På något sätt

Så vill jag inte tro att vintern är här riktigt än även om jag ser fram emot när det kommer snö så man kan åka skidor men imorse såg och hörde jag säsongens första domherre.
Normalt brukar de ju komma på vintern, sedan ser man dem aldrig på sommaren också kommer de tillbaka igen när det blir kallare igen. Den här tyckte tydligen att det redan var dags för att kolla om några fågelmatbord med smaskiga solrosfrön var framställda men nog var den lite väl tidigt ute.
Fast idag är det faktiskt rätt så kallt och gråmulet.
Så jag är faktiskt rätt glad över att jag gjorde bort en fototur igår medan solen sken. Vad jag fotade får ni se sedan när jag sorterat upp korten , har ju gjort klart ett annat projekt med som jag tänkte sticka in mellan gårdagens fotorunda och eventuellt visning av lite simstapeter och jag fick en fråga av en tjej som undrade vem jag är.
Var inte oroliga jag tänker inte skriva någon länge utläggning kring ämnet bara helt enkelt att jag är mig själv för om jag inte vore der vem hade jag varit då ?
Och NEJ jag svarar fortfarande inte på ersonliga frågor utan bara de fårgor som jag själv har lust och känner att jag vill besvara sedan är det märkligt att vissa ändå tycks tro att tjat hjälper.

Landat

Landat igen efter morgonen nu :) skönt fast det var som jag trodde ingen fara . Fast jag fick ändå lov att ringa på någon som kom och satte upp dörrarna så jag kunde gå och göra dem sällskap vid fikat.
Tydligen så har de haft problem med det tidigare och det är därför som de testar larmet ibland bara för att kolla men det är klart att bli inlåst sådär känns ju ändå läskigt på något sätt men vad gör man när man vet att det troligen är bara ett test ?
Nåja huvudsaken är att det var det den här gången med...men vad som förvånade mig mer var att ingen hade gått för att se efter om jag var kvar vid min plats eftersom jag inte kom.
Fast nåja nog pratat om det..har redan planerat vad Logan ska få för närmaste granne med :) men det får ni se på Söndag. Det enda jag tänker avslöja just nu att det är en tjej och att hon inte är typisk för att vara mig utan snarare långt ifrån men nåja ni får ju se.
Just nu ska jag fortsätta gå igenom väggar och golv så länge.

Kod 1000 gäller

Tydligen så har vi automatiska personalmeddelanden via högtalaren som går på i händelse av till exempel brand i huset.
Den står i alla fall och upprepar det här just nu hela tiden men en annan i personalen gick in och verkade oberörd så jag vet inte riktigt vad som händer här idag. De brukar ju informera om det kommer att ske en övning och sannorlikheten att det faktiskt ska börja brinna i ett stenhus är ju inte så stor direkt. Möjligen inne på verkstan men då skulle man hört något mer tycker jag samt att de borde komma upp för de vet ju att jag sitter här, åtminstone hon som var in vet ju.
Dock så var både en bil från kommunrn här och en polisbil men de har åkt igen fast man kan ju bli lite fundersam när dörrarna inte går att öppna men det brinner iaf inte den saken är klar men de kan ju fått motta ngt hot på kommunhuset för då kopplas det ju vidrare hit med såklart. Det är väl det mest troliga i alla fall men det känns helt klar olustigt när man inte vet och jag har ju inga nycklar heller så just nu är jag inlåst med datorn tills vidare för vägen ut är ju som sagt låst och ngn annan finns inte.
Nåja får vänta och se om ngt händer..annars får jag ringa på ngn som kommer och släpper ut mig helt enkelt.
Det är väl just det som är problemet med egentligen att sannorlikheten för att något skulle hända är så otrolig att man helt enkelt stannar kvar för att man antar att det är en övning så vida det inte hänt ngt i andra huset vi har här men då skulle det vara betydligt mer fart tror jag..men faktum är att det är helt igenlåst ovh tyst i huset så jag får nog ringa if och höra vad som står på.
 

Familjen Kennedy

Nu har äntligen Logan och hans katt Mr Muffin fått flytta in i sitt hus fastän jag fortfarande inte är riktigt klar med det men det går i alla fall att bo i nu. De saker som återstår att fixa är egentligen bara små detaljer som gör att huset ser mer hemtrevligt ut och inte fullt så kallt ut också måste jag jobba på tomten.Fast nu har jag i alla fall kommit igång då.
Nu ska ni få se på något gulligt som blev av en slump för att något blockerade liggdynan helt enkelt.
 
Då gick Mr Muffins och la sig på husses säng istället  Tycker faktiskt det var så sött så jag tog bort liggdynan, jag menar vem behöver den egentligen (nej den tar bara upp onödig plats i sovrummet).
Blir husse störd kan han baea gå och lägga sig i gästrummet istället helt enkelt men han verkade inte bekymrad över att katten låg där när han skulle sova så då får det vara :)
 
 
 

Plask

Ja ni idag är det sannerligen en sådan där dag som man är glad när man slipper gå ut på. Varför ?
Det ösregnar ute och då menar jag så det forsar och blir små floder efter vägarna till och med inne i stan.
Här och var sprutar regnet från stuprör och man känner sig glad att man valde att ta på sig stövlar så man klarade sig torrskodd i alla fall. Hade både en jacka som tål regn annars och ett paraply men jeansen ska vi inte tala om så nu vet jag vad jag måste inhandla ett regnställ.Tror inte rikigt på den här cape modellen som finns heller utan det fåer bli ett klassiskt, säga vad man vill om snyggheten med dem men bra är de.

