Varmt och OS

Morsning korsning på er allihopa.
Eller kanske mer god dag eller eftermiddag beroende på vad man nu vill säga. Jag skulle nog välja att kalla det här för att det snart är middagsdags.
Idag har det varit väldigt varmt här men det blåser mycket också så det är inte så trevligt som man kan tro att vara ute. Dessutom är det lite kvav värme så jag hålelr mig helst inne.
Fast det kanske passar bra så här under OS med att göra så, är ingen sportfanatiker direkt men tycker om att se de större mästerskapen i de flesta sporter utom motrosport och golf som jag tycker är rätt långttråkigt att titta på.
Men alla tycker ju olika och tur är väl det men jag tycker mest om att se ridsport, friidrott och snooker såklart som min pappa lurade mig att börja se.
På fredag blir det hästival här så då ska jag dit och fota lite har jag tänkt mig.

Lite nya bilder

Här kommer lite efterlängtade foton som ni kanske har väntat på.
Ibland måste jag bara få tummen ur något och lägga in dem helt enkelt.Allt ska ju desssutom sorteras sedan men det får komma sedan någon regning dag eller när det absolut inte går in mer på minneskortet.Det beror på när jag tar mig för att göra bort jobbet eller så gör jag som jag brukar och tar lite åt gången som egentligen nog är det bästa men det gäller att inget mer kommer ivägen då och just nu har jag ett drygt projekt att återställa Sims 2 till vad jag hade innan alla datorbyten kom emellan.
Jobbar just nu på tapeter och golv...
 
 
 
 
 
Så här ser alltså fjädrarna som vi hittade i skogen ut. De är verkligen inte små, omkring 45-50 cm båda två. Enligt vår fågelbok kan de komma från tjäder.
Liten fågel satt på en gren.En av pappas halvtama talgoxar bestämde sig för att ta en närmare titt på fotografen och vad gör man inte för att få en bit ost?
 
Vacker ros i rabatten.

Nu får det vara nog...

Nej jag känner inte att jag är speciellt otrevlig eller tråkig som vissa skriver eller töntig för den delen som inte vill ha vänner.
Förstår inte alls varifrån folk får en sådan missupfattning för det står INTE någonstans att jag inte skulle vilja ha det.
Men det är klart jag kanske inte varit nog tydlig även om jag skrivit ett flertal gånger att jag vill lära känna folk först innan jag funderar på att lägga till någon som vän.
Du går ju knappast fram till en vilt främmande människa på stan heller och frågar: Hej vill du bli min vän?
Eller är det något du skulle göra ?
Nej jag tror inte att man gör så eftersom man trots allt vill ha lite koll på ilka personer man har runt sig, det är inget konstigt med det.
Dessutom har jag hellre få bra vänner än en massa bekantskaper som jag känner ytligt men på grund av mina tidigrare erfarenheter tar det ett tag innan jag släpper in folk.
För det ska man absolut INTE behöva ta skit och det menar jag verkligen också.Den som skriver något annat gör mig troligen bara irriterad.Visst har min tillit till folk blivit lite bättre men jag håller mig fortfarande hllre i bakgrunden och försöker någon pressa mig till något jag inte vill..ja då blir det bara fel.
Det är en mycket olustig känsla helt enkelt och jag vill inte behöva känna den kring MSP, det är något som jag tror att alla förstår för ingen vill väl höra elaka ord riktade mot sig.Jag beklagar naturligtvis om någon har känt att jag varo kortfattad eller otrevlig mot dem men det enda jag kan se att jag gjort är att jag ber folk att hålla sig till sidans regler och hur svårt är det egentligen ?
Det borde åtminstone inte vara det.
Vidare känner jag dessutom att jag öppnar mig så mycket som JAG SJÄLV vill och känner för att dela men det innebär såklart också att jag har min gräns mellan den offentliga Connie och den privata jag som jag tycker att vissa visar väldigt ltie förståelse för. Jag har tydligt sagt varför jag inte delar bilder på mig och ändå tjatas det om att vissa tycker jag ska lägga upp en på mig själv.
Därför tycker jag att man måste ha rätten till att säga ifrån utan att någon annan kommer och säger åt en att man ska lära sig saker när man har dåliga erfarenheter av personer som bara trycker ner andra och går mer efter utseendet än personligheten bakom. För visst det går bra att vara taskig mot personer man inte känner , eller står öga mot öga med men jag lovar att minst hälften av alla hårda ord här på MSP aldrig skulle bli sagda i verkligheten.

