Host

Börjar dagens inlägg med en stor hostning.
Endera är det katarren som tagit om eller så är det en höstförkylning jag gått och ådragit mig som grädde på moset :/
Det vore ju verkligen typiskt mig men..nåja får försöka skrämma iväg alla baciller istället samtidigt som jag rengör mitt tangetbord.
som jag eg A borde h a gjort mycket tidigare men B inte tar tag i på en gång.
Såg din kommentar också Georgina men nu är det så att mycket av det du frågare om står redan här på bloggen och går att hitta om du söker lite mer på gamla inlägg i kalender så jag tycker inte jag ska behöva upprepa mina svar på dina frågor igen.Men för de som är nya med attläsa bloggar och tycker det är svårt att hitta all fakta så kan jag säga attjag började spela msp MSP för drygt två år sedan när jag fick i uppdrag av Paris.Laa o Powersaga att ta hand om deras djur. Tyckte sidan var rolig och valde därför att skapa Connie.
Djuren kommer sig helt enkelt av att jag tycker om djur irl också och inspirationen till mina filmer hittar jag ibland i någon annan serie eller kanske någon film jag sett och tyckt om men för det allra mesta så försöker jag ju komma på mina egna ideer.Fy...aj men ändå :)

Som jag trodde.
Idag gör det helt klart mer ont i halsen så jag ska försöka bädda ner mig helt enkelt.
Fast först måste jag ändå dammsuga då jag inte hann med det igår men så kan det gå helt enkelt. Åtminstone när det är roligare att sitta vid datorn*skrattar*.
Ändå blev jag glad igår när MSP bytte tema till jul och det kom en massa nya klänningar. Kostade på mig ett Diamant-paket.
Ja jag vet rätt så onödigt egentligen men det var så mycket användbart som gjorde att det ändå är värt det.
Fast det blir ett av de sista paketen jag köper, för nu ska jag bara spara.
Nåja i alla fall så fick jag tillbaka en hel massa inspiration också och har hittat på en liten överraskning åt er som också spelar så försök hålla ut till helgen då den kommer.
Dessutom så planerar jag för att göra en ny layout hit till bloggen.
Har inte riktigt bestämt än hur den ska se ut men jo den kommer fortfarande att gå i blått.
Också lekte jag lite tomte före jul igår och gav ut lite presenter bland mina vänner(trevligt att kunna göra det) men jag ger bara till personer som inte tigger eller frågar så tänk inte ens den tanken och NEJ jag ger fotfarande inte ut autos utan att jag får en tillbaka
Och lika NEJ jag blir inte vän för level heller utan jag vill faktiskt prata med mina vänner och då menar jag inte att bara MSP utan jag pratar gärna film,musik och andra intressen med.
Helt enkelt sådant som vänner gör.

*Snörvel*

Nej jag vägrar, jag vill verkligen inte bli förkyld igen.
Inte efter ha haft den här segdragna katarren utan verkligen långt ifrån att en förkylning är det sista jag vill ha på halsen nu.
Fast det vore inte så förvånande om jag drog på mig något mer eftersom fler på jobbet är förkylda nu och jag brukar ju suga åt mig virus lite som en tvättsvamp.
Nå vad jag tänkte pyssla med idag?
Ska försöka få upp gardinerna, kmo av mig i går och hamnade visst framför tvn istället sedan ska jag försöka låta bli att bråka allt för mycket på en låda i mitt sängbord som jag måste limma igen.
Just nu vill jag ha ett sådant här som jag kan flytta över ena samlingen till, för att ge plats åt mina modellhästar i det stora skåpet,

http://www.styleroom.se/image/scaled/normal/7ooc/1/339354-v%C3%A4ggvitrin.jpg

Eller om ett sådant här är bättre med tanke på att jag ska ha min sängbyrå nedanför, men jag tycker ändå att ett smalt passar bättre.Huvdsaken är i alla fall att det är rymligt och det bör inte stå ut allt för mycket från väggen heller,.

http://4.bp.blogspot.com/_ITUxZ3GIFSM/S7NwDnBw7wI/AAAAAAAABcU/4z1ZfU18BXo/s400/DSC_0013.JPG
 
Så ett som jag gillar mer och mer är detta men jag avskyr att väggen där det ska upp är en betongvägg :P
http://www.rummet.se/zitti-vaggvitrin-vit-p-4065-c-10224.aspx
 
Nåja det tåls helt enkelt att funderas på.