Huset

Jaha hejsan och godkväll på er.
Det blir faktiskt ännu ett inlägg idag så inte mindre än tre.
Powersaga var här ett par timmar så vi spelade lite Sims ett tag och pratade medan vi fikade.
Mums vad det är gott med glass och chokladbollar.
Sedan gick hon hem och jag åt varma mackor till middag innan jag återvände till Wooderstone ett tag.
Skriver ju upp alla planerade familjer i kvarteret på ett blad och jag insåg att Terrences inte passade in riktigt i kvarteret så jag gjorde ett nytt åt dem Wildwood.
Efter det så jobbade jag lite med Logan och Mr Muffins hus och allt eftersom jobbet forstskrider så kommer det fram att Mr Kennedy är en konstnär. Så här ser det ut så här långt. Har skrivit dit vad det ät för rum för att ni ska se men det är ju långt ifrån färdigt ännu. måste som alltid fixa mer tapeter, golv och möbler men det är åtminstone en bra start inte sant ?

Här är hon nu

 
 
Ridskolans nyaste tillskott, Munsboro Rolo ett femårigt sto från Irland..
Av detta visste jag ingenting när jag var där häromdagen och fotade men hag föll en gång kan jag säga för denna lilla fröken. Liten men naggande god tror jag kan komma att strämma bra. Hon verkade lite blyg inför de nya omgivningarna uppe i norr (så jag betraktade på avstånd ) men hon gnäggade varmt när det var matdags och hon tittade nyfiket på kameran som synes.Så man fick passa sig så hon inte tog den för mat av misstag.
Verkar vara en fin liten ponny med mycket stor personlighet  och det är väl lite typiskt mig att falla för en irländska*skratt*  men det är den bilden jag har av ponnyer som kommer därifrån att de oftast är klippor helt enkelt. Det blir nog inte sista gången jag hälsar på henne i alla fall :)
Också sa jag hejdå åt Allegro som kom fram till mig där jag stod och fotade när de andra hästarna var lite mer ointresserade.Är man där och fotar ibland som jag är tycker jag att man lär känna hästarna lite i allafall och han är just en sådan där som brukar komma fram för att hälsa.
 
 

Regn Regn

Idag ser det ut att bli en sådan där dag med perfekt innesittar väder igen. Det vill säga att det är rätt så gråmulet och nederbörd.
Vissa kanske skulle säga att det är en typisk höstdag fast jag skulle tro att båda de här beskrivningarna passar mer än väl in.
Så det blir mest att jag ska fortsätta städa, kanske blir det också en del Sims också ska jag fortsätta på några av mina små ritprojekt också ska eventuellt Paris.Laa och powersaga komma hit på fika.
Annars så flyter det bara på helt enkelt.och igår såg jag på den nya serien på Animal Planet om djurenheten på Heathrow i London. Kan tänka mig att de verkligen får se en hel del under en typisk jobbdag och det är intressant att få följa deras vardag med både vanliga djur och de  lite mer ovanliga.
Alltid kan man snappa upp något och lära sig en del som man redan inte visste innan.
Dessutom ska ni få se lite fler bilder sedan från när jag var ute och fotade häromdagen. Detta eftersom jag hittade en sockersöt, nyfiken och pratglad sak som jag hade kunnat ta med mig hem om det hade gått.

Nu så :)

Idag trodde jag faktiskt inte att det skulle kännas så mycket efter gårddagen. Jag brukar ju klara mig undan men allt eftersom jag mjukat upp så känner jag mig rätt mör efter allt promenerande mellan ridskolan, travet och sist men inte minst bussen.
Så idag tänkte jag bara ta det lungt och röja upp lite här hemma, det behövs ju det med. Dessutom så började jag med ett hus i Sims.Insåg att det jag hade påbörjat inte passade in i kvarteret riktigt utan jag fick lov att börja med ett nytt och riva det andra.Tur att jag skissade på en ritning igår ändå också återstår det ju en del jobb förståss. Nu tar jag dock ett steg i taget när det gäller att ladda ner. Vågar ju kanske inte satsa för fullt än heller ut i fall att det skulle krascha igen men jag hoppas att jag ska kunna undvika det den här gången.
Tänkte försöka hålla mig inom ramen för möjliga hus att bo i nu utan att de för den skull blir för stora .
Så här ser det hitills ut en grundform som jag dessutom upptäckt går att variera en hel massa, är ju inte klar med tomten än heller men jag håller på att fundera lite på vad som ska finnas..garage och växthus kanske medan poolen kanske känns lite väl lyxig eller vad tycker ni ?

Jag som inte skulle...

Jag som skrev att jag inte skulle fota ponnyer idag utan stora hästar...men det är väl en sak att säga och en helt annan sak att göra, åtminstone kan det ju tyckas som så.För ponnyerna var på strålande fotohumör den här gången men de stora hästarna höll sig mer i bakgrunden och på avstånd, lite typiskt nog men jag tror jag fick några bra bilder i alla fall.
Det blåste ju lite med men det verkade bara göra några av dem extra busiga istället och vissa andra tyckte att det var en perfekt dag för att ..ja ni får se nedan.Lucifer och Ninor busade verkligen med varandra.
 
Medan Rambo föredrog att ta det lite lugnare , bara ligga och ha det skönt i solskenet helt enkelt.
Fina Ninor som var på bästa bushumör idag och försökte få igång någon av de andra
 
Hittade den här snyggingen nere på travet
En av de bilder jag blev mer nöjd med idag verkligen en sådandär underbar höstbild tycker jag.
Men oj vad matte eller husse till hästen ska bli glad när de kommer till stallet...nej inte skimmel längre utan snarare mer grå över hela kroppen efter dagens spabehandling.
 
