Design

Idag har jag försökt att komma igång lite mer med designen på bloggen. Har haft en tanke hela tiden och nu äntligen så börjar den faktiskt att bli slutförd. Det tog ett tag innan jag kom på hur jag skulle göra som men nu har jag fått ordning på det mesta tror jag i alla fall. Åtminstone det som känns som det viktigaste nämligen headern och menyn.
Fick sitta och gotta ner mig i stilmallar och kodmallar ett tag innan jag till sist kom på hur det fungerade ;)
Så nu har jag äntligen kunnat få någon fason på mina menyrubriker vilket ni kanske märker, ja att det ser lite annorlunda ut här men det kommer fortfarande att vara samma innehåll...med vissa små förändringar. Allt för att ni ska trivas och känna er välkomna som läsare!
Jag vill pusha för namtävlingen på mina booniesar, har fortfarande tre stycken som är namnlösa så använd er fantasi och mejla era förslag. Väljer jag just ditt kan du räkna med att få ett fin pris!
/XoXo Connie

Lördag

Då var det lördag då : ) Dags för lördagsgodis.
Tänkte att jag skulle skriva några rader eftersom det inte blev något Veckans Stjärnskott igår.
Dels så glömde jag totalt bort det men dessutom så råkade jag ut för något tillfälligt virus med illamående och huvudvärk så jag fick passa på att vila istället.
Känner mig fortfarande lite halvseg sådär men det är i alla fall lite bättre nu. Nu till Stjärnskottet.
Jag funderar på att göra om det lite och kalla det för Lördagsgodis istället.Riktigt hur det ska se ut vet jag inte än men jag har en idé i alla fall.
Dessutom så brukar man ju ha Tips från coachen så då tänkte jag mig att istället ha Tips från Connie men det är också bara i planeringstadiet fortfarande.
Nåja nu vet ni vad som händer, kanske dyker det upp något senare idag, kanske inte det beror på hur jag känner mig. Nu tror jag att jag ska mata booniesarna och gå och se på TV!

/XoXo Connie

Veckans Boonie

Nu måste ni tro att jag har glömt bort mig totalt eftersom Veckans Boonie inte har kommit in än men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort det. Jag har bara pysslat med andra saker som till exempel lagat mat och diskat. Med andra ord sådana där saker som måste gå före annat ibland.
Fast nu är jag ju här så då ska jag försöka välja två eftersom det körde ihop sig förra veckan och inte blev något då, så får det helt enkelt bli dubbelt så roligt igen :)
Den här veckan väljer jag  efter en stunds övervägande två som inte har varit än*fanfar*.....
Purpura och Gustina 

Nu slumpade det sig och blev två små boonietöser :) den här omgången.
Purpura är som det hörs på namnet lila till färgen. Kanske kommer det sig av att hon älskar att äta plommon eller vad tror ni? Hon gillar i alla fall både att måla och att gömma sig bakom soffan men allra helst så spelar hon teater och dansar. Ja hon är en liten artist fast i Boonie-format.
När hon ska försöka prata så hörs ett lustigt klickande läte och man kan undra vad det är hon egentligen försöker säga. Förmodligen så ber hon bara Blunder att flytta på sig från scenen ;)
Hon tycker i alla fall också om att varva ner och flyter gärna runt på sin flytring i badkaret och kopplar av men stör henne inte för då kan det hända att hon bits.

Gustina, den gröna är också en liten äventryrlig tjej. Fast hon tycker att det är onödigt att stå på en scen. Hon gör gärna små utflykter på egen hand ut i trädgården eller ännu hellre till någon närbelägen skog. Så hennes främsta egenskap är den att hon är väldigt orädd och pigg av sig.
När hon ska försöka göra väsen av sig så kommer det ett litet kurrande för hon är nästan jämt hungrig och sugen på en bit gurka.Kliar du henne bakom något av de stora luddiga öronen så akta dig, hon kan bli  arg om du försöker sluta.