Hejsan på er

Hejsan hoppsan.
Tänkte skriva några rader här idag med.
Börjar ju komma igång med nya datorn nu äntligen, det tar ju några dagar att installera allt som måste in innan man kan återgå till det vanliga igen.
Men nu så är jag tillbaka , nåja riktigt borta var jag kanske aldrig bara mindre aktiv än vanligt också för sommaren.
Lika spännande är det också att se om man minns alla lösenord man har :p redan konstaterat att jag glömt ett men det löser sig nog.
Såg länge ut att bli regn en dag till här men just nu ser jag en del blått mellan molnen.Annars har det varit en rätt lugn dag idag, hjälpt pappsen att rensa ogräs från parkeringen vid deras hus.Det har sina nackdelar med att ha underlaget i grus men det är så tråkigt med asfaltsdjungel överallt.Var dessutom ut och matade talgoxarna imorse och ungarna har inte riktigt lärt sig vad man kan äta än varpå den ena provade på att äta mina fingrar.
Nåja det är ju tur att deras små nyp inte känns allt för mycket:)

God dagens

God dag på er allihopa.
En sak som slog mig idag när jag loggade in på MSP var hur lite folk det var online eller i alla fall så kändes det som så.
Är det bara jag som lagt märke till förändringen eller är det fler som tycker samma sak ?
Det kanske inte är så konstigt heller egentligen nu när det är sommar och många är borta eller gör andra saker.
Jag vet ju själv hur det är..sitter mer när det är dåligt väder och mindre annars.
Måste dock berätta en tråkig nyhet för er med..min systers ena kattunge är död...de hade hittat den ute på gården och den stödde inte på ena benet varpå de tog den till veterinären men brottet satt för illa till samt att det skulle bli för dyrt att operera den :/
Vi räknade också ut hur den hade brutit benet för en av de andra kattungarna hoppade ut från ett fönster i ladugården för att hinnna ikapp sin mamma som tog en annan väg ner(men landade på alla fyra.)Det är ju samtidigt inte lite svårt, för att säga omöjligt att hålla reda på alla fem..så nu är de fyra kvar.
Allihop är egentligen jättefina men igår var det speciellt en tror jag som trivdes hos mig när jag tog upp den lite och hade jag inte varit allergisk så skulle den ha fått följa med mig hem igen, sådan personlighet som den verkade ha och andra sidan kan jag faktiskt tycka min pappa har rätt..katter hör hemma på landet där de kan vara ute och inte inne i stan...men då borde det gälla hundar med och det tänker jag ju skaffa en i framtiden :P så jag vet inte vad man ska tycka där. Visst tror jag att man kan ha djur i stan med men det gäller ju också hur mycket tid man kan och vill lägga ner på dem och att ha en jättestor hund i en liten lägenhet kanske inte är det smartaste man kan göra utan då får man ju se till var man bor med och även en liten hund ska ju ha sin motion.
Det var denna lilla livsnjutare jag blev lite fäst vid.Inte så lite heller men tyvärr..får nöja mig med att klappa om hos syrran.
Tror det är svårt att låta bli att falla för något som är så sött med.
Tycker den ser ut att passa i namnet Yoda
Hur var det nu man gjorde igen ?
Skejtingseäsongen för katter 2012 har just börjat
 

Hej på er alla!