 
 

Morgonstund

God morgon på er alla där ute.
Idag skiner solen men det är ganska så höstkyligt samtidigt i luften.
Fast det får ändå räknas som ett prefekt väder för fotografering och det är precis vad jag tänker göra sedan idag då jag är ledig :).
Dessutom skulle det eventuellt regn imorgon så det innebär ju verkligen att man får försöka ta vara på de fina höstdagarna som väl dyker upp...eller om jag ska kalla det hästdagar då jag ska ut till ridskolan och travet*ler*.
Hur som helst så ska jag fota några nya ponnyer och försöka få mer kort på de stora hästarna som jag av någon anledning inte har fotat så mycket tidigare.
Det ska i alla fall bli en rolig dag fast säkerligen kommer jag att känna av mina fötter imorgon men det får det vara värt helt enkelt och blir det några speciellt fina kort så lovar jag att lägga upp dem här så att ni får se :)
Fast jag skulle uppskatta att få lite mer kommentarer på mina bilder eller inlägg , tycker faktiskt att det är väldigt dåligt med sådant och det gör det ju inte så kul att blogga ;/
Jag menar någonting tycker ni ju säkert om den och jag tycker det är lite märkligt då många skriver att de gillar bloggen men det syns inte varken i kommentarfältet eller i den dagliga statistiken.
Elller är det bara jag som tycker det är konstigt om man har 30 läsare ena dagen men kanske bara åtta nästa ?
Själv så kommenterar jag i alla fall för det mesta om jag hittar något intressant på någon blogg. 
Helt enkelt för jagvet hur kul det kan vara att få någon uppskattning för något man har gjort, det är ju kanske också därför man väljer att lägga ut bilder för jag tror inte det skulle bli lika roligt att bara ha en massa text att läsa(nog för att jag är en bokmal) men i alla fall.
 

Ojdå

Ojdå när jag loggade in idag hade jag 19 olästa meddelandnden och 31 stycker förfrågningar. Detta är bara över en helg kan jag säga och igår var jag ändå inne lite fast jag spelade visserligen mest Sims.
Det här beskriver bara lite varför jag tycker att MSP blivit jobbigt när så många ska tjata på en och inte kan respektera att man gör ett val. Man kan helt enkelt inte bli vän med alla, det går ju inte irl heller för det skulle bli väldigt jobbigt.
Skicka ett meddelande istället om ni känner att ni vill prata med mig för jag vill inte att folk bara lägger till mig för att jag är höglvl . Dessutom så underlättar det när vi ska prata med varandra om vi har något gemensamt intresse annars kan jag inte se att det ger så mycket för någon part faktiskt. En del undrar också vad jag är intresserad av och då rekoenderar jag er att kolla runt lite här på bloggen först så tror jag det blir rätt uppenbart.Åminstone en del av de saker som jag tycker om tror jag syns rätt bra.
Vad jag haft för mig förutom att spela Sims den här helgen ?
Igår gjorde jag ju inte så mycket men idag satte jag mig och såg en av de två filmer jag köpte när jag följde med pappa för att handla.
Hundpensionatet hette den och var sådär lagomt charmig.
Visserligen kanske mer en barnfilm men jag vet inte, jag skrattade i alla fall gott åt vissa sekvenser i den även om många med hundarna kändes allt för tillgjorda. Så om jag ändå ska sätta någon form av betyg på den så får den en trea eftersom den trots allt ibland var underhållande


Gråa hår.

Ibland är det ju så att man kan få gråa hår.
Pappa envisas med att ha en trådlös mus på deras stationära dator(som jag sitter vid en hel del).Detta trots att jag har sagt att jag vill ha en med sladd på så jag inte får bryt varje gång batterierna slutar att fungera tex om jag spelar spel vill man ju inte att det händer mitt i eftersom han sällan har just den sortens batterier hemma.
Nåja så hade han i alla fall varit och köpt en med sladd häromdagen men den funkade inte alls trots att det inte skulle behöva några drivrutiner till den.
Observera att den var av märket Trust så jag förstår ju att han tyckte det lät bra i butiken. Googlade lite men hittade ingen information om den på svenska, allt som hittades på hemsidan var hur okomplicerad den skulle vara MEN på engelska fanns det en mening som fastnade " Never Trust A Trust ". Alltså kan jag inte tro att man bör lita på märket så nu blir det en tur för pappsen igen till butiken för att byta men oftas är det väl så att bara för att man köper något billigt så behöver det ju inte betyda att varan är bra.

Vet någon

Jag fick ett märkligt inlägg på min vägg idag.
En tjej hade skrivit:Men kom tillbaka !
Varför hade hon skrivit så undrar jag nu ?
Visst jag har skrivit att jag funderat på att sluta på MSP men jag har ju inte gjort det än och trots allt så loggar jag ju in fortfarande och samlar och sköter booniesarna så NEJ jag har INTE slutat bara det att jag kanske är lite mindre aktiv än förut.
Fast så är det väl rätt naturligt att det kan bli om man har annat att göra med eller är det bara jag som tänker så ?
Just nu spelar jag dessutom mer Sims och då får ju nätet stå tillbaka lite men jag trivs rätt så bra med att ha det så och det är väl bara bra eller och eftersom jag inte slutat så vet jag inte vad jag ska komma tillbaka till.

