Veckans Boonie

Den här gången ska jag göra er som läser bloggen glada och hålla de inplanerade dagarna :)
Kanske kommer det dessutom något extra men det får vi se känner mig inte så sugen på att blogga efter alla elaka kommentarer jag får på MSP angående min ålder..men nog om detta nu till Veckans Boonie.
Den här gången har det vait speciellt svårt verkligen för jag har inte haft ett endaste suppslag men så började jag spåna lite och titeln den här veckan går till igen mindre än*trumvirvel*
Rimfrost

Rimfrost är nog den av mina booniesar som har det mest udda ursprunget. Ingen skulle tro dig om du sa att du kom från en frysdisk på ICA eller hur?, men det gör faktiskt Rimfrost eller Frosten som han kallas. Jo det är en han trots att han har rosa ögon och frostbitna små skära öron. Men en dag när jag var och handlade hörde jag hur något lät så jag blev tvungen att titta efter närmare pch där satt han förskrämd bakom ett paket fryst hackad spenat.När han såg att jag hade en flaska cola i kundkorgen hoppade han villigt ner korgen och följde sedan med hem.Nu sitter han helst inlindad i en filt bredvid några ljuslyktor och försöker att tina upp men man kan redan ana att han försöker skratta när det börjar rinna vatten av honom när isen som han har i pälsen smälter.

Veckans Boonie

Ojdå nu har jag visst legat på latsidan igen och inte lagt upp någon Veckans Boonie för förra veckan men ibland blir det ju så att man har fullt upp ändå och inte riktigt hinner med. Så har det i alla fall varit för min del.
Jag har ritat lite, skrivit och pysslat på här hemma ändå så jag har fått tiden att rinna iväg,
Nu äntligen har jag en stund över som jag tänkte skriva ihop nomineringarna på för det blir ju två stycken :)
De booniesar som jag har valt ut den här veckan är inga mindre än....*trumvirvel*
Melwina och Melwin.
Melwina är en blyg och försiktig liten flicka,Dessutom är hon den nyaste av mina booniesar just nu.
Hon kryper gärna upp i knäet på en
och ska mysa ,speciellt när det regnar också tar hon med sig sin snuttefilt *nästan* överallt.
Om du vill bjuda henne på något gott kan du prova med ett glas fanta för
då hör ett väldigt nöjt smackande ljud från henne och hon börjar genast hoppa upp och ner eftersom
hon blir så ivrig och vill ha mer.
Melwin är lite som en storebror för Melwina.
Han är lugn och trygg i sig själv och hittar sällan på några bus.Åtminstone inga elaka bus i alla fall.
Dessutom vill han gärna göra Melwina sällskap och sitta i knät för mys och att bli ompysslad.Allra mest vill han faktiskt bli kliad på magen och då fnissar han.
Helst så äter han Nonstop och han tycker om att spela teater och umgås gärna med Blunder :)

Nya designen på MSP

Imorse när jag loggade in på MSP såg allting ut som vanligt men sedan när jag kom  hem och gick in då var allting annorlunda. Visste ju att förändringen skulle komma eftersom jag tjuvkikat på den danska sidan och förändringar kommer ju alltid först där eftersom moviestarplanet är danskt från början.
Hur som helst så var jag ju inställd på det redan innan då men jag kan säga att jag inte enbart gillar de nya ändringarna. Visst ser menyn till höger bättre ut, den med mitt hem, mail nyheter osv men hag tycker inte alls om den vänstra sidan , den där visningen av både fame och starcoins finns. Nej den hade de kunnat låtit bli att ändra tycker jag för nu känns sidan mer rörig än den gjorde förut.
Sedan gillar jag inte heller ändringen på VIP och JUDGE skylten. Nej snälla MSP flytta tillbaka den delen som det var, nu ser man ju knappt vad det står för färgerna, någon som håller med ?
Ni som undrat över Veckans Boonie, tänker göra två denan vecka eftersom pysslat med annat.

Vampyrella är kär!

Ja ryktet florerar runt om att Vampyrella är kär och har träffat sin drömkille ;)
Frågar man henne själv så dementerar hon dock ryktet med ett morrande också ser hon ut att nyligen ha vässat huggtänderna men vi lyckades få en bild på hennes ljuskygge följeslagare, vad tror ni att han heter?
(Klicka på bilden för att få se i större format)

Nu har jag fått ETT namn

Vill bara meddela alla att nu har en av mina Booniesar fått ett namn.
Namnet Melwin lämnades in av SaraYork men när boonien växte blev det en tjej så jag fick göra om det lite men kommer kanske ändå att behålla Melwin och ge det till någon av de andra.
Grattis SaraYork, du får ditt pris efter helgen när jag kommer att sitta på en bättre dator.
Till er andra säger jag att tävlingen fortsättter eftersom jag inte riktigt gillade någon av de andra förslagen som hade kommit in.

Fundering

En sak som jag kom på när jag satt och samlade starcoins häromkvällen tycker jag var en bra fundering faktiskt.
När man tittar på filmer och ger dem betyg så brukar man ju få 10 sc per film man ser och de hamnar i börsen eller vad vi nu vill kalla stället där våra låtsaspengar hamnar.
Hänger ni med så långt?
I alla fall så finns det ju en lista på de som har lyckat skrapa ihop mest pengar men jag har märkt en konstig sak med listan. De sc man får av att se på filmer finns inte med, hur kan det hela komma sig ?
Medan om jag går runt och besvarar frågor i chattrummen eller jagar stjärnor ja då syns det på en gång i listan att jag har tjänat mer.
Vad tror ni, är det fler som kommit på att det är så och kan det här vara värt för support att kika närmare på ?