/XoXo Connie




Extreme homemakeover

Det är väldigt sällansom jag gör om mitt rum men det kanske ni redan har lagt märke till.
Åtminstone ni som är inne någon gång om sänder och kollar lär ha sett att jag inte är så förtjust i att möblera om helt enkelt. Detta beror på att när jag väl gör det brukar jag bli så pass nöjd att jag vill låta det vara ett tag.
Jag menar varför göra om något som redan är bra, då gör man det ju kanske bara helt i onödan.
Idag drabbades jag av ren och skär makeoverlust eller om den nu är blå. Låter mer troligt i det här fallet.
Började med mitt vanliga rum imorse
Kände att jag hade haft det här länge nog :P och för er som undrar var alla mina boonisar är så ligger de i väskan ska plocka upp dem i Party Rummet i fortsättningen, blir så rörigt att sprida ut dem alla så det är lättast att ha dem i ett och samma rum.
När jag var klar nu senare i eftermiddag såg det ut så här :) Jag blev riktigt nöjd får jag säga för jag tänkte mig bara något och gjorde men nu ska jag behålla det här för det blev ju perfekt inför vintern*skratt!
/XoXo Connie

-Korta Filmer-

Nej tro inte nu att jag tänker börja göra Korta Filmer.
Egentligen så är det så att jag inte alls gillar dem. Visst är det bra att man tjänar pengar på dem men samtidigt så undrar jag hur man kan rösta fem sjärnor?
Även om man känner skaparen så tycker jag att det är fel att ge bra betyg till en film som inte har någon handling dessutom är det i allra högsta grad onödigt eftersom man får 10 sc i alla fall,även om man ger 1 stjärna.
Det är ju samma sak om ni skulle ge en bra film 3 tre stjärnor bara därför att ni tycker att den är för lång.Visst finns det filmer på sex minuteren längd  som kanske inte lämpar sig i MSP format men jag tycker inte att man kan gnälla på filmer som är mellan 1-3 minuter långa.
Även om de tar längre tid att se än ex en kortfilm så kan man faktiskt engagera sig lite mer tycker jag, någon som håller med ?
Kände bara att jag behövde ta upp detta eftersom många undrar över varför jag inte gör kortfilmer men nu vet ni att jag låter bl ieftersom jag tycker att det är fantasilöst.
Hellre lägga ner lite mer tid på filmerna och låta dem få en handling än att kläcka ur sig innehållslösa kortfilmer i tid och otid bara för att tjäna fame.

/XoXo Connie

Veckans Stjärnskott

Som ni säkert märker har jag inte varit speciellt aktiv här på min nya blogg den senaste tiden, haft några dagar  uppehåll då jag pysslat med lite andra saker under veckan.Lite har det berott på problemet med att IE har kånglat med och laggat som tusan. Det blir ju så att man inte har orken ibland då men nu börjar jag känna hur lusten för bloggen kommer tillbaka, sakta men säkert och idag verkar det ju fungera än så länge *peppar peppar*
Får ta två veckans Boonie nästa gång då men här kommer i alla fall Veckans Stjärnskott som ni får hålla till godo  med så länge och vem vet, kanske blir det du en dag ?

Veckans Stjärnskott är ingen annan än 5klara5 . Detta eftersom jag tycker att hon är en snäll och trevlig tjej som
alltid ställer upp på att prata när man behöver bli av med något som man går och har på hjärtat.
Så grattis 5klara5 till nomineringen på min blogg , den är du absolut värd!/XoXo Connie


God morgon

Den här gången får jag säga god morgon på er alla och tjenamoss. Hann inte med mig riktigt igår då jag var ute och fikade med en kompis så det blev ingen Veckans Boonie då men jag lovar er , det kommer det lovar jag er. Får dock se om det blir nu jsg gör den eller om det blir senare i eftermiddag när jag gjort bort mina andra saker som jag ska fixa, har inte riktigt bestämt mig.
Måste ju klura lite mer på vem jag ska välja och så , det blir lite svårare varje gång eftersom en hel del börjar att ha varit nu men man får kolla igenom och inte ta samma. Alla ska få bli det en gång..innan jag börjar skriva om andras boonies hade jag tänkt.
Dessutom hade jag tänkt att jag skulle börja med Dagens Outfit med eftersom jag börjar att en hel del kläder att välja på,Känns ju bra onödigt att bara gå runt med dem i klädskåpet utan att få visa upp dem och ni kanske har något förslag på ny stil åt mig?
Ni får gärna göra lookar vet ni ;)
Höll alldeles på att glömma bort mig men ja jag har några boonisar kvar som saknar namn, kika gärna i mitt rum och mejla era förslag så kanske ni får en liten överraskning.
På återseende i eftermiddag nu ska jag äta frukost
./XoXo Connie