Har fotat lite

Trodde faktiskt inte att jag skulle hinna med men det var så fint väder idag när jag kom hem vandrandes.
Solen sken och fåglarna kvittrade på andra sidan vägen så när jag hade ätit lunch tog jag med mig kameran ut , det var helt enkelt för svårt att kunna  motså.
 
 
Lönnlöven håller som bäst på att ändra färg och de mest fantastiska fägerna kommer fram.
 
Nyfiken i en strut eller ? Nåja när jag som bäst var ute sprang jag på en flock med starar som tittade
förbi mitt i stan på ett grönområde där de gick en stund och plockade bland löven i sin jakt på mat.
Riktigt fint kvittrade de också innan de flög iväg eftersom de blev skrämda av några som kom och gick.

Internet Explorer

Ni har väl hört den senaste varningen på radion eller nyheterna om skadlig kod i Internet Explorer ?
Nu hör jag inte till den sorten som brukar oroa mig annars men jag lägger ändå ut det här inlägget nu och uppmanar folk att vara försiktiga när ni surfar. Fast det allra bästa tror jag är att ha uppdaterade säkerhetsprogram och att vara försiktig med vilka sidor man går in på.
Dessutom känner jag som så att det är nog mer risk att någon försöker ta över datorn på vissa företag än för en liten privatanvändare men det skadar ju inte att följa rekomendationerna ändå och åtminstone tillfälligt använda en annan webbläsare.
Själv så har jag redan två på datorn så då blir det ju lättare att välja att sitta inne på Chrome även om den gör mig tokig ibland då shockwave får för sig att lägga ner men det brukar ju hjälpa att starta om den som tur är.
Vidare fick jag för mig i förrgår kväll att jag bara skulle rita lite igen , de skulle jag nog aldrig sagt..varför ska ni få se så snart projektet är klart.Ska försöka jobba på det lite idag mellan tvätten och dammsugandet.
Dessutom ska jag försöka lägga in lite tapeter och golv med så ni kan få se det första huset på evigheter som jag byggt i Sims 2 här hemmavid.Som grädde på moset så krånglade  Homecrafter Plus med mig och vägrade starta upp fast jag ominstaller så jag fick rensa registret och köra in det på nytt igen innan jag fick det att fungera men nu så. Vad tycker ni ska jag visa upp lite tapeter jag gjort här ?
Huset blev dock lite större än jag först tänkte mig så jag får se om jag ska bygga om det lite eller om det får vara som det är just nu.

Konstigt

Någon mer än jag som tycker att det har blivit en konstig stämning inne på MSP ?
Jag menar ...varför blir vissa så kända som de är och hur är det egentligen att vara höglevel.
Tänkte att jag skulle försöka att svara på den sista frågan i alla fall.
Från början var det kul att spela för då kändes det som attt folk brydde sig mindre om i vilken level eller för den delen hur man såg ut. Dessutom så förekommer det som ni säkert har märkt en hel del tjat om presenter, autos m.m nu. och det är inte bara folk i låg lvl som missköter sig utan långt ifrån.
Det tycker åtminstone jag är en tråkig utveckling av sidan och det är inte alls konstigt att många tappar lusten till att fortsätta spela.Då blir det kanske inte heller så märklgit att man gör andra prioriteringar av vad som faktiskt är viktigt när massan ändå inte verkar bry sig om man inte följer strömmen och gör som DE vill tex. klär sig på ett spec sätt.
Tycker man ska få klä precis vad man själv vill utan att någon ska säga åt en att man inte ser ut som en höglvl för vem bestämmer eg hur höglvl ska se ut eller vara ?
Det är ju ändå bara liksom ett spel och då ska väl utseende inte spela någon roll eller är jag helt ute och cyklar här ?
Vidare så måste man väl kunna få säga till om en del saker som när folk skriver med VERSALER åt en i chattrummen ibland.Att skriva med storka bokstäver kan på nätet tolkas som att man skriker och jag tror ingen skulel tycka att det vore speciellt trevligt irl.
Vill man istället bara förtydliga något så kan man istället skriva med ** utan att för den saken skull vara direkt otrevlig.Det finns en rad sidor på google om detta för den som vill kolla upp om det stämmer att det är så här.
Så nu har vi lämnat det men nej det är inte enbart lätt att vara höglevel utan det kan ibland vara långt ifrån faktiskt och visst kan man ignorera mycket men när folk börjar komma med saker som kan räknas som trakassserier då är det helt enkelt inte lika kul längre

Allegro

Tänkte bara lägga in några bilder här som jag hittade på en av ridskolans ponnyer
Så här är han, fina Allegro som snart ska avlivas pga en benskada.
Man kan inte tycka annat än att det är synd på en så fin och supergo ponny som han verkar vara även om man inte känner honom närmare.

Äntligen

Igår la jag in hela Sims 2 igen på min dator där hemmavid.
Ja inklusive alla expansionspack och prylpaket som jag har(alla utom två). Fast hur som helst den glada nyheten är att jag äntligen fick det att fungera igen så förmodligen var det några spelfiler som hade klatrat sig. La i alla fall in min downloadsmapp igen och våndades medan det laddade upp men det gick bara fint så jag kunde göra ett nytt kvarter.
Gjorde också mni första familj bara för att upptäcka att jag faktiskt inte hade tagit ner så mycket sedan jag bytte dator sedan den gamla av någon anledning pajat.
Turligt nog vet jag ju var jag hämtat de mesta sakerna så det är bara att börja om igen men det känns ändå skönt att vara tillbaka på banan även om det blir en hel del timmar innan jag kan vara riktigt nöjd.
Också ska jag se till att hålla ordningen på det jag plockar ner med eftersom det är mycket smidigare att göra så för skulle ett objekt krångla kan jag ju gå in och bara ta bort den saken istället för att ta bort hela mappen.
Så idag ska jag börja med att ta ner saker för att sedan lägga in ltie mer väggar och golv innan jag ger Logan och hans katt Mr Muffins ett hus att bo i.