Bara för att man är STOR

Behöver det tydligen inte betyda att man är snäll, det var en erfarenhet jag gjorde sedan jag pratade med en kille i level 17. Han trodde han visste bäst också för han sa att jag borde byta kläder om jag var i level 13.
Eftersom han tydligen tyckte att de kläder jag har på mig nu var så fula och hemska. Dessutom så nöjde han sig inte med att skriva det en gång utan kopierade helt sonika meningen för att riktigt försöka göra illa och såra.
Man har väl helt enkelt de kläder man tycker om? och det är ju bara ett spel så man behöver väl inte uttrycka sig sådär, man spelar ju för att ha kul inte för att göra någon annan ledsen.Så gör man ju inte i verkliga livet heller eller går man fram till någon man ser på stan och säger gud vilka fula kläder du har.
När jag hittar på olika stilar till Connie så utgår jag oftast från min egen personliga klädstil. Inte för att jag har på mig exakt samma kläder men nästan.Åminstonte på sommaren så är hon och jag väldigt  snarlika varandra och en utmärkande sak för båda är de blåa conversen.

Maken till fräckhet

Bara undrar sa jag att jag tänkte sluta på MSP eller ? någon tolkade i alla fall mitt senaste inlägg som så och var genast framme med ett gamaktigt mejl; snälla kan jag få din gubbe?
SVARET som lyder är nej jag tänker inte sluta och annars hade det ändå varit NEJ om jag skulle tröttna så får gubben bara stå eller så får några jag känner irl dela på den.Nu behöver ni varje fall inte känna er oroliga eftersom jag aldrig skulle kunna tänka tanken ens.
Skulle sakna alla guldkorn och för att inte tala om alla mina små , luddiga, fluffiga och söta boonies!
Om in har glömt läsa min biografi så nej jag vill inte ha någon bästis på MSP heller,sluta att påstå att ni går i samma klass(för jag går inte i skolan längre) och sluta fjäska och försöka ställa er in.

Glad

Idag känner jag mig faktiskt glad och kreativ, det dåliga vädret till trots. Det började med att jag faktiskt fick för mig att laga något ätbart till lunch, gjorde äggstanning och stuvad spenat. Blev lite för salt men man måste ju börja någonstans så nu ska jag kunna klara den biffen med.
Sedan tyckte jag att bloggen här behövde piffas upp lite :) så jag skapade en ny knapp för Sök i bloggen och gav den liten en liten touch av MSP för att den skulle passa bättre in.
Dessutom så gjorde jag mig också en automatisk signatur så jag ska slippa sitta och skriva det under varje inlägg jag gör. Nu får den helt enkelt komma efter istället. Naturligtvis så är den helt i stil med det övriga på sidan.
Planerar även att göra en ny header så visst händer det lite saker också måste jag höra med er hur ni tycker jag ska utforma Lördagsgodiset. Funderar på något i stil med en löpsedel som de brukar ha i tidningarna men jag vet inte vad tror ni om det?
Alltså en kortare intervju med en eller ett par bilder utformat som en löpsedel :)

Mitt förhållande på MSP

Till er som undrar varför jag är ihop med en tjej på MSP
Vi är ihop enbart eftersom vi byter autos med varandra med jämna mellanrum och hon hade redan en bästis :P så vi ville ha ett snabbt sätt att hitta åt den andra när vi ska byta.Det är alltså inget annat än ett praktiskt arrangemang, några problem med det ?
Dessutom tål jag inte att folk hoppar på mig och säger saker som att jag är för gammal för sidan, eller inte tror på min ålder. Det leder automatiskt till anmälan hos support. Speciellt om vederbörande till råge på allt är uppkäftig mot mig.
Visst jag borde inte bry mig, kanske rentav sluta på MSP men alla är väl lika välkomna på sidan om man sköter sig eller?
Om man ska klaga på ngt så varför inte göra det på de som skriver vissa typer av noveller i forumen istället?


/XoX0 Connie


Tävling!

Först och främst vill jag ursökta mig för att det inte har blivit någon Veckans Boonie den här gången men om sanningen ska fram så har jag inte varit så motiverad att skriva ihop något på grund av den senaste tidens buggar med sidan.Istället för att nominera någon av mina boonies så tänker jag utlysa en liten tävling för att få namn på de av mina boonies som saknar det.
Tävlingen kommer att pågå EN vecka för att ni ska få lite tid på er helt enkelt att fundera.Ni bör också kika på vad mina andra boonier heter innan ni lämnar in era förslag eftersom jag gärna vill ha något i stil med de namn jag redan har alltså inget Sötis, Tjejen,Fläcken med mera. Dessa förslag kommer per automatik inte att räknas.
Kommer du på ett bra namn däremot som du tycker skulle passa någon av de tre på bilden, tveka inte att skicka in det via mail på MSP eller kommentarsfältet här.
Nästa Torsdag eller Fredag kommer jag att gå igenom alla förslag, utse vinnarna och belöna de som kommit på de finaste/bästa namnen som jag väljer!
Lycka till allihopa!
/XoXo Connie

RSS 2.0