Hejsan på er allihopa.
Nej ni behöver inte vara oroliga bara för att ni inte sett till mig på några dagar.
Vi har nämligen gjort ett bra fynd i brorsans garage under tiden jag varit lite off nämligen en ny bättre dator som var undanställd :P. Enda felet på den var att tangetbordet inte alls fungerade men det lyckades pappsen och jag lösa så nu håller vi på att lägga in alla saker på nytt.
Det tar ju åtminstone ett par dagar innan man är tillbaka med alla säkerhetspket och sådant som ska in även om det är Vista på den. Ja jag gillar det ju egentligen inte men jag ska försöka ge det en chans åtminstone tills jag vet om jag kan lägga in Sims 2 på den enligt Paris Laas önskemål.
Dessutom så var jag ju småförkyld ett par dagar och orkade inte vara inne så mycket heller då men nu är jag på banan igen.
Ni vet ju att jag berättade om den uppphittade fjädern ?
Päronen var upp på nästan samma ställe dagen efter och de hittade en till som var lite kortare också har vi fullt upp med att mata de nu halvtama talgoxungarna med ost.
Fastän de har lärt sig att äta själv med så är det forfarande mycket lättare att tigga av föräldrarna eller oss :)
Dessutom har de lärt sig att komma på balkongdörren så nu sitter några av dem där bredvid sin mamma i spänd förväntan varje morgon. Det värsta är att de ska ha frukost först innan husfolket får äta oftast men samtidigt är det ju så kul att se hur olika alla av dem är.
För till och med minsta lilla fågel har sin egen personlighetdet ser man ju bara på hur olika de beter sig för att få tag i maten....så jag tycker inte alls egentligen att det borde heta fågelhjärna utan de är faktiskt smarta.

Skogsäventyr

God morgon på er allihopa.
Tänkte bara kolla in här och se hur läget är med er alla nu så här.
Igår så var jag kanske inte speciellt närvarande utan väldigt frånvarande från MSP och datorn.
Istället så var jag socialav mig och ute på myren och plockade hjortron med päronen..
Det är något som vi gjort sedan jag var liten , att plocka bär och jag är evigt tacksam att de lärt mig att uppskatta naturen på det här sättet. Många sitter mycket framför datorn idag eller hänger framför tvn, är för upptagna av mode och att passa in , allt för upptagna för att riktigt se allt det där vackra som finns på sidan av stigen.
Den mest spännande upptäckten var att jag hittade en ca 50 cm lång fjäder som låg i mossan. Troligen så kom den från en tjäder eller annan skogsfågel men det är faktiskt inte så ofta man hittar sådana saker ändå. Det gäller ju att vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Bland tidigare fynd räknas ett älghorn med nio taggar på.
Så det är kul att gå ut sådär för man kan hitta så mycket me än man faktiskt kan tro. Ska ta en bild på fjädern sedan så´ni får se den.
Nej nu ska jag ta det lungt och försöka mota min förkylning, började bränna i halsen igen igår kväll *suck*.

Diamant-feber ?, knappast.

Den nya funktionen på MSP har knappast undgått någon vid det här laget. Fast jag ska villigt erkänna nu att jag inte riktigt förstår poängen med den, räckte det inte med att ha VIP ?
Det känns bara onödigt och mer&mer på sidan är på väg att bli en tävling och att bara den som har pengar irl ska räknas.
Detta känns väldigt, väldigt fel med tanke på hur sidan var från början.Alla har faktiskt inte råd att köpa vip heller , eller kanske inte kan önska sig det som vissa så varför då komma på ytterligare en funktion som kräver att man betalar?
Dessutom tycker jag att det är orätt att man ska kunna köpa sig till fame...fame ska man väl tjäna ärligt istället genom att spela spel och göra filmer ?
Nej får jag säga vad jag tycker så gillar jag inte alls det här nya utan gör tummen ner direkt eftersom jag tror det bara kommer att leda till att fler känner sig utanför.
Vilket knappast kan vara tanken med sidan ändå utan jag trodde tanken var att man skulle ha roligt och lärs känna folk ändå känns det som om många bara bryr sig i spelet och inte lyssnar på hur andra tänker och känner.
Läste att man dessutom inte får några diamanter om man köpte VIP innan funktionen kom..hur orättvist känns inte det om man nyligen betalat in också får man stå där utan ?
Som sagt så tycker jag att supporten borde visa planerade ändringar innan och fråga medlemmarna om man verkligen vill ha dem för alla vill ju inte det...då är det ju bara trist om de kör över totalt för alla förändringar är faktiskt inte till det bättre.