VARNING

Det här är andra gången jag lägger ut en varning till alla er nybörjare på MSP. Jag gör det av ren omtanke så att ni inte ska gå på nitar och bli lurade.Gå aldrig på när någon säger att de kan hjälpa er till en viss level eller vill dela er gubbe med er.
Det är för det allra mesta så att de bara luras och vill försöka hacka sig in för att sno saker av en.Dessutom förstår jag inte helelr varför man ska veta hur mycket starcoins andra har, tycker att det inte är något som alal behöver veta.
Tro inte heller på de som säger att de vet om ett fusk för det finns inga genvägar och man får enligt reglerna inte helller prata om det Det enda som händer om man ändå gör det och försöker utnyttja systemet är att man kan bli avstängd och få sin gubbe raderad från MSP.Blir därför väldigt ledsen när några av er anklagat mig för att fuska för det är det värsta som finns, när man måste försöka fuska på en sida som ska vara för barn . Jag har jobbat i två år för att nå hit till lvl 16 och jag brukar mig inte heller av så kallade kortisar eftersom jag tycker att det också är fel att använda sig av just sådana filmer för att nå framgång.
Dessutom skriver jag igen att det faktiskt inte finns någon åldersgräns på sidan som vissa av er hävdat. det har funnits förut men den är borttagen så alla har lika stor rätt till att få spela om man tycker att det är kul och om nu sidan verkligen vore bara för barn vad gör då alla trådar med så kallade noveller inne under forumen ?
Tycker faktiskt att det är konstigt att inte fler reagerar på innehållet i många av dem istället för att kommentera och be dem skriva mer eller är det bara jag som känner så ?
Eller vad tycker ni om trådarna med så kallat kill och tjejsnack ..liksom varför skriva såant på ett öppet forum så att alla kan läsa det ? för tror ni att någon bryr sig om att bara tjejer lr killar frå läsa en viss tråd då ?
Nej och dessutom jag kan också tycka att det känns väldigt onödigt när folk försöker ta upp saker som mens eller inköp av BH.
Snälla jag kan inte se att sådana trådar har något som helst på msp att göra tyvärr intre, var barn så länge det går, vuxna blir ni i alla fall så småningom och har ni funderingar så fråga era mammor istället för att kabla ut allt på nätet!

Först

Först tänkte jag egentligen inte skriva något inlägg här idag men nu känner jag ändå att jag måste göra det igen. Blev så förbannad när jag fick den här frågan av en tjej nyligen; Kallar du allla som undrar var dina djur har tagit vägen för tjatare ?
Ja det kanske jag gör än sen då ?
Jag har skrivit flertalet gånger både här på bloggen och gjort en artbook om varför jag flyttat ut djuren ur rummet.
Trots detta händer det ändå titt som tätt att jag får frågan s ådet kanske inte är så konstigt att jag börjar tappa tålamodet.
När ska en del lyssna ?
Dessutom så skriver vissa att de uppfattar mig som tjatig om jag skriver vissa saker flera gånger här på bloggen men TÄNK det kanske finns skäl till att jag måste påminna andra ibland.Så nu skriver jag igen.
Jag tog bort djuren ur rummet av två anledningar, ett just då laggade sidan otroligt mycket så det var svårt att ens kunna mata ett av dem. Två, det var inte så kul när vissa gick in i mitt rum för att mata djuren, pratade lite med mig och sa taskiga saker eller bara sa elaka ord om mig när de trodde att jag inte såg det.
Hoppas att ni förstår mitt val bättre nu och kan respektera det nog för att inte fortsätta tjata eller ha funderingar kring det

Hoppla hej på er

Hejsan på er alla och nej idag får jag nog fundera på hur jag ska ta mig till bussen någorlunda torr om fötterna.
Verkligen inte alls något bra väder här för det både blåser och regnar och är ett riktigt ruskväder.Blåsten är visstt resterna av det tropiska ovädret Leslie. Måste packa om väskorna lite så att inte papprena inte blir blöta tror jag, det vore ju inte bra.
Tror jag får försöka gömma mig i någon busskur sedan och att vistas ute så lite som möjligt idag känns inte som någon svårighet märkligt nog. Jag tror faktiskt inte ens att min systers vovve uppskattar väderleken även om man kan säga att det är ett riktigt hundväder men det finns ju en hel del sådana där uttryck som man kan använda sig av. Alltså är det ett perfekt pyssel och simsväder, jodå ska ju ominstallera det hemmavid sedan men på päronens dator spelas det för fullt. Har redan tankar om minst två familjer till som ska skapas men först och främst ska det byggas hus!

