att vara i händelsernas centrum men fortfarande så tycker han mycket om myskvällarna under filten i knät när han får en kopp rykande varm choklad och blir bjuden på en god pepparkaka.
Så mycket om Monets bakgrund känner jag faktiskt inte till men av hans storlek att dömma tror jag faktiskt att han skrämde slag på sin förra ägare men jag lovar han är helt enkelt jättesnäll.
Nu så vill alla mina booniesar och såklart också jag Connie önska er alla en Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!
(OBS Ni som är med på min vänlista får en liten överraskning allt eftersom ni loggar in!)

Julpyssel

Efersom de flesta av er som läser den här bloggen nu inte verkar ha något emot det åtminstone inte om jag ska se till resultatet på frågan jag ställde så tänkte jag visa upp något som jag har pysslat med de kvällar jag inte varit inne på MSP så mycket. Det är nog visserligen lätt hänt att det blir så före jul när det är annat man ska fixa.
Tycker ni att de ser smarriga ut och undrar hur jag har gjort?
Har använt mig av MINI bakformar i silikon som finns att köpa bkand annat på Panduro.se.
Sedan har jag smält vit bakchoklad ,ringlat ner ett lager i varje form, låtit det stelna i kylen ca 5-10 min,
smält mörk blockchokald och ringlat ner över , ställt in i kylskåpet och låtit dem stå tills de stelnat helt.
Plockat ur formarna och lagt i en skål :), klara för att äta.
Varken speciellt svårt eller dyrt egentligen fast var försiktiga när ni smälter chokladen , den blir väldigt varm och ha gärna en vuxen till hands innan ni sätter igång. Sedan kan omgivningen behöva chokladsaneras efteråt ;) *skratt* men där duger det bra med varmvatten, tvål och en trasa.
Ha det så kul och lycka till med pysslandet!

Lite besviken

Kände mig så glad och positiv i morse så jag bestämde mig för att skrida till verket med min planerade julfilm. Tyckte jag hade en bra idé med till en handling så jag satte mig ner och skapade den. Efter att den var klar så släppte jag den trots allt, för det är ju nästan jul och jag vill ju att ni ska hinna se den. Vad tror ni jag får som första betyg på den ?, jo bara tre stjärnor och inte ens någon kommentar som kunde motivera till varför den bara fick just tre stjärnor :/ Nåja tycker det är SÅ trist när vissa tydligen gör som så att de kan ge en kortis en femma, inte för filmen utan mer beroende på vem som skapat den. Det är väl ändå FILMEN som ska betygsättas inte skaparen, eller har jag fått något om bakfoten? Ni som undrar varför jag tycker det är fel att använda sig av just kortisar för att levla snabbare kan läsa det jag skrivit om dem tidigare här på bloggen för trots att många säger att man tjänar pengar så råder jag er att hålla koll på Highscores-Tjänat. Visst ser jag en del på filmer med och jag ger ärliga betyg, alltså vad jag tycker om filmen inte högre efter vem som gjort den men det som syns på Tjänat är ändå inget annat än resultatet av mitt idoga samlande i chattrummen, inget av det har inkommit genom att jag har tittat på filmer :/ Har skickat in mina synpunkter på det här till admin/support men inte fått något gehör men jag tycker att det borde vara solkart att alla pengar man tjänar faktiskt ska hamna under Tjänat och ingen annanstans ute i cyberrymden.