Erkänner

Alright då.
Nu har det blivit dags för mig att erkänna en sak här på bloggen.
Jag har tjuvstartat med själva julandet. Började plocka fram tomtar och adventsljusstaken redan igår så nu lyser den så fint i fönstret.
Så nu hinner jag få se lite jul här hemma med och inte bara på annat håll under helgerna.Bara gardinerna kvar nu att sätta upp också ska jag lägga fram glittret.
Det kändes i alla fall bra att få det gjort ockdå blir det på något vis så mycket hemtrevligare&varmare.
Annars är det fortsatt grått och trist ute dessutom känns det mer som det är natt fortfarande när man kliver upp på morgonen, alldeles mörkt.Visserligen finns det ju lampor att tända och tur är väl det men det känns ändå som man går ut i ett kolsvart universum.

Morgon igen

Dåså nu var jag här igen efter helgen.
Vad jag pysslat med ?
Har faktiskt bara tagit det lungt och varit riktigt social med den övriga familjen så jag har inte hunnit med att sitta här något.
Fast nu är det tillbaka till vardagen igen.
Fortfarande ingen snö här :/ och jag har fått plocka fram träningskorna igen.
Har i alla fall köpt alla julklappar nu :) , alltid skönt att ha det bortgjort så man slipper trängas i julruschen de sista veckorna före.
Fast eventuellt så klurar jag på att göra en till sak men vad kan jag ju inte avslöja här *skratt* för då blir det ju ingen överraskning för vem det nu blir som ska få saken.
Annars så håller jag på med en del pyssel som vanligt :)
Dessutom vill jag passa på att säga en sak varför klagar så många på att reglerna på MSP finns ?
Kan visserligen inte hålla med dem om att man inte får länka till bloggar(om man inte ger ut någon personlig information där heller) eller delar tex instagram.
Dessutom förstår jag också varför man inte bör dela någon personlig information..jo helt enkelt för att man aldrig kan vara säker på att någon är den de säger att de är. Helt enkelt så kan Sara 10 år lika gärna vara Ingemar 42 år och bara för att det inte hänt just dig något så KAN det faktiskt hända saker via internet och det innebär INTE att det INTE gör det.
Men det är också lika fel att beskylla en person för något den inte har gjort eller inte är, långt ifrån alla vuxna som spelar dataspel är sexförbrytare som antastar barn utan den stora massan spelar faktiskt för att man tycker det är roligt och vad kan eg betraktas som vuxet&moget eller bestämmer hur någon SKA vara i en viss ålder ?
För oftast när man läser om saker som faktiskt händer så tycker jag att offret,den som blivit utsatt för något faktiskt varit allt för oförsiktig från början.
Fast jag kan däremot förstå varför man inte får säga fula ord, trakassera andra eller anspela på ja ni vet vad.
Gillar inte heller de som tycker att MSP borde byta namn till Babystarplanet
Det hela går ju egentligen bara ut på att man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad,hur svårt ska det vara ?
För jag kan helt enkelt inte förstå varför sidan skulle bli *coolare* i sig om man fick gå in och vara mer elak mot folk.Kan man inte acceptera dessa enkla regler som faktiskt finns för allas trevnad ja då kanske man ska fundera på att leta upp ett annat ställe.
 

Gör inte om ..

Nej gör inte om klassikern jag gjorde imorse för det är inte så smart.
Hade en gammal mjölk i kylskåpet, paketet var väl kanske lite mer ön halvfullt.
Kollade inte korken utan stopppade ner den i soppåsen, ställde ifrån mig påsen på golvet där den stod det tag, sedan kollade jag ditåt och då upptäckte jag den vita sjön som hade bildats.
Fick lov att ta upp det värsta med hushållspappper innan jag kunde hämta hink och trasa& rengöringsmedel i vattnet för att torka riktigt rent.Nåja det är i alla fall tur att man inte behöver passa någon buss men morgonen blev ändå lite kaos på grund av det här.
Tur att man har Pressbyrån på vägen ner så att man kunde kila in där och köpa frukost.
Så nu känns det inte som om det kan hända mer idag i alla fall men jag ska väl och andra sidan inte säga för mycket för då går det väl förmodligen det.