Ordet fågelholk har fått en ny innebörd

Igår kväll var jag på V86 med mamma&mostern.
Inte för att jag spelar på travet även om jag får utan jag går mer dit för att fota och titta på hästarna helt enkelt, dessutom kan det ibland vara rätt underhållande att studera publiken med.
Först så inleddes det hela med en liten invigningscremoni där man avtackade en av travskolans ponnyer Fredde som blir pensionär vid 17 års ålder.
Ett nytt sätt att transportera ponny på. Fredde avtackades genom att han fick åka vagn till vinnarcirkeln dragen av sin ersättare, det läckra fuxfärgade gotlandsrusset Dunder.
Kvällens största sus gick dock genom publiken när årets upplaga av Säterbests minne gick av stapeln.
Det såg länge ut som loppet var avgjort och att den stora favoriten formidable Hallsta Lotus skulle ta sin 14 e raka seger...han hade visserligen försökt fyra gånger här tidigare utan att lyckas och det visade sig att den oturen skulle komma att hålla i sig för ute i banan kom Lomar farandes som skjuten ur en kanon och vann rätt så klart.
Hallsta Lotus med Bergsåkers Ulf Ohlsson vid tömmarna
Segrande Lomar kördes av Rättviksamatören Ida Eriksson som inte bara hon var chockad över resultatet för medan det avgjordes med hjälp av målfoto så stod en stor del av publiken och såg ut som fågelholkar.
Det otänkbara hade ju just hänt, Hallsta Lotus var besegrad.
 
Silverörnen , kvällens och årets största lopp  på banan var i år en rätt öppen historia och det höll ju inte samma fina klass som det gör när det körs V75 men det var ändå ett fint lopp med en del bra hästar.
 
 
Bildskön är han, titelförsvarande Real de Rabut men han var chanslös och blev diskvalificerad efter en galopp. Han har helt enkelt inte räckt till på slutet.
Vann gjorde lite överraskande inte någon av de mer betrodda hästarna heller utan det gjorde Trustworthy Ås med Henrik Svensson bakom tömmarna.
Mamma köpte som vanligt några lotter också och hade mer tur med dem för hon vann en liten nästan löjligt söt mjukisräv :P 
 

En sak

Jag tycker en sak är besynnerligt med MSP och aningens konstigt om man nu får säga så och det är ett faktum.
Sedan man väl blivit känd och har jobbat sig till framgång är det märkligt många som vill bli vän med en, frågan tycker jag är varför ?
Igår var jag frånvarande och gjorde annat , ändå hade jag 32 förfrågningar idag när jag loggade in för att sköta mina booniesar.
Visst att jag blir smickrad men det är samtidigt lika jobbigt minst när alla jagar en. Man kan ibland känna sig som man vore luft när folk fortsätter att tjata fastän man tydligt sagt nej eller när folk ibland säger taskiga saker åt en och sedan inte verkar ha någon aning om vad de sagt utan fortsätter tjata på en ändå.
Just sådant tror jag inte man kan bli annat än irriterad över. Dessutom om vederbörande sedan går runt och sprider ut saker i chattrummen om hur otrevlig med mera man är, då blir man rätt förbannad. Jag kan ju bara säga att jag aldrig skulle drömma om att säga sakerna som många sagt till mig och jag tycker det är otäckt att många inte inser vad de säger utan verkar tycka att det är helt okej att sitta och kränka andra och göra de uttalanden de gör utan att riktigt förstå vad som menas med orden.
Dessutom kan jag också tycka att det är konstigt om många säger att de tycker om och ser upp till en men att man ändå har svårt att lyssna eller som här på bloggen. Jag vill gärna att ni kommenterar bilderna jag lägger upp men får jag höra något om dem ?, det är väldigt sällan
Var med om en sak på ett annat forum där en tjej totalsågade mina bilder och riktigt skrev hur fula hon tyckte att de var osv. bara för att jag sagt åt henne att jag tyckte hon skulle göra copyrighten på några bilder hon hade lånat av en fotograf lite tydligare så man såg den riktigt.Detta var jag inte ensam om att påpeka ändå så hängde hon ut mig och sa till alla att bråket bara var mitt fel, trots att det långt ifrån var det men de flesta gick på hennes linje efterom hon är rätt"känd" på sidan och jag övervägde att sluta.
Fast det fanns ju guldkorn som höll med mig och de fick mig att stanna kvar trots allt. Så man kan väl säga att jag provat på båda sidor av att vara känd och inte, men jag vet faktiskt inte vilket som är bäst och frågan är ju varför man blir omtalad också.
Jag tror också att liknande problem oftast uppstår för att någon känner att man inte blir hörd &sedd, helt enkelt överkörd på någon sida och så ska det väl ändå inte behöva vara eller?
Vidare tror jag också på att man många gånger skulle må bra av att ta ett större personligt ansvar och inte hela tiden skylla ifrån sig på andra som många gör.
 