Connies lilla Vett&Netikett

Jag har sett många på senare tid på moviestarplanet som inte verkar ha läst igenom villkoren eller reglerna för sidan ordentligt. Åtminstone så verkar det inte som så eller om folk helt enkelt bara struntar i dem men jag tycker att detta verkligen INTE är okej.Om alla följer reglerna så skulle sidan bli så mycket trevligare att befinna sig på igen för det är inte kul att vandra runt i chattrummen och se när folk bråkar med varandra oftast helt utan anledning.Det är bara meningslöst. De här villkoren finns att läsa under inloggningsidan men jag tänkte lägga upp dem här på bloggen med för att förtydliga vad som gäller eftersom vissa verkar ha svårt att förstå det, eller möjligen inte hittar dem eller bara är för lata för det också tänkte jag förtydliga några punkter. Dela aldrig ditt lösenord eller be andra om att göra det. De som frågar om att byta gubbe eller dela vill oftast bara komma åt ditt lösen för att kunna hacka sig in på din användare och förstöra för dig. Dela inte din e-post adress eller ditt telefonnummer. Ge inte bort eller fråga efter personlig information. Bestäm inte träff i verkligheten med någon du möter på MovieStarPlanet, eftersom de personer du möter på MovieStarPlanet kanske inte är den de utger sig för vara. Använd inte kränkande språk. MovieStarPlanet kommer automatiskt att kontrollera detta och blockera elaka eller kränkande ord., med andra ord behandla andra som du själv också vill bli behandlad. Skriv inte saker som anspelar på sex eller som är rasistiska. Snälla ni som skriver sluta upp med alla dessa snusknoveller i forumet, ni bryter mot en regel. Det är inte tillåtet att trakassera eller vara dum mot andra medlemmar på MovieStarPlanet. Det är inte tillåtet att skicka kedjebrev . Bryt inte några lagar om upphovsrätt. *Man får inte heller låtsas vara någon annan /det vill säga ta någon annans identitet. *Skriv inte bara med VERSALER, alltså stora bokstäver för det kan uppfattas som att du skriker Rapportera allt som du finner olämpligt, misstänkt eller kränkande!

Ute att läsa biografier

I helgen har jag varit upptagen med annat och inte varit inne så mycket på MSP som kanske några av er har märkt. Fast man måste ju få lov att ha en liten paus ibland och ägna sig åt något annat med. Man kan ju inte bosätta sig vid datorn eller hur? Det skulle se bra lustigt ut dock med en madrass på golvet, en potta för att uträtta behoven i och ett spritkök för matlagningen*skratt* men nej. Dessutom tror jag man skulle bli lite asocial och tappa kontakter med på det sättet. Så nej , jag föredrog att gå på kalas och äta tårta när ena brorsbarnet fyllde 12 år. Sedan var det hästhoppning , världscuppen från London på TV och då lockade det mer att se på det än att samla starcoins en kväll(mycket för att MSP brukar lagga då med och bli FÖR långsamt.) Nu är jag dock här igen som vanligt :) Även om jag inte varit inne i helgen så har jag pratat MSP däremot, och fick höra kommentaren att det är ute att läsa folks biografier. Tyckte den kommentaren var väldigt illa vald för jag undrar om det är ute att lära känna folk också ? Tycker gott man kan ögna igenom en biografi, det tar max fem minuter på sin höjd och den lilla stunden det tar måste man väl ha tid att offra ändå om man sitter vid datorn. Tänk om du skulle vilja prata med någon på riktigt och den säger, NEJ jag har inte tid att prata med dig i fem minuter hur skulle det kännas då ?

En fundering

Tjabba, tjena, hallojsan.
Idag har jag en liten fundering att komma med så här till er som läser min MSP blogg.
Jag undrar vad ni tycker om den ?
Vet att vissa av er tycker att jag skriver lite för mycket och skulle vilja se mer bilder men håll ut.
Ska försöka tänka på det men jag vill ändå inte frångå min utgångspunkt.Den är med andra ord mest till för att läsas :) men ibland lägger jag ju upp bilder, tips och en del annat.
Det är just det där andra som inte rör MSP som jag vill höra med er om.
Hur skulle ni tycka det vore om jag återinförde lite av de där andra sakerna jag pysslar med här på bloggen ?
Min tanke är att det kanske blir lite tråkigt i längden att bara läsa om saker som kretsar kring MSP men jag vet inte vad tycker ni ?
Vill ni se mer inslag av pyssel här ?
Ni får gärna skriva ner era synpunkter rörande bloggen i ett mejl till mig eller skriv dem som en liten kommentar här så kollar jag igenom dem och funderar vidare eller så kan ni bara rösta här , tack för mig.

Vill ni ser mer pyssel på bloggen?