Inspiration Lena Furberg

Jag kunde inte låta bli att köpa em målarbok.
*Skratt* fastän jag vet att jag kanske börjar bli lite för gammal för det.
Varför jag då inhandlade den kanske ni då undrar?
Jo bilderna i den var målade av en av mina riktigt stora förebilder när det gäller att rita hästar nämligen Lena Furberg.
För er som inte känner till henne så målar hon ponnyn Mulle i tidningen Min Häst. :)
Så det fick bli en liten julklapp i förskott till mig själv :)

Ritade först av en av hästarna i blyerts, kanske blev lite grövre i min version men oj så passande
då jag gillar kallblodiga hästar :)
 
Nästa version ser ut så här. Lite annan man och andra hovar . Målad med färgpennor och lite under bearbetning innan den är riktigt klar

Grått,grått,grått

Fy vilket trist väder det är ute.
Några plusgrader plus att det är rätt så grått och småregnigt i luften.
Nej man blir inte direkt lockad att gå upp när det är så mörkt på morgnarna. Inte alls fast man måste...
Dessutom har man fått några nätter förstöda av en hals som fortfarande gör ont men jag tror att det är så här segt delvis på grund av vädret med. Jag menar omväxlande plus&minusgrader samt luftfuktighet kan knappast vara så bra för luftrören.
Hur som helst försöker jag i alla fall hålla igång nu och komma tillbaka till vardagen mer och mer.
Fast jag använder mig både av hostmedicin än och knaprar baffucin(hoppas att det inte växer päls på tungan) eftersom jag tycker det känns väldigt bra och lenande för just halsen.
Sedan är ju snuvan en annan femma men jag hoppas att jag åtminstone ska få bli frisk i år och deet är ju som sagt i alla fall ingen infektion heller.
Håller dessutom på med ett intressant projekt i tre delar som kommer att komma in här när det är klart , på god väg med de första två så kanske lägger ut när de är klara då den tredje kommer att ta mer tid.

Matdags

Nu snart är det matdags här och därför passar det så bra att jag visar upp dagens byggnation i Sims.
Måste ju bli klar med mitt kvarter någon gång så jag kan börja spela.
Tänkte först ordna så att alla familjer kunde flytta in i sina hus men så kände jag att det helt enkelt var någonting som saknades.
Har inte gjort någon allmän tomt på jag vet inte hur länge men nu väcktes min tanke helt enkelt så jag har börjat :)
Allt eftersom jag jobbade med den sä väcktes min skaparlust igen och jag har som vanligt kommit en bit på vägen men nu ska jag sätta igång och ta ner de saker som fattas i varje fall.
Frågan är väl bara i sådana fall vad resturangen ska heta då vägaen den har sin adress på är Tallstigen 1.
Någon som har minsta tanke där ?
Hur som helst så valde jag ju i alla fall en lantlig stil eftersom nästan hela det övriga kvarteret också har det.
Byggnadens enda egentliga problem är att det inte finns någon toalett för tillfället men det tänke jag åtgärda genom att bygga ett litet uthus senare.
 

Frågor

Jag tror att de två frågor jag får nest på MSP är hur länge jag har spelat och hur mycket starcoins jag har.
När det gäller den första så kan jag i alla falll besvara den genom att tala om för er att jag har funnits som Connie i drygt två år.
Hur det kom sig att jag hittade hit?
Jo Paris Laa och Powersaga visade mig sidan, sedan var jag helt enkelt fast och det är dem jag har att tacka för att de lurade in mig i boonievärlden :P
Sedan vill jag tillägga för er som inte redan har lärt er, fråga ALDRIG hur mycket sc jag har för jag svarar inte på den frågan.
Varför ?
Jo därför att jag dels inte kan förstå varför man ska veta vad någon annan har tjänat men också av de simpla anledningarna att jag inte vill att folk ska tigga saker av mig eller försöka hacka mig,
Så det är egentligen inte så konstigt alls faktiskt ändå är det många som försöker luras på detta sätt för att komma åt gubbar och det tycker jag inte alls om men vem gör det förutom de själva ?
Fast en sak gillar jag och det är att support/admin äntligen verkar ha tagit tag i problemet med alla olämpliga noveller som tidigare fanns i forumet.
Tyvärr har jag dock fått utstå en hel del kritik för att jag har tyckt som jag har gjort men eftersom MSP ska handla om att ha roligt tycker jag att det är så onödigt att ens föra in ämnen på sidan som så solklart bryter mot reglerna.
Kan man inte förstå dem, eller få dem förklarade för sig på ett enklare sätt så att man faktiskt förstår eller helt enkelt bara struntar i dem ja då tycker jag inte att man har något att hämta på sidan.
För regler är något vi alla får lära oss att följa förr eller senare och då kanske det är bättre att få dessa klargjorda för sig så tidigt som möjligt istället ?
Och jag kan faktiskt inte förstå hur jag som hjälper support och verkar för att sidan ska bli bättre ska kunna uppfattas som det minsta hotfull.

