Hejsan svejsan på er ni alla !

Hallå på er alla ni läsare som har hittat vägen hit och klickat er in till min lilla blogg.
Nu så har det fått gå ett par dagar igen mellan raderna men det är kanske lätt hänt att det blir så när man pysslar på med andra saker och  under tidenglömmer bort att man borde gå in och skriva ett inlägg.
För tillfället så har jag ju snöat in fullständigt, kanske lite för mycket på ett par , tre saker.
Den ena grejen är Sims 4 som jag har fastnat lite i , då jag försöker mig på att återställa min Modsmapp som  så mystiskt försvann efter den senaste uppdateringen av spelet. 
Jag börjar däremot kanske äntligen börjat känna det så smått att jag har hittat tillbaka till ordningen på alla filerna igen så att mappen försvan nvar faktiskt kanske inte enbart negativt.
För det har fått mig till att bli mer nogrann med att sortera upp dem och ni kan ju vara säkra på att jag tänker göra en säkerhetskopia av den, den här gången så att det här inte händer igen!
Så kul är det ändå inte att behöva sitta och ladda ner en massa saker på nytt, nej för även om jag kunde rädda en del av sakerna via en mapp som jag hade sparat ute hos föräldrarna på deras maskin så tar detj u några timmar att samla in alla föremål igen!
Ja ni hör ju , jag har att göra med det inna njag kan börja spela.
Sedan så håller jag på att sticka en ny kappa åt Orla  och eventuellt ska hon  även  få ett par nya  byxor till den , men jag kan inte för mitt liv förstå var jag har lagt hennes jeans åt men de dyker völ förhoppningsvis upp.
Efter det så spenderar jag ju givetvis mycket tid tillsammas med guldkornen och lilla Taz , han gör ju hela tiden stora framsteg även om han får återfall ibland och blir rädd för saker.
Fast han är ju trots allt fortfarande bara en liten räka som inte ens når upp till första planet på skohyllan..förlåt jag menade såklart klätterställningen och vet ni, jag trorf aktiskt det att det blev rätt hamster på rätt plats den här gången också, Han är verkligen så snäll och lite försiktig av sig men , på samam gång ser man bara ett svart streck när han drar fram över hallgolvet i raketfart. 
Jo det är klart mycket bättre att få springa omkring i hallen än att behöva vara instängd i en trist leklåda. och jo han har  allt redan börjat med att linda mig kring sin ena lilla tass.
Sedan så kan det  såklart vara svårt att få  ett bra grepp om honom ibland då han är så liten , jag är ju  kanske  visserligen mer van vid  att hantera betydligt större  Hugo Boss numera men jag kan försäkra er om att ingen hamster skadades vid denna fotografering.
Så fort han fick komma tillbaka ner på golvet så drog han kvickt  iväg på äventyr!
 
/Silvertärnan
 
 
 

RSS 2.0