Prata inte skit

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg efter att ha fått ett mejl från en tjej idag som gjorde mig väldigt illa.
Det kanske är lika bra att jag skriver vad hon skrev så ni förstår varför jag tog illa vid mig av det eftersom det inte är det enda elaka mejl jag har fåttt.
Nåja hon skrev i alla fall :Du är ett äckel.
Jag förstår inte hur man kan skriva något sådant till en människa som man inte känner eller aldrig har pratat eller ens mejlat med, eller kanske är det just därför som en del känner att de kan skriva elakheter till andra på nätet?
Men då ska hon och ni veta att jag inte tolererar när folk får för sig att kasta skit på mig .Bara för att jag kanske är lite annorlunda än de flesta andra i min ålder så betyder inte det att det är fritt fram att vara taskig mot mig på det sättet.
Visst jag är en kändis på MSP men jag ska inte behöva stå ut med att folk ger sig på mig och kallar mig saker bara för att jag är vuxen. Ni som inte är intresserade av att läsa vidare kan gå men jag hoppas att några av er stannar kvar :)

Veckans Boonie

*Trumvirvel*
Nu har det äntligen blivit dags att utse Veckans Boonie igen. Hade ingen riktig lust förra veckan på grund av allt lagg på MSP så jag sköt upp det, I Tisdags var det ju lucia och  igår var jag helt enkelt för trött för att orka skriva ihop något men nu känner jag att det har blivit hög tid att utse en.
Den stora funderingen är vem det ska bli...det är ju nästan jul men nej inte riktigt än så jag tror någon får vänta lite till, det får istället bli...Tira :)
Va? var är hon? kan någon hitta henne i mitt rum?
Tira är en liten blyg tjej som helst drar sig undan från all uppmärksamhet. Fast hon tycker gärna om att sitta och mysa i ens knä, under en filt. Men hon tycker att spökhistorier är för hemska och vill Vasstand höra en ruskig saga springer hon helst och gömmer sig på någon trygg plats.
Hon älskar blåbärskaka så se till att låsa in dem i frysen om ni vill ha till fika , för står de på en hylla eller ovanpå ett skåp ber hon sina kamrater om hjälp och snart hittar du ett gäng boonies i en hög på golvet och både kakan och Tira är spårlöst försvunna.
Om hon själv får bestämma vad hon ska dricka spå blir det gärna ett glas kall mjök eller blåbärsdryck såklart :P

Tigga för att levla och SNO inte min stil

Jag tycker generellt inte om när folk frågar efter autos, åtminstone inte när man ger
och inte får någon tillbaka vilket jag tycker händer lite för ofta.
Vissa går till exempel runt och tigger autos för att de vill levla men jag ber er att tänka er för
innan ni gör något sådant. Det är bara irriterande för oss som är högre level att se sådant :/
Tro inte att jag har något emot er tvärtom men ni glömmer att vi också
har fått kämpa oss fram för att faktiskt nå framgång. Man får inget gratis utan man får faktiskt
kämpa lite själv också för att komma någonstans här i världen och inte bara tro att andra ska
ge en saker som bär fram en :P
Mitt råd är att istället göra filmer som folk vill se (och INTE kortfilmer) och hitta några trevliga
MSP:are att byta autografer med, med jämna mellanrum.
Dessutom vill jag INTE att ni snor min stil. Visst är jag smickrad om ni låter er inspireras av den
och hittar på något eget med den men jag ser helst att ni hittar på något eget som ni kan göra till just ERT.
Detta skriver jag sedan jag sett en tjej som kopierat mina kläder helt, enda skillnaden
hon hade var vit ögonskugga och det tycker jag är för lite skillnad.