Morgonstund igen

God morgon på er allihopa.
Prosit säger jag.
Är väl inte helt och hållet frisk än men ska försöka komma igång i alla fall. Någonstans måste man ju börja också att komma igen efter allt.
Så jag ska försöka göra någon nytta ett par timmar idag i alla fall, går dt inte så har jag ju inte så lång väg hem som tur är.
Nog för att jag inte har någon kondis kvar men det kan vi ta sedan.
Man får ju som sagt lite nog av att bara gå hemma i all evighet också utan att katarren vill ge sig.
också tänkte jag försöka lägga utt ett par foton här sedan som jag tog innan helgen när jag var ut med soporna och upptäckte det fina ljuset :P
 
 
 
 

Nu ska ni få se

Nu ska ni få se vad jag köpte igår.
Tänkte först ge bort den ena men nu tror jag att jag har bestämt mig för att behålla båda ändå.
För jag kan faktiskt inte riktigt avgöra vem av dem som är sötast.
De är det på sina speciella sätt antar jag..
Jag kunde i varje fall inte låta bli dem, är man border collie tokig så är man helt enkelt :)
Tyckte de speglade rasens lekfulla charm perfekt och enligt mig finns det ingen bättre.
Visst är de krävande både fysiskt  och mentalt men lyckas man tillgodose deras behov till fullo
så har man inget annat än en underbar kamrat som verkligen lever upp till devisen
* Människans bästa vän*.
 
 
 

Howdy på er alla

Jodå nog är jag här alltid.
Fast det kanske blir lite så att jag inte uppdaterar varje dag även fast jag borde kunna göra det nu när jag går hemma och skrotar.
Men det är så lätt att jag inte alltid tycker att jag har någonting att dela med mig av heller så då blir det hellre så att jag låter bli att skriva.
Sitter just nu här och äter lite frukost. Mums med varm choklad och en macka!
Det ger verkligen bra energi. Annars så gör jag inte så mycket mer än det faktiskt just nu.
Ska fortsätta städa och spela sims 2 idag hade jag tänkt.Fast igår såg det mer ut som om toten hade flyttat in här i min lägenhet :P
Hur det kom sig ?
Jo tog en promenad ner på staden igår, handlade lite och köpte en del små julklappar.
Tidigt?
Ja jag vet att det kanske är lite väl i tidigaste laget att göra det men samtidigt så är det himla skönt att ha det bortgjort så att man kan koncentera sig mer på andra saker och slippa trängas med en massa folk i värsta ruschen som brukar bli.
Alltid bra att slippa vara ute i sista minuten, fast det har blivit några små klappar till mig i förskott som ni ska få se sedan när jag har tagit bättre bilder på dem :)
Ockå håller jag på med att digitalisera en teckning som jag gjort också :) då det händer hela tiden något i alla fall , om än inte så stora saker jämt.

*Host*

Trodde verkligen jag skulle bli bättre till idag.
I alla fall kändes det riktigt hyffsat igår kväll men inte då.
Haft en jobbig natt med hosta, ont i halsen och snuva nu igen.
Förbaskade luftrörskatarr helt enkelt.
Tänkte ju gå ner på jobbet idag men nu vet jag inte hur det blir, kanske tar mig ner en sväng senare och hälsar på i alla fall vid fikat.
Om jag orkar förstås, det hänger ju på det också.
Annars får det nog bli en dag till inne i det lugna men jag hoppas i alla fall att det ska ge med sig så småningom i alla fall.
Tar jag mig inte ut något idag blir det i alla fall att tvätta och städa samt att jag ska försöka vila lite mer mellan varven ändå&fortsätta på receptet att dricka mycket vätska.
Mer än så kan man ju helt enkelt inte göra då.
För det går ju över förr eller senare, senare som det verkar i det här fallet dock helt klart.