 

Goddagens

Goddagens på er allihopa.
Tänkte att jag skulle skriva några små rader här idag med.
Klev upp vid kl 7 imorse för att äta frukost, göra mig iordning och sätta mig på tåget mot Umeå för lite shopping.
Vi hade det perfekta vädret och jag gav pappas lilla kompaktkamera en chans för mamma tyckte det var onödigt om jag skulle gå och släpa på systemkameran.
Så här i efterhand ångrar jag mig dock för det blev nästan inga bra bilder alls..visst några dugliga på håll men när jag zoomade med den blev det bara kornigt.
Nåja får råda bot på det en annan gång och ta med mig D60n, för det kan ju faktiskt bli fler turer.
Åt i alla fall en god holländsk chokladtårta på ett fik med anor från 1927, ja själva fiket alltså inte tårtan.
Sedan blev det lite stadsvandring och vi spanade in både den gamla,ståtliga kyrkan från 1892 och det praktfulla länsresidenset.
På väg tillbaka blev det lunch på Frasses också passerades en rad butiker och det blev ett par inköp men jag tror ändå det var mamma som fyndade mest av oss* skratt*
Själv köpte jag bara en flaska för pumptvål eftersom jag behöver en sådan(flaskorna tvålen säljs i är ju oftast inte så dekorativa) också blev det ett överdrag till en prydnadskudde med marintema på , såklart typiskt i min stil.Fast det var egentligen också bara bra för jag har letat efter ett sådant till min lägenhet så nu har jag det med.
Sedan var det dags för hemmåtfärd Äntligen kan jag säga för man var rätt slut efter en hel dag på stan. Visserligen hade man inte shoppat hela tiden men väl gått en massa. Det blir man ju också trött av. Passerade totalt både dit och hem nio stycken tunnlar och upplevde hur det slog lock för öronen men annars tyckte jag att det var både lätt och bekvämt att åka tåg. Synd bara att det ska vara så dyrt så det måste planeras lite i förväg. Man åker ju inte tio mil direkt bara sådär utan vidare.


Den vackra stadskyrkan i Umeå.Uppförd mellan åren 1892 och 1894 i nygotisk stil.
Att Umeå har varit en stad där hästen har stått i centrum märks 
fortfarande, inte minst på Nya Konditoriet där denna vackra
spegel finns.Visserligen kanske det inte förekommer så många "riktiga" hubertsjakter längre och ridskolan
har flyttat från centrum ut på Hippologum men fortfarande går det att hitta spåren om man letar lite.
 
Alla dessa stiliga gamla hus...här läroverket som ser ut lite som en borg för sig.
 
 
 
 
 
 

Hejsan

Hejsan svejsan på er allihopa.
Nu var det dags igen för mig att skriva några rader här så ni får veta lite av vad jag pysslar med. Njuter av sommaren och tar det lungt.
Det är liksom skönt&avkopplande ibland att slippa sitta vid datorn med och ibland är det rätt skrämmande att se hur beroende man egentligen är av alla tekniska prylar.
Fast nu hade jag inte tänkt att mitt inlägg skulle handla om det utan jag skulle vilja skriva några fler rader om de här sk hackarna.
Ja ni som varit inne på MSP vet vad jag pratar om .
Det var ett herrans liv om dem i mitten förra veckan ändå idag när jag tittar in så är det helt tyst och inte ett ord finns kvar i forumen.
Vad detta ska betyda kanske vissa av er undra och jag fyller i med att säga att det inte verkar som om allt var något annat än ett sjukt,sjukt skämt och det gör mig ARG.
Varför i hela friden hitta på ett sådant rykte ? Det enda som händer är att man lyckas skrämma upp en massa folk i onödan och förstöra MSP både för sig själv och för andra.Dessutom kan jag inte förstå meningen med att hacka sig in på någon annans konto på en sida som moviestarplanet. Vad tror man att man vinner på det när man blir påkommen och avstängd ?
Inte speciellt mycket skulle jag vilja påstå utan man förlorar bara mer på det i längden när man känner att man ska behöva hitta på fusk och sprida rykten för att nå framgång.
Men det är sådan jag är...jag tror att man i längden vinner mest genom att vara ärlig mot både sig själv och andra.