Strömavbrott och annat :P

Om in undrar varför jag inte har kommit med Veckans boonie så har jag haft lite idétorka på vad jag ska skriva om vem det ska bli men dessutom har jag haft en del annat för mig. Ni vet ju trots att jag är inne rätt ofta så har jag faktiskt ett annat liv med utanför MSP och datorns värld.
Jag har helt enkelt bara kopplat av och pysslat med lite annat. Sådana här tråkiga vardaliga saker som måste gå före och som inte skulle bli så intressanta att läsa om här helt enkelt.
Såg bland annat på handbollen Svergie- Kroatien och ikväll ser jag Svergie-Danmark
Nej nu är jag i alla fall inne men eftersom jag sitter ca 6 km från stan och vi har klass 2 varning här på vädret så får Veckans Boonie vänta tills efter helgen när jag är hemma igen.
Nyss var det strömavbrott 10-15 min så få inte panik om jag försvinner från MSP idag, det kan bero på störningar på ledningarna.
Så nu vet ni det att ni inte behöver oroa er allt för länge, kramar till alla !

Fråga inte..

Jag ber er att snälla fråga inte hur många starcoins jag har.
Eller det är klart fråga kan ni ju få göra men det är högst onödigt eftersom jag inte svarar på den frågan.
Nej och då menar jag att jag verkligen inte svarar, INTE på några villkor.
Varför jag inte svarar på det?
Jag tycker helt enkelt att det INTE angår någon annan hur mycket jag har.
Dessutom vill jag påminna er killar om att jag INTE heller vill bli ihop med någon av er eftersom jag inte tror på ett MSP förhållande så var snälla att läsa biografin eller här på bloggen först.
Och jag vill INTE heller ha någon bästis.
Många skriver dessutom och frågar varför jag inte vill ha vänner men var står det skrivet undrar jag ?
Jag vill gärna ha vänner men jag vill också att de respekterar vissa saker.

Om ni undrar

Eftersom jag vet att många undrar och har frågat mig vad jag menar när jag bett dem att läsa min bio
så tänkte jag förklara det här :)
Bio är helt enkkelt ingen film utan det är en förkortning av ordet biografi och ni hittar den
om ni går in en annan användares rum.
STEG 1:


STEG 2:
Ni hittar den som första alternativet i den lila menyraden längst upp.
Valde att göra ett sådant här schema för att det skulle bli lättare för er att se vad de olika
symbolerna betyder men klicka nu på den första.


STEG 3:
Nu ska det komma upp en genomskinlig ruta med text som
användaren själv har skrivit. Med en biografi menas att man skriver om sig själv,
sådant som man tyckeratt andra bör känna till och veta.

STEG 4: Läs, jag tycker att det tillhör god ton att faktiskt åtminstone läsa igenom
biografin som folk har skrivit innan man skickar en vänförfrågan och får man
ett nej så behöver man faktiskt inte tjata, kalla den som sa nej en massa saker utan man kan
faktiskt bara acceptera nejet med

OBS! Jag har ingenstans skrivit att jag inte vill ha vänner ändå så undrar jag varför en del tror det.
Allt jag vill är att ni läser igenom min biografi och/eller kollar in här på bloggen först.


Men..nej

Borde egentligen vänta med att blogga tills senare idag men nu känner jag att jag verkligen måste få
skriva av mig lite. Blev nämligen vän med en tjej som jag trodde skulle vara schysst. Hon hade i alla fall
snygg stil på kläderna men så bad hon att få ställa en fråga och att jag inte skulle bli arg. Många hade dessutom sagt åt henne att jag skulle svara.
Visst tänkte jag, men tyckte också att den formuleringen var lite konstig från hennes sida.
Så ställde hon frågan:Kan vi dela gubbe ?
Klart jag blev förnärmad över att få en sådan fråga när det står klart och tydligt på min biografi vad jag INTE gör.
Om inte annat kan nu ju läsa en hel del information om mig här på bloggen :P
I alla fall så gav hon inte upp utan fortsatte tjata om hur gärna hon ville dela för att hon ville vara vip så till sist gick jag därifrån och raporterade henne istället.
Mitt slutliga svar frå frågan om att dela gubbe är alltså NEJ, jag delar inte gubbe, inte på några villkor så ni behöver inte ens fråga om det.Samt att jag tycker ni ska läsa igenom rekomendationerna för sidan för där står det faktiskt att man ALDRIG ska ge ut sitt lösenord till någon annan. Av den enkla anledningen att de som vill dela gubbe oftast är så kallade hackare som bara vill ha din gubbe för att förstöra för dig, sno dina kläder,möbler och starcoins.
Så jag varnar er för dem samt för de som lockar med att de tänker ge er starcoins eller något annat som man måste betala riktiga pengar för!
Se upp så ni inte råkar i klistret och om ni ser någon som som endera vill dela gubbe eller lockar med något frestande erbjuande (och inte är admin) RAPPORTERA , det tjänar alla på och sidan blir så mycket bättre utan hackare&fuskare.