Idag känner jag mig

Hejsan svejsan på er.
Idag är det inte lite utan att jag känner mig pantad.
Bokstavligt talat alltså men oroa er inte för det är ingen större fara med mig förutom mitt konstanta illamående men man får ju försöka ignoerera det och leva livet ändå.
Orsaken till att jag känner mig pantad är att jag ska gå på affären idag med en påse flaskor :P så där har ni förklaringen till det.
Gick igenom 300 sidor med trägolv till sims häromdagen också på thesimsresource.com, suck vad drygt det var i slutet men det får vara värt det när man vet att resultatet kommer att bli bra i slutänden när jag väl fått det ominstallerat hemmavid med.
Dessutom kanske det blir en del pyssel i helgen också, ska nämligen hämta ut ett paket från panduro idag. Kom sms om det igr men då skulle jag ju fota Lady så jag tyckte det blev för bökigt att gå och hämta det då.
Sedan tänkte jag höra om någon mer tycker det är störande att inte kunna trycka på enter längre när man skriver i vad gör du bubblan ?

Lady Of The Lake

Här kommer bilderna jag utlovade tidigare.
Hade en liten tanke när jag valde hennes namn måste jag erkänna och så här blev de till sist men jag upptäckte till min stora förtjusning att det är ett perfekt ställe att fota modellerna på om det inte blåser förstås men nu gjorde det kanske inte så mycket ändå.
Hann ju ta bilderna i alla fall innan jag fick lov att lägga ner och det blev nog faktiskt fler på henne än jag tänkte mig från början men hon smälte ju verkligen in i omgivningen sådär bra.
Blir nästan sugen på att gå ner igen och ta fler på henne faktiskt men det får bli vid något annat tillfälle i sådana fall.
 

Halljosan

Hejsan på er.
Idag är det en sådan där underbar höstdag här igen och solen skiner så jag tänkte försöka komma mig ut på lite fotografering efter att jag jobbat färdigt vid lunch.
Tog bara ena objektivet så jag tänkte satsa mest på närbilder den här gången, Har ju också tagit med mig något visst som jag ska fota , får se om jag plockar fram henne ur påsen..hoppas på att det är lite folk i farten helt enkelt. Inte för att jag skäms över mitt intresse men vissta tycker säkert det är lite udda men tycker man om hästar är det väldigt lätt att man halkar in på det här också.
Vad jag ska fota?, ja det får ni se sedan men jag tror att det kommer att bli bra för blir det lyckat kommer ni att få se betydligt mer foton av en sak här förutsatt att det är bra fotoväder då *annars vill jag vakren ta ut kameran eller motivet*
Hoppas att jag har lyckats göra några av er tillräckligt nyfikna nu för att ni ska kunna tänka er att titta in hit igen.
Gjorde dessutom en ritning till ännu ett simshus igår...något mer ovanligt tror jag att det kommer att bli helt enkelt,. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir en bostad eller en allmän tomt än heller för det skulle passa lika bra som både och..så jag kanske får göra en av varje till helgen hos päronen så jag ser om det blir så pass bra att jag vill bygga det igen när jag får ordning på mitt Sims hemmavid igen.

Morgon

När jag gick till jobbet imorse var det alldeles dimmigt.
Nu har det visserligen klarnat en del men det känns fortfarande ändå mer höst än det har gjort tidigare. Kanske mycket för att det har blivit kyligare i luften också.
Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra idag men troligen så ska jag försöka göra färdigt ett projekt som jag har påbörjat.
Blir det bra kanske jag lägger in en bild här sedan på det färdiga resultatet. Måste börja från grunden och göra en sak jag inte gett mig på tidigare nämligen så det kan ta lite mer tid* råkade försvinna färg där det inte skulle göra det också måste jag täcka några bläckfläckar som jag inte har blivit kvitt.
Dessutom så avinstallerade jag Sims imorse och jag vet nu förmodligen varför det kraschade i uppladdningen. När jag skulle avinstallera Djurliv fanns ingen avinstallationsfil till det utan jag fick helt enkelt gå in och ta bort det samt orginalspelet manuellt. Kändes ju extra surt sedan jag suttit och installerat golven men..men nu ska det väl ändå bli bra med en ominstallation till helgen när jag hämtat resten av skivorna.
Dessutom kan jag ju fortfarande lagra både golvbilder och tapeter så länge på minneskortet tills vidare. Men jag har samtidigt insett värdet av en ordentligt sorterad mapp med allt nerladdat innehåll, jo jag hade som tur var lyft ut den men en hel del jobb återstår innan jag äntligen kan börja spela hemma  igen.
Redan varnat päronen för att jag formligen kommer att bo vid deras dator till helgen*där fungerar det ju* och dessutom så blev jag inte riktgit klar med huset jag påbörajde innan jag åkte hem :P
Visserligen flyttade familjen Delacruz in , mamma Mariana, pappa Jorge, flickorna Estelle och Adelita samt birman Alba och chihuahuan Tika och jag möblerade våningsplan ett men jag hann varken börja inreda våning två eller planera den övriga tomten så den spänningen har jag ju kvar :)
Helt klart är att de kommer att skilja sig lite från de övriga husen jag brukar göra men nu har jag åtminstone två familjer i kvarteret.

Typiskt nog så...