Hackarna igen

Måste säga att jag efter tre dagars prat om hackarna/hackaren på MSP verkligen inte tror på ryktet om att det skulle vara ett engelskt gäng som hackat sig in för att förstöra sidan.
Visst finns det nämnda gänget enligt Wikipedia men enligt vad jag förstår så försöker de ta sig in på viktigare samhällssidor i England&USA så jag finner det verkligt orimligt att de skulle ge sig på en liten svensk spelsida.
När det gäller vanliga hackare så visst finns de tyvärr på MSP som på andra sidor. Men det går inte att ta över någon annans profil/gubbe utan att veta lösen.
Hur jag kan säga det ? Jo jag såg en tjej som hade varit i kontakt med MSP supporten och de hade svarat henne så.
Alltså tror jag att det bästa man kan göra i det här fallet är att vara försiktig och ABSOLUT INTE ge ut någon information till någon istället. Om man nu ändå undrar och är osäker så tycker jag att man kan maila support och rapportera alla misstänkta hackare man ser.Men man behöver inte skapa en hysteri över det och skrämma upp en massa folk i onödan när det förmodligen ändå inte är någonting utan bara ett rykte som någon från början har börjat med att sprida.För tänk efter vad som skulle hända om det här vore sant att några hackar och försöker förstöra MSP...vad tror ni support skulle bli tvungna att göra, jo kanske stänga ner och betala tillbaka alla pengar till en mängd arga spelare för man satsar ju faktiskt en hel del när man väljer att bli VIP.
Så nej jag tror inte att det är speciellt troligt. Mer troligt att någon försöker förstöra sidans rykte och att det är ett verkligt sjukt skämt ist.Så, så länge som support inte ger några andra direktiv och inte besvarar kritiken tycker jag inte att man ska oroa sig heller utan då pekar nog faktiskt det mesta just mot att det bara är falsk larm.


Mallig?

Alltså på sistone har MSP bara gjort mig irriterad, eller åtminstone vissa på sidan som tydligen endera har missat att läsa både regler&villkor eller så skiter de kanske i dem ?
Vad vet jag om sådant ?
En sak vet jag dock som gör mig förbannad och det är en påstående som kommer från vissa att jag skulle vara mallig.
Det är verkligen det sista påståendet jag tycker passar in på mig eller för den delen de som skriver att de tycker jag är otrevlig, dryg och elak. Ska jag vara helt ärlig vilket jag vill vara med er som följer min blogg så visst ibland kan det hända att jag blir defensiv av mig men det är oftast för att den andra parten har gjort fel och inte alls lyssnat på mig från början utan till exempel fortsatt tjata fast jag sagt NEJ.
Vissa gånger skriver personer också bara elaka saker rakt av till mig utan att de ens pratat med dig först och då tycker jag faktiskt att jag har all rätt i världen att bemöta dem.
Dessutom har jag svårt för att förstå varför man tycker sig ha rätten att såra någon annan , kränka den eller göra den ledsen.
Visst har jag skrivit vissa saker om andra här på bloggen men jag kan inte se att jag ska ha skrivit något som varit direkt olämpligt för den sakens skull. Jag har skrivit mina åsikter och andra har också rätt till att tycka som de gör men jag tål inte när folk kommer och säger åt mig att jag ska LÄRA mig ta hänsyn till andra eller att jag skulle vara en liten dikatator(om de nu ens vet vad det ordet betyder).
Det är faktiskt lika mycket de som ska lyssna på mig och NEJ jag tar inte fram djuren igen bara för att vissa VILL och TJATAR om det.
Sedan kan jag lägga till en sak till., det är alltid bättre att ärligt säga vad man tycker men man kan göra det på ett bra sätt än att gå bakom ryggen på någon, prata skit&sprida en massa rykten.
För det är så otroligt falskt att smutskasta en annan människa som man förmodligen aldrig ens träffat irl, via nätet, det är bland det lägsta man kan göra tycker jag.
 