Nu måste jag skratta

Känner att jag måste skratta lite ändå fastän jag är rosslig i halsen på grund av luftrörskatarren som konstaterades på vårdcentralen.
Nåja, vad som gör mig på sådant humör?
Jo det ska jag tala om för er. Det är faktiskt MSP.
Tycker det är rent ut sagt löjligt och uselt av vissa medlemmar som kallar mig både det ena& det andra för att jag inte vill ha snusknoveller under forumet.
Det står klart och tydligt vad man får och inte i reglerna , ändå tycks vissa tro att de har rätten att göra lite som man vill och ge alla som inte håller med dem vissa mindre fina tillmälen& smeknamn.
Men det finns ändå väldigt tydliga villkor och regler som är till för allas trevnad på sidan, så varför ska det vara så himla svårt att följa dem ?
Det tycker jag är väldigt konstigtför jag tror faktiskt inte på att det är barn eller att barn vill läsa om sådana där saker heller. Åtminstone vill inga barn i min närhet göra det.
Dessutom så kan man faktiskt oftast anpassa sig till vad man skriver om, om man är lite äldre men de här visar bara på dålig förståelse och tycker att en annan är löjlig och beter sig som ett småbarn för att man vågar stå på sig och säga NEJ.
När jag undrar vilka det är i själva verket som beter sig fel som faktiskt skriver om otillåtna saker eller uppmuntrar andra till att skriva.

God morgon på er!

God morgon.
Jo det är faktiskt morgon än och jag ska snart äta frukost,
Fast ibland kan man undra på om man ska ligga kvar i sängen, åtminstone när det är så här grådaskigt.
Men det kan ju vara bra att ta sig upp med, tänkte plocka undan gårddagens pyssel som jag inte riktigt hann med att göra igår kväll.
Annars blir dagen nog mest lugn förutom att jag ju ska upp till Vårdcentralen sedan för att försöka få klarhet i min förkylning som ännu sitter i.
Sedan måste jag försöka ta mig ner på ICA också, har pant också måste jag handla lite ätbart.
Vad jag gör hemma än efter dryga tre veckor?
Tja har fortfarande slemhosta,nästäppa, ont i halsen och varierande trötthet som inte vill släppa. Känns ju fusterande med eftersom man tappar all kondition med på köpet men jag börjar hosta för ingenting så därför blir det mest vila och stillasittande eller liggande framför TVn.
Fast man tröttnar ju på alla respriserna som går med men då får man försöka hitta på någon annan stillsam syssla som man kan göra utan att man behöver anstänga sig allt för mycket i alla fall.

10 timmar

Senast jag kollade var det tio timmar kvar på min avstägning på Connie. Är fortfarande lite förgrymmad över den minst sagt och jag tror inte det här nya tillägget till reglerna kommer att få fler att spela MSP.
Snarare så att det blir tvärtom nu, att det kommer att bli färre eftersom man inte ens får länka till bloggen längre.
Tänk på de som inte har så många vänner utanför chatten lr hemsidan att dela bloggen med, ska ni ta bort möjligheten fär dessa att synas ?
För som jag ser det gör man ju inget fel om man varken delar privat information här eller på bloggen.
För det är skillnad på PRIVAT och PERSONLIG tycker jag och just nu så tar ju MSP bort stora delar i hur man ska kunna uttyrcka sig &vad man ska kunna visa.
Det kan jag inte direkt gilla och jag har svårt för de som säger att de håller med :/ för det känns inte som de tänker efter, eller åtminstone inte över den saken.
Nåja..har varit och firat min far idag :) (gav honom ett par chokladkakor och ett par trisslotter bara(en som han faktiskt vann på).
Fick skjuts hem sedan med brorsan &fick åka Subaru Impreza *skratt*
Han hade lånat en på jobbet och visst kändes växlingarna som små skutt..men smakar det så kostar det och ingen vidare åkkomfort i baksätet men det brukar det ju inte vara på sportbilar heller.
Inte för att jag åkt så många men klart bättre än den gamla Alfa romeon han hade ett tag :P
Annars är jag inte så intresserad av bilar just, klararmig fint utan då jag bor mitt i stan och det går bussar. Dessutom så sparar man ju inte minst på kostnaderna.
I övrigt händer inte så mycket sett på VC hoppningen från Verona just..GRATTIS Malin&Tornesch, de blev 3 a , kul!
Tycker det är roligt dessutom att få se ridsporten live, visserligen på nätet men de sänder den ju i alla fall.
Så trist att annars bara få se sammandrag :)
Nej nu ska jag gå och pyssla lite med en sak som jag började på i helgen.
Vad det är får ni kanske se när de är klara men jag trro de kommer att bli väldigt bra i alla fall..det enda jag tänker avslöja nu är att de har något med jul att göra.
 