Kände mig färdig nog att starta upp Sims här hemma idag men vad händer?Jo när jag håller på att ladda upp så kraschar det av någon anledning.
Provade starta om men felet kvarstod, lyfte ur downloads mappen men nej samma fel ändå så nu måste jag ominstallera hela alltet och resten skivorna är såklart hos päronen sedan jag la in det på deras dator.
Toppen man kan ju inte bli mer...ja ni vet men nu inser jag i alla fall värdet av att ha en uppsorterad downloads mapp och tur i oturen så har jag de mesta golven/tapeterna på minneskortet än så det blir inte allt för mycket jobb att lägga in sakerna på nytt sedan men det känns ändå drygt.Helt enkelt så blir det ju mycket mer jobb än vad jag hade tänkt mig från början.
Nåja har sett lite på tv , lyssnat på en skiva och småtittat lite på tv också har jag scannat in en sak jag  påbörjade rita häromdagen.
Lekte lite med penslar i photoshop och hitills ser min vithaj ut så här :)

Dramtisk dag

Hejsan på er allihopa.
Nu ska jag berätta vad som hände i fredags när jag skulle åka ut och hälsa på päronen som jag oftast gör på helgen.I alla fall när bussen nästan var framme så hörs ett konstigt ljud och det börjar ryka från den bakre delen så chauffören stannar en första gång för att försöka rätta till det.
Men när han ska starta bussen igen så blir det bara mer rök så han kan inte köra vidare utan han ringer efter en ersättningsbuss som ska vara 10-15 minuter bort. Det är bara jag och en till tjej på bussen och hon bestämmer sig först för att promenera istället. Sitter kvar och funderar i fem minuter innan jag också bestämmer mig för att gå den lilla biten.
Så vi gör faktiskt sällskap från busshållplatsen och det visar sig att hon bor i närheten av mina päron och vi pratar lite. Dumt nog frågade jag aldrig vad hon hette :P men i alla fall så får vi säga åt några andra som står och väntar att bussen kommer att bli sen på grund av missödet.
Det enda som var tur i oturen var väl att det ändå var så pass nära att det gick bra att promenera istället så vi inte hade behövt bli ståendes längre bort men det var ju helt klart en ovanlig upplevelse ändå för som tur är kan jag inte säga att det tillhör vanligheterna att en stadsbuss går sönder. Fast någon gång ska väl vara den första att något faktiskt händer på alla år man åkt buss med.
Sedan är man väldigt glad att det gick bra men man blir ju ändå lite skakis när sådant där händer då det troligen rörde sig om ett motorhaveri eller bromsfel men mer att det var motorn eftersom det inte gick att starta bussen igen och att den fortfarande rök som bara den. Egentligen blir det ju två saker man får vara glad över då, först och framst att det inte gick värre samt att det blev stopp när det blev. Det var ju egentligen inget annat att göra än att gå.
 

Goddagens


Hejsan svejsan på er.
Idag är det verkligen en toppenfin höstdag här.
Solen skiner, det är inte speciellt varmt men det är ändå sådär magiskt som det kan vara ibland under den här annars rätt dystra och gråa årstiden.Det är naturligtvis aldrig fel och så fort solen är framme känner man sig mer munter och uppiggad med :)
Borde egentligen gå ut på en promenad men man har ju andra saker man måste göra bort med innan veckan börjar igen så jag känner att jag förstår Skalman nu, måste och skynda är ju de fulaste ord han vet.
Det är lite samma med mig faktiskt, jag kan gå ut och promenera i skogen i två timmar utan att känna det minsta stress eller att det blir jobbigt men ett par timmar på stan med shopping phew, det är jobbigt det. Lite som Mattias Klum igår i Fridlyst(SVT 1 ,fredagar kl 20.00), det finns ju så mycket att upptäcka i snåren.
Här har vi ju visserligen inga tigrar direkt (hoppas att det ska vända för dem)men bra mycket annat kan man få se bara man ger sig tid till att stanna upp och kika efter.
Lyfta på det där bladet eller kolla bakom stenen, eller kolla i gruset längd vägkanten.
Så en vanlig promenad kan bil väldigt spännande helt och hållet beroende på hur man väljer att se på saker.Men det är sådan här jag är och har alltid varit sedan jag var liten när min pappa drog med mig ut på diverse äventyr över stock och sten.
Så det kanske inte är så konstigt att jag tänker som jag gör men jag blir inte så lite irriterad när jag ser vissa kommentarer om det.
En del säger till exempel att det är bara pensionärer som bryr sig om naturen och vill åka till Alaska. Visst är det en stor klick som är äldre inom miljörörelsen men det innebär INTE att man ska dra alla över en kam och är det inte viktigt att bry sig om naturen som vi faktiskt lever i ?
För vilka är det som ställer till det om ni tänker efter med allt från skogsskövling till oljeutsläpp ?
Jo människan själv och det känns som fler borde börja se på den saken innan det är för sent och den sista tigern försvinner från det vilda.Allting hänger på något sätt helt enkelt ihop o det eviga kretsloppet. Så det är väl av den anledningen jag kan bli arg om någon skrattar åt mitt intresse , djuren har ju lika stor rätt till jorden som vi bara en skillnad att vi har förm¨gan att kunna tänka och  ansvaret att ta hand om planeten.


Man blir lite törstig ibland och måste dricka mellan ostbitarna som man blir bjuden på.
 

Fina blommor som jag själv planterat i päronens rabatt. I början såg det ut som en snårskog innan det blåa tittade fram. Känns så vackert när något blommar så här på höstkanten.

Hejsan hoppsan!