Fredagen 13

Dagens datum brukar vara en sådan här dag som de flesta förknippar med otur men jag måste säga att för mig brukar det vara precis tvärtom. Är det någon dag jag brukar ha tur på så är det just Fredag 13 av någon anledning så jag vet inte riktigt om jag ska tro på det där.
Tänkte ta upp några saker som rör MSP igen. Jag tror fortfarande inte på att hackaren finns på svenska versionen av spelet. Varför inte ?
För jag har pratat om henne rätt mkt , inte hört några konstiga ljud och ännu mindre sett till henne.Dessutom så sa någon en sak som stämmer. om man blir hackad har man oftast gett ut på tok för mycket information.För hur skulle hon kunna hacka utan att veta folks X om hon inte jobbar på MSP ?
Det är ju dessutom inte tillåtet enligt reglerna att vare sig hacka eller fuska så varför verkar den stora massan i sådana fall bara prata om henne och inte rapportera på direkten ?
Dessutom så om det vore så allvarligt som ni nu påstår tror jag att admin skulle informera alla om det, inte bara strunta i saken som de gör nu.
Tror mer att det är alla rykten och prat som verkligen skrämmer upp folk faktiskt. Vissa sa ju tex att MSP skulle stängas ner ett visst datum men hände det ?, nej.
Jag gillar INTE när folk håller på och sprider en massa falska rykten på det här sättet.
Dessutom har jag svårt för att fatta varför man blir kallad för knäpp&elak om man säger nej upprepade gånger till att bli vän med någon som inte alls har samma intressen som en själv men som ändå tjatar om att bli vän.

Hackare

Vad tror ni om det senaste som skrivs i MSPs forum.
Att det skulle finnas ett engelskt gäng med hackare som är ute för att förstöra Moviestarplanet.se ?
Eller att det förekommer en massa konstiga ljud i chattrummen ?
Jag kan säga att jag själv inte tror på det, för skulle något allvarligare vara på gång tror jag att supporten skulle mejla runt till alla som eventuellt var berörda av det. Dessutom har jag varit inne hela dagen , eller åtminstone halva dagen på sidan och inte upplevt något av det jag nämnt ovan, alltså varken konstiga ljud eller som några sagt en gubbe som poppar upp när man loggar in.
Men jag tycker samtidigt att det är märkligt att inte support reagerar och tar bort alla de här inläggen om ämnet men de kanske har semester just nu..fast de borde ju ändå sköta vissa saker på sidan kan man tycka med jämna intervaller i alla fall.
För det är riktigt trist när vissa får för sig att spamma forumet med sådana här "kedjeinlägg" och får med sig fler på det även om det är just vad som är tanken. För man får ju inte ens skriva sådana , så varför ändå hålla på med det, det är min lillla fråga.
Dessutom så tror jag att man är rätt så säker om man har ett bra lösen och det står ju att man aldrig ska avslöja det och inte heller ge ut några ledtrådar.
Det borde ju vara råd som går att förstå om man är rädd om sin gubbe inte sant ?
Så trots alla dessa varningar så väljer jag alltså inte att tro på dessa eftersom som sagt support inte har gått ut med någon annan information.