Jippi..nej

Gud nu börjar den här sega förkylningen verkligen ta ut sin rätt på mig.
Hade tänkt gå ner på jobbet idag och hälsa på men klantade mig med väckningen så klockan ringde inte.
Fast det var nog lika bra det då. För när jag väl kom upp hade jag världens hosta och ont i halsen som jag ju gått och dragits med nu.
Dessutom så känner jag mig sådär lagomt seg och mosig så nu blev det att ringa till vårdcentralen istället och de skulle ringa upp.
Hoppas ju att man får en tid idag för det här börjar bli fusterande att inte kunna göra något eller göra& göra jag blir anfådd för minsta lilla promenad och ändå har jag försökt med allt under tre veckor vilat, te, nyponsoppa, c-vitaminbrus ,baffucin , halstabeltter och hostmedicin men icke sa nicke.
Också blir jag ju såklart lite orolig över att det skulle kunna vara en halsinfektion med , men då borde jag ha feber och det känns inte som jag haft det den här gången men jag vet inte...brukar ju ha lättare att dra på mig det vid kraftigare förkylningar så kanske...men jag vet ju som sagt inte.för enligt min temomenter har jag ingen feber men jag känner mig ju ändå varm och mosig så och dessutom så gör det ju ändå ont i halsen o jag hostar upp slem
Det har inte gett med sig trots alla mina försök så nu ser jag ingen annan utväg än att kontakta vården även om jag avskyr sjukhus :/
Men jag vill bli av med det här så jag kan återgå till mina vanliga rutiner tack .
Blir ju fusterande att bara gå hemma med och dels inte riktigt veta men dessutom inte kunna jobba och i princip bara gå mellan sängen, tvn och datorn.
Tänk er det i tre veckor :P
Nu är det i alla fall klart jag ska upp på måndag och försöka få någon klarhet i om jag är förkyld eller om det är en infektion.

To be continued

Fick det här nedslående meddelandet ikväll när jag försökte logga in på moviestarplanet som vanligt: Du har blivit spärrad i 3 dagar och 1 timme för att du länkat till denna blogg .....också fanns det en länk hit.Förstår faktiskt inte varför då jag inte tycker att den här bloggen skulle innehålla något som är speciellt farligt att läsa , än mindre några olämpliga bilder och framför allt så bedriver jag den inte i något kommersiellt syfte utan för mitt eget nöje helt enkelt.
Så nej just nu är jag INTE glad på ADMIN och ja , jag har mejlat dem och påpekat det här med så jag får se vad de svarar men så ni vet läget i alla fall..finns så länge på mitt ena syskonbarns gubbe Ceranna så ni som vill mig något kan skriva meddelande dit istället.
Någon mer än jag som tycker att det här är dåligt gjort av admin ?

Nu snöar det

Tittar jag ut genom mitt fönster just nu spå snöar det fast tvärr är det 0 gradigt så det försvinner på en gång när det landar.
Typiskt nog :/ såklart.
Blir ju så mycket ljusare och trevligare ute när det där täcket väl lägger sig för kommer det minusgrader på det här så blir det just det halt överallt.
Så nej jag fortsätter på mitt spår att hålla mig inne åtminstone när det är sådant här riktigt ruskväder, skaffar jag hund sedan måste jag ju gå ut men då får jag klä på mig och ha en omgång haddukar vid dörren värre än så är det inte.
Fast jag hoppar nog över att ha en old english sheepdog, newfoundland, eller en berner sennen.
Kan tänka mig när någon av dem varit ute och kommer in och ruskar på sig...mjaa kaos.
Nej jag funderar över endera en border collie med mindre vall i eller en Nova Scotia Duck Tolling Retriver.
Vill ju kunna träna hunden i lydnad,sök ,trick och eventuellt också agility och då är de de här raserna som jag tycker verka passa bäst in i den mångsidigheten och ändå kunna funka bra som ett sällskap och samtidigt vara mer av mellanstorleken men först ska jag få ihop ekonomin med såklart.
Det är ju inte det lättaste att spara men jag tror på att det ska gå vägen i alla fall men tidigast tills nästa sommar eller sommaren därpå men jag sparar alla småpengar jag kan sedan får jag väl plocka ur mina andra besparingar.
Dels så vill jag ha hund för att jag tycker det är så roligt, man kan komma ut mer genom intresset och träffa folk som gillar samma saker..hitills har det ju inte gått allt för bra för mig att hitta folk med samma värderingar åtminstone inte när det kmomer till kritan och lättare blri det ju inte direkt att faktiskt kunna hitta nya vänner med åren. Detta eftersom min tillit till människor inte är den bästa men det är just det fina med djur att man inte behöver anlägga en snygg fasad utan de tycker om en som man är.