Hejsan hoppsan på er alla.
Tänkte bara skriva några små rader nu igen så här så nu vet att det rullar på men det blir ju inte alltid man har något att skriva om heller.
Fast nu har det dykt upp en sak jag känner att jag måste få säga min mening om.
Ni vet topplistorna på MSP då tänker jag framför allt den som visar de som tjänat mest. Ibland dyker det upp helt nya namn på den som aldrig funnits med där tidigare.Det här tycker jag är minst sagt lite konstigt. Så jag brukar i alla fall rapportera om jag ser något som verkar märkligt och inte allt för sällan dagen efter är de borta från listan. Hur kan det komma sig ?
De flesta som spelar MSP vet väl ändå att man inte får fuska eftersom det står mycket tydligt i reglerna samt att det har pratats om det en hel del under forumet.Dessutom förstår jag inte riktigt vad man vill uppnå genom att göra det heller för vad tror man att man vinner på det ?
Nej man riskerar ju bara att bli påkommen och avstängd så jag tycker att det bara är onödigt och tråkigt gjort.
Dessutom finns det en till sak jag tycker är onödigt att göra och det är de som går runt och säger hur tråkigt och trist MSP har blivit.
Om de nu tycker det varför slutar de inte bara då istället ?

Blåsigt värre

Hejsan på er allihopa, glada läsare av denna blogg.
Ja föresten hej ni andra också med som bara tittar in här av en slump.
Idag hade jag tänkt gå på en promenad med kameran men nu tror jag inte att den blir av i alla fall för det blåser ordentligt redan nu. Lär visst bli stormigt idag. Får se om det blir en kortare runda kanske i alla fall om det känns så...har ju bokat in mig på tvättstugan med så jag tänkte få göra bort tvätten och städa lite.Upptäckte nämligen dammråttor igår bakom ett skåp när jag satte in usb kabeln till min multimaskin(den hade åkt ut), så det är bäst att utrota dem innan de förökar sig allt för mycket.
Annars så pysslar jag med nedladdningen till Sims förstås..har inte börjat lägga in sakerna än hemma men det är ju på G, vill ta ner så mkt golv&tapeter som möjligt innan jag lägger in allt i spelet.
Det tar ju ändå längre tid att ladda men jag måste gå igenom alla andra saker med och ta bort allt innehåll som inte har blivit något.

Hejsan på er!

Hejsan på er alla.
Idag skiner solen eller åtminstone delvis i alla fall men det ska visst mulna på under eftermiddagen om de har rädd på SMHI förstås.
Sitter just nu och ser på animal planet, ett program om vithajar.
Tycker de är oerhört fascinerande på bågot märkligt sätt. Bara en sådan sak som att de har funnits i miljontals år känns otroligt.
Gillar väl inte riktigt sättet de framställs på i media dock..som blodtörstiga rovdjur för om man väl börjar kolla fakta så upptäcker man faktiskt att de är mer komplicerade än vad man kan tro.
Och jag kan inte säga nog mycket hur jag ogillar fisket efter hajfensoppa.
Nog om detta nu...igår blev jag verkligen sårad av en person på MSP. Hon skrev i ett meddelande till mig:Har du någon sjukdom eller eftersom du inte vill bli vän med mig?
Har jag inte förklarat mina skäl nog till varför jag inte accepterar förfrågningar rakt av ?
Jag menar dessutom..vad får henne att tro att jag vill bli vän med en person som skriver något sådant ?
Det är som sagt bara ett exempel på de elaka kommentarer jag får stå ut med för att jag tänker som jag gör och det är just det här beteendet från folk som får mig att överväga att sluta på MSP för det är inte roligt längre utan det blir bara jobbigt i längden tillsammans med allt tjat.
Nåja jag rapporterade henne i alla fall och hon har fått en varning/avstägning men det känns ändå onödigt ..jag tror ju dessutom inte att hon skulle vilja att någon skrev så till henne heller eller vad tror ni ?

Hösten är här

Eftersom hösten onekligen verkar vara här(även om det har varit rätt fint) så tänkte jag visa lite fina höstbilder som jag har fotograferat.
 
Fotade den här solnedgången en sensommarkväll.
 
Solros.
 
Ät inte flugsvampar!, de ser goda ut men är giftiga fast de är som små konstverk.
 
Bladverk.

Tjenamoss

Hejsan svejsan på er alla.
Nu har det kanske gått några dagar sedan jag bloggade senast men
jag har pysslat med en del annat under tiden. Har ju börjat fixa Sims på två ställen som ni vet och det tar lite tid att ladda ner alla saker jag tänkt mig att ha (så jag kan bygga som jag vill). Så därför kanske jag inte är inne lika mycket på MSP som förut. Loggar ju dock ändå oftast in för att mata boonies&samla så ni har med största säkerhet ändå sett till mig.
Men dessutom så tycker jag att det är lite tråkigt att vara inne också , speciellt eftersom vissa fortfarande tjatar på mig om saker som redan står här på bloggen eller i min biografi.
Acceptera att jag bara berättar det jag VILL och nej jag avslöjar fortfarande inte några personliga detaljer om mig själv så som namn, ålder osv.
Dessutom så blir jag fortfarande inte vän med någon efter EN förfrågan, är ni intresserade skicka ett meddelande istället såå vi får lära känna varandra lite först. Absolut NEJ killar jag blir INTE heller ihop för de som skickar sådana förfrågningar, det borde jag ha varit tillräcklgit tydlig med redan tycker jag.
Jag är ledsen om ni på något sätt tycker att jag är otrevlig för att jag tycker så här men sluta för gud skull att tjata på mig om de här sakerna då !
För jag lovar det är inte speciellt kul att få samma fråga fem gånger om dagen från fem olika personer trots att man helt tydligt bett dem att inte ställa FÖR personliga frågor(det står ju dessutom i reglerna att man aldrig ska ge ut sådan information heller)
Nej nu får det kanske räcka för idag..eller jo mina nya booniesar har växt ett steg :) men jag letar fortfarande efter ett namn åt den ena.

RSS 2.0