Fulla muggar...

Ja jag vet, jag borde egentligen bara skriva om MSP på den hör bloggen men jag känner att jag bara
måste få visa upp mina nya muggar som jag beställde för ett par veckor sedan från England :)
Blev faktiskt ett bra pris på dem med 127 kr för tryck+frakt och det tyckte jag inte alls var så farligt efter att ha jämfört vad svenska reklambyråer tar för en liknande tjänst.

Om ni undrar vem som har fotat bilderna så är det såklart jag Connie :)
Den övre är från Junsele, fotad i somras och den andra föreställer en väggmålning på en skola.

Kul med Jul på MSP eller?

Blev så glad när jag såg erbjudandet om JUL-VIP för ett par dagar sedan så jag passade på att köpa det :)
Hade egentligen inte tänkt lägga ner några mer pengar eftersom jag ska spara..till något annat(ni får veta mer när det närmar sig.)
Fast när jag såg att man skulle få en special Boonie med var jag förstås såld :P dessutom så slipper man ju oroa sig för att behöva fylla på och slösa pengar varje månad även om priset är  välhögt för så lite( 4 presenter, 1 års vip och 50.000 sc) men jag antar att de måste få in pengar på något för att kunna driva sidan och slippa ha reklam på den.
I alla fall..dessutom tyckte jag att det var en kul idé av dem med julkalendern men nu kommer vi fram till det jag stör mig på. Varför är det bara personer som äger en ANDROID,IPHONE eller IPAD som ska kunna få en till gåva genom att öppna en julstrumpa ?
Här betalar man ju in VIP och det är inte billigt direkt så då kanske man såg fram emot att faktiskt få något gratis med kalendern men ICKE för oss som inte har den senaste mobiltelefonen.
Jag vet inte vad ni tycker om detta sätt men jag tycker inte det är speciellt rätt att ge användare av dessa 25 GRATIS presenter när vi andra får betala.
Har mejlat support idag och påpekat detta för dem så det ska bli synnerligen intressant att se hur de resonerar i det här fallet för det känns ju inte som de har tänkt efter hur funktionen faller ut.
Bättre att då ge alla VIP en extra sak eller se till att man kan nå strumpan via MSP också, så det ska bli rättvist för alla.

Veckans Boonie

Nu så är det äntligen dags igen för den här veckans omgång av just Veckans Boonie skulle
väl egentligen ha gjort den igår men jag hade lite annat för mig och kände ingen lust då så jag bestämde mig för att skjuta upp den tills idag istället.
Och idag har jag mer lust :) fick ett paket igår som jag var och hämtade ut men det kan vi återkomma till i ett senare inlägg för den här bloggen ska ju främst handla om MSP.
Veckans Boonie är en liten favortit i repris men den andra bloggen har jag ju inte kvar så  här kommer i alla fall:

Van Gogh

"Gogggen" som han för det allra mesta kallas, åtminstone hemma när någon ska ropa på honom är en liten, blyg och något inåtbunden filur. Det är absolut inte så att han inte är social av sig för det är han. Kanske är det dock så att han behöver lite mer tid på sig för att han ska slappna av med folk och det tar lite tid innan du lär känna honom. Ett tips för att lyckas med detta är dock att plocka fram ett staffli och en pensel eller en burk med fingerfärg. I båda dessa fall garanterar jag att du kommer att få höra ett förtjust läte som låter närmast som ett kvitter.Har upptäckt att han tycker om pringles, så se upp om du har ett rör hemma, dessutom så dricker han gärna trocadero.RSS 2.0