Nu så

Nu är jag här igen men som ni kanske märker går det lite upp och ner med den här förkylningen.
Det som verkar mest segt att bli av med är utan tvekan hostan.
Låter fortfarande som en hes kråka emellanåt och går från att känna mig ganska pigg till att bli slö och allmänt hängig.
Så det är därför jag skriver lite mindre här nu än jag brukar men jag försöker ändå att uppdatera ibland så ni ska tycka att det är lite intressant att gå in hit och kolla läget i alla fall.
Annars ser jag ju också mer på TV på kvällarna nu när det är fler serier som går med Bones,Downton Abbey,Navy CSI och Beauty&The Beast är en rätt fin blandning vill jag lova .
Det är väl i alla fall de jag följer mer regelbundet puls att jag slötittar på en del och slår över på Animal Planet om det absolut inte är något annat på någon annan kanal.För det mesta finns det i alla fall något att se och det håller mig sysselsatt , speciellt de dagar när jag tycker förkylningen är sämre och tar alla mina krafter.
Ibland känns det lite bättre ett tag och då orkar jag gå in här och uppdatera er lite.
Har haft en väldig urladdning idag som på något sätt kändes både onödig och nödvändig som rörde forumen på MSP. Tycker det är så fel att vissa medlemmar tydligen inte förstår reglerna bättre utan ger novellerna namn som anspelar delvis på sex(kan innehålla sn*sk) när man inte får skriva något sådant enligt villkoren.
Jag blir allvarlgit förgrymmad när jag ser det, endera så förstår de inte bättre att det kan finnas väldigt unga medlemmar som ser sådant eller så är de rent otrevliga och skiter i både reglerna och att visa hänsyn till andra.
Så jag fick helt enkelt nog idag och kände att det var dags att någon röt ifrån åt dem.
När man  befinner sig på ett forum eller sida så ska man självklart respektera reglerna som gäller, inte försöka nochalera dem .
För jag har mycket svårt att tro att majoriteten på sidan som är mellan 8-15 år vill se fler sexnoveller på sidan, men jag tror att många inte törs säga ifrån av rena rädslan. Till er som skriver dem ändå och kanske är lite äldre säger jag, gå till en annan sida ni har INTE på MSP att göra om ni inte kan acceptera att det är SIDANS regöer jag hänvisar till INTE MINA egna.
 

God kväll på er

Hejsan på er alla.
Nu är jag här igen. Har fortfarande inte blivit helt fri från förkylningen dock men jobbar på , på den fronten och hoppas kunna vara bra till veckan i alla fall.
Värst tror jag faktiskt att det är att tar på krafterna ändå.
Vaknar på nätterna med snuva eller hosta och kan inte sova förän framåt morgonkvisten när jag egentligen ska kliva upp.
Det kanske är lite typiskt att det är just så också och man kan ju inte göra så mycket mer än att se till att vila heller.
Fast man kan ju inte bara sitta helt stilla heller , men det har ju varit väldigt tråkigt väder så då går det bättre att hålla sig inomhus.Lättare än om det hade varit fint väder för lite luft är ju trots allt bra att få i sig också..
Så det är väl vad som händer här för tillfället, rätt lite faktiskt men det är också skönt.

Simsigt igen

Såklart ska ni också få se de tröjor som jag gjorde till mina simmar häromdagen.
Blev faktiskt väldigt nöjd med dem alla tre och kan inte riktigt bestämma mig för vem av dem jag tycker blev bäst.Hade ju egentligen bara planerat en tröja men till sist stod jag där med de här tre efter att ha hittat bra texturer. Så kan det gå ibland.
Dessutom har jag tänkt göra en serie nya linnen med som kommer att passa alla småtjejer perfekt då jag tänkte mig disneymotiv och my little pony på dem men några ska jag göra så de passar de äldre med.
Vi får se hur jag lyckas helt enkelt.
 
 

Hallojsan på er alla!