Dålig information

Är det någon mer än jag som tycker att supporten/admin på moviestarplanet ger ut lite information till oss som faktiskt är medlemmar på sidan ?
Jag tycker att man får skrämmande lite information om vad som är på gång, eller vad som händer.
Något som jag framförallt märkt på sistone när sidan har laggat något otroligt. Ibland så kommer jag in utan problem medan andra gånger så fungerar ingenting alls.
Okej nu ljög jag men den laddar inte upp Tema-rutan, man får bara upp inloggade som vita skuggor m.m och kan inte gå till sitt rum eller chattrummen som vanligt.
Det märkliga i allt är att det fungerar bättre om jag loggar in på någon av mina extragubbar så fungerar det men inte som sagt ibland när jag loggar in på Connie från tex jobbdatorn men det kan fungera hemifrån.
Det är ju inte lite störande när det här händer, mejlat support för ett tag sedan men inte fått något svar. Också har jag hört ett rykte om att MSP skulle vara hackat men om det stämmer varför försöker de inte fixa till det då?
Är ju bara tråkigt för alla oss som har betalat VIP och inte kan använda sidan fullt ut på grund av allt detta krångel.
Nej nu får det vara nog med gnällt från min sida för idag i alla fall. Håller på att fixa en ny header igen..den går i samma stil som en av mina gamla men med lite förändringar, till det bättre hoppas jag.
Idag ska jag hjälpa en vän att fixa en blogg och visa henne grunderna i pixlr eftersom hon inte har Photoshop men jag hoppas vi ses på MSP ikväll.

/XoXo Connie

Veckans Stjärnskott

En annan sak som jag har bestämt mig ska få följa med från bloggplatsen är utnämningen av Veckans Stjärnskott. Jag tycker helt enkelt det kan vara trevligt för de som inte vinner någon officiell tävling ska få chansen att vinna något de med. Hur du bär dig åt för att ha chansen att omnämnas här?
Genom att vara en bra MSP:are helt enkelt och vara trevlig mot andra, det tycker i alla fall jag är allra viktigast.
Först ut på MSPBubblet.blogg.se är i alla fall en tjej som alltid är glad, trevlig och nästan alltid villig till att byta en autograf med!
GRATTIS.......Chat_Girl!


Fast det var som alltid svårt att välja vem det skulle bli, kanske lite mer svårt faktiskt så här efter ledigheten och frånvaron med men till sist så kändes motiveringen i alla fall helt rätt, så åter ett STORT Grattis och ni andra har ju fortfarande chansen att komma med.

/XoXo Connie


Veckans Boonie

Nu så har det äntligen blivit dags att utse Veckans Boonie. Det är faktiskt också premiär här på nya bloggen så jag tänkte att jag skulle göra något annorlunda för att piffa upp stämningen lite kring det.
Nog för att det gamla var spännande men nu blir det ju lite roligt för er att se vad jag har hittat på med.Hur som helst nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre med mitt prat utan Veckans Boonie är Feivill




Feivill eller Fejan som han för det mesta kallas kom till huset en mörk höstkväll. Plötsligt så satt han bara där på bron, ensam i regnet och ville komma in i värmen.  Ingen vettig människa kan neka en blöt liten boonie husrum , så han fick helt enkelt stanna och han har sedan dess blivit kvar.Han är lite mer blyg än de andra fast han sitter gärna uppkrupen i ens knä och myser i soffan framför brasan. Hör han dessutom att du prasslar med en M&m påse ja då kommer han farandes eftersom han gärna vill smaka. Hans största intresse förutom att mysa är att spela piano och rätt som det är kan du höra ett klinkande ljud när han hoppar runt på klaviaturet.

/XoXo Connie

Den som väntar på något gott..

den väntar aldrig för länge. Det är väl så det brukar sägas och vem vet de kanske har rätt i det. Hade påbörjat ännu en film om Vampyrella men av någon anledning inte blivit klar tills jag imorse bestämde mig för att det fick räcka.Så nu äntligen är den klar och ligger uppe, tror jag gav den nummer III och det verkar stämma omman inte räknar in alla Vampyrella jag gjort för då är jag uppe i 15 stycken minst. Har ju gjort vissa filmer om  henne i delar och vissa är fristående.Så ni som gillar Vampyrella se den!
Det här är också första veckan som ordningen kommer att vara återställd här på bloggen, det vill säga att jag kommer att ha både Veckans Boonie imorgon och Veckans Stjärnskott på Fredag..får se hur båda nomineringarna ska gå men det känns helt klart spännande..så ni får allt hålla ut lite till men nu är jag tillbaka i alla fall.
/XoXo Connie