Hejsan på er alla och tjenamoss.
Nej jag har inte kommit längre än till datorn denna morgon heller.
Har fortfarande världena hosta och snuva, sega förkylning och dumma bakterie som ställer till det men nog om detta nu.
Igår kväll satt jag uppkrupen under täcket i soffan och såg på tv. Flippade runt mellan olika kanalerna och letade efter något bra att se men kom fram till att det går rätt mycket repriser nu.
Brukar normalt se Greys Anatomy men jag tycker att den serien har tappat något...den känns liksom inte lika engagerande nu som den gjorde förut.
Hur som helst så slog jag över på jag tror det var sjuan och jag såg att det skulle börja en ny serie som verkade bra men den var först sent.
Eller ny och ny kanske man inte riktigt kan säga heller eftersom det var en nyinspelning av en serie som gick på 80-talet men jag var i alla fall för liten för att se den då.
Så bekantskapen mellan mig och Beauty&The Beast blev ny och om jag får säga vad jag tyckte efter att ha sett det första avsnittet så kan jag bara ge +++++ till den för att den va så bra och spännande.
Visst kanske den var lite förutsägbar ibland men det tror jag är svårt för alla serier att inte bli.
Fast historien kändes i alla fall tillräckligt spännande för att jag ska vilja se resten och det är ett bra tecken tycker jag...och riktigt vad som kommer att hända vet man ju faktiskt inte.
Dessutom vill jag skriva några korta rader om en annan serie som jag verkligen gillar som rullar in på tredje omgången i helgen nämligen Downton Abbey.
Vad jag har längtat! och undrat över när den äntligen skulle komma men nu är det snart dags att återse dem alla och det ska bli så spännande att se vad som händer...vet inte om jag har någon riktig favorit bland karaktärerna utan jag tror att man känner lite för dem allihopa faktiskt utom möjligen Thomas men han har ju sitt bagage med fast ska jag ändå säga någon så tror jag valet faller på Anna Bates, elletr Mary Crawley
Sedan är jag väldigt glad över att den går på kanal 1 så man slipper all jobbig reklam och alla avbrott.
Nej nu ska jag jag gå och ta mig dagens första dos hostmedicin och försöka få på mig några kläder trots allt, dessutom måste jag städa upp lite i röran med alla papperservetter som ligger överallt.
 

Nu är jag glad :)

 
Nu är jag glad igen efter allt krångel med den externa disken och allting som jag hade där är räddat.
Hur det gick till?, jo de satte in minnet i ett usbkabinett eftersom det inte var det som var skadat.
Först höll jag dock på att bli rejält irriterad ...för när jag kom hem så funkade inte kabinettet heller såkalrt med min tur.Då ringde jag till Microshop och de ville at jag skulle komma ner men jag var helt slut, de hade testat den innan de lämnade ut den och då hade den ju funkat...så jag kikade lite själv och såg att ena stiftet i kontakten var böjt. Inte helt osökt tänkte jag på min gamla disk för det var orsaken till att jag fick lämna in allt från början.
Hur som helst gick jag i alla fall ner och de drog till stiftet och vips nu funkar det och jag kommer åt filerna igen :), även om jag får ha den ståendes på golvet så att sladden inte ska åka ut.
Fast nu tänker jag skaffa en till disk och lägga över det jag är mest rädd om dit så man har en säkerhetskopia utifall att något skulle hända.
Vilken soppa ...just det på tal om soppa så tänkte jag värma lite av nyponvarianten och eftersom jag inte kunnat lägga in några bilder så tänkte jag kompensera lite och visa två fina hästar jag fotat.

Nej..nej och nej

Väljer nog att börja dagens inlägg med ordet NEJ.
Jag trodde att jag skulle få bli frisk och att förkylningen skulle vara över äntligen eftersom jag kände mig lite piggare igår men vad tror ni händer?
Jo idag är jag snarare mer snuvig och hostig än tidigare, dessutom är jag småfrusen vilket jag inte varit förut.
Illa då det inte verkar bättre än att förkylningen har tagit om på mig.
Typiskt nog får jag väl säga då. Dessutom fick jag ett SMS om att min externa är klar att hämtas så jag får se om päronen åker förbi där och plockar ut den åt mig , gav dem i alla fall servicenumret. Skulle ju egentligen ha handlat idag men nu får de göra det åt mig istället för jag tänker bara hålla mig inomhus i det här ruskvädret som är ute.Annars ska jag göra någon varm dryck, krypa upp i soffan, under täcket och se på TV så får jag se om jag kan slumra lite med. Fast jag måste ju kolla lite saker på nätet först innan jag lägger ner här helt för idag, men nu vet ni ju vad jag pysslar med om ni inte ser till mig, försöker helt enkelt att bli frisk.

RSS 2.0