Nya designen

Oj vilken chock jag höll på att få idag när jag loggade in på MSP. Hade ju visserligen hört rykten om att designen skulle ändras men ändå OJ säger jag bara om förändringen. Det kommer säkerligen att ta tid att vänja sig vid den men det ser faktiskt snyggare ut och den känns mer lättnavigera än den förra. Med det menar jag att jag tycker det blivit lättare att hitta. Den känns också mer lekfull och passar sidan bättre även om vissa saker på den förra såklart också var bra.
Håller fast vid att chattrummen hade kunnat fått vara kvar för de känns bara röriga som de är nu och menyraden blev aningens otydlig men annars så får man väl ge det nya en chans också innan man evetuellt avfärdar den helt.
/XoXo Connie

FUSK

Tänkte höra vad ni tycker om de som fuskar?
Själv kan jag säg att jag aldrig skulle använda ett fusk då det skulle vara mot mina principer. Det skulle inte kännas så bra att fuska bara för att bli populär.Det kan ju faktiskt gå upp för andra vad man gör och vad händer då ?
Ett av de mer populära fusken på senare tid handlar helt enkelt om att man säger att man fyller år fast än man inte gör det, detta i hopp om att få mer autos och presenter. Fast det kan ju slå tillbaka på andra med till exempel så fyllde jag år i somras och skrev om det. Tror att jag på hela dagen inte fick mer än 2-3 grattis för det och inget annat, då kändes det bra surt men detta är vad fusk kan leda till. Att folk inte tror på en när man säger sanningen så därför är fusk aldrig bra i längden.
Man riskerar dessutom att bli anmäld för det och avstängd dessutom, det kanske vore något att tänka på för er som utnyttjar sidan ?

/XoXo Connie

Rörigt

Ursäkta om jag inte har bloggat på några dagar men den här efterhägsna förkylningen hänger kvar än  så jag får helt enkelt passa på att göra saker när jag orkar och känner mig lite bättre mellan varven men förhoppningsvis så ska jag vara helt bra igen snart. Så jag orkar kanske inter bygga upp hela bloggen än men nästa vecka kommer jag allt att börja med Veckans boonie igen :)
Nåja det om det, någon mer än jag som ogillar de nya chattrummen?
Tycker att de är lätt röriga för när man går till vissa så kommer man ju in i ett helt annat än vad man tänka sig från början eftersom det verkar vara fel i länkningen.
Men hallå det borde de ju ha märkt när de har hållit på att ändra om en massa? Man kan ju inte heller se hur många som är inne i chattrummen från början nu*dåligt*
Dessutom så tycker jag att de hittar på alldeles för många konstiga teman , fast det kanske är bra egentligen för då får man ju spara starcoins istället för att slösa.
Just ja höll nästan på att glömma, trots att jag var halvdan gickjag ner och beställde en ny ritplatta igår :) det blev en Intous 4S. Den skulle komma om 1-2 dagar så vi får se men hoppas den håller längre än den förra!/XoXo Connie

Speciellt till någon

Ursäkta mig men vad ... har jag egentligen gjort dig?
Har jag gjort dig så illa att du känner ett behov av att vara svinelak tillbaka och skriva sårande mejl med mera.
Du tycker att jag ska lämna dig ifred men det kanske är tvärtom så att du ska lämna mig ifred, aldrig funderat över det när du skriver dina mejl?
Eller har du ingen självkänsla alls så du måste slå ner på en annan människa som du inte ens känner eller än mindre har träffat irl?
Det du har gjort mot mig är verkligen uselt och det gör så att jag bara får lust att sluta på MSP (ni som vill stötta mig fortfarande läs bloggen och ge mig gärna autografer så kanske ni får något litet tillbaka!)
Nu kommer jag förmodligen inte att sluta ändå bara för den här saken men jag hoppas du tänker efter, jag sa aldrig heller att folk måste läsa min bio innan de frågar om vänskap men det kanske är en bra början att göra det och jag blir INTE vän med folk som är så elaka att de måste känna ett behov av att kasta ord i ansiktet på mig/XoXo Connie


RSS 2.0