ARG

Nej nu är jag fly förbannad. Nu får det verkligen räcka och vara nog.
Jag blir så less på vissa som spelar MSP ibland så det inte är klokt.
Fick ett nytt mejl från x som absolut tyckte att det var jag som var otrevlig och inte respekterade hennes vilja genom att inte ha ut djuren igen. Om det är någon som inte visar respekt och hänsyn i det här läget om någon så är det väl hon som fortsätter att tjata på mig.Detta trots att jag förklarat både här på bloggen och i mina Artbooks varför jag inte lägger ut booniesarna igen.
Tyvärr gör den här mentaliteten från folk att det skulle vara mitt fel att de inte längre kan tjäna starcoins att jag seriöst överväger att sluta för att jag inte längre orkar med tjat och folk som försöker skylla ifrån sig när de själva behandlar andra som luft.
Nej det är verkligen ingen trevlig attityd som jag gillar, verkligen inte och varför skulle jag vara snäll och ha booniesarna framme när jag blir bemött på det sättet av vissa ?
Nej jag trodde att MSP var en sida man skulle spela på, prata med vänner på och ha trevligt inte att man skulle behöva känna som jag nu känner.
En del skriver saker till mig som tjatmoster bland annat men jag tror inte de reflekterar över arför jag ständigt måste ta upp vissa saker för att påminna andra, tänk efter innan .
För jag kan säga till er , visst vissa kanske tycker att jag är hård, otrevlig och respektlös men det är oftast för att man inte respekterar mig och lyssnar på mig från början.Dessutom så är jag oftast ärlig med vad jag tycker,tänker och känner & jag vågar stå för mina åsikter men jag är ledsen om några tycker att jag är elak för inte allt för ofta får jag höra irl att jag är för snäll, att jag faktiskt inte säger ifrån som jag borde många gånger.Dock tål jag inte när andra försöker snäsa åt mig och säga åt att jag ska lära mig något, åtminstone inte när de är yngre och försöker sätta sig över mig. Den attityden gillar jag inte alls för jag är förmodligen mycket äldre än de flesta på sidan och jag har alltså varit med om så mycket mer i livet och har större erfarenheter, visst jag  kanske tar i ibland och säger åt folk hur de ska agera i vissa situationer men jag ger mer råd än att försöka tvinga på någon något.
Dessutom tror att vem som helst skulle kunna tappa tålamodet med tillräckligt mycket tjat och ovett från folk.
Gillar ni inte min stil och vem jag är, så fint men låt bli att att kolla in här dåeller att kommentera och säga de saker jag fått höra då, för erat nedvärderande sätt får mig bara att känna mig ledsen, kränkt och arg och det tycker jag inte att någon ska behöva bli när allting so det handlar om egentligen bara är ett spel.

Hipp hipp hurra

Det får bli rubriken på mitt inlägg för dagen.
Nu kanske ni undrar varför men det råkar vara så att jag fyller år idag :)
Har redan fått lite presenter bland annat ett par sockar, pengar också ingick ju cirkusen i det med. Brukar ju få ett valfritt nöjesevenemang och den här gången fick det bli Maximum. Undrar ni hur det var så har jag lagt upp bilder från föreställningen här på bloggen tidigare.
Så idag blir det en del god mat och tårta men jag tror vi får sitta inne under tak eftersom det har regnat tidigare. Fast nu ska jag inte klaga på vädret, efter den senaste tidens värmebölja är det skönt med lite regn.
Annars så tar jag det bara lungt och försöker fortfarande jobba på att bli kvitt min förkylning, men det är i alla fall lite bättre det kanske jag vågar säga nu.
Så jag tror att det blir en lugn men trevlig dag :)
Jobbar lite på mina projekt med ..jag lovar ni kommer att få se när de är klara.

Tjenamoss

Hade egentligen inte tänkt skriva något här idag men nu känner jag ändå att jag måste skriva av mig några rader.
För det första ber jag er snälla SLUTA tjata om djuren. Jag skrev ganska nyligen igen varför de inte kommer tillbaka i rummet och jag vill inte tjata mer utan ber er att respektera det här , annars kommer jag att göra som många andra gjort före mig nämligen att sluta.
För jag orkar verkligen inte med mer tjat och elaka kommentarer , det gör jag verkligen bara inte.
Har ni inget bra att säga om mig och/eller mina intressen tycker jag att ni ska vara tysta istället för att sitta och kränka andra människor.Det är så fruktansvärt onödigt att göra illa någon annan som man inte känner och såra den personen, tycker ni inte det ?
Att lära sig ta hänsyn är något alla får göra och jag tror ni skulle tycka lika illa om någon sa de där sakerna till er.
Eller är det bara jag som har jag helt fel nu ?
Bara idag har jag fått höra att jag ska LÄRA mig ta fram djuren genom tjat från en tjej och en annan hade skrivit en nedsättande kommentar på min ena modellhäst här på bloggen.
Jag vet inte vad som är mest barnsligt faktiskt , båda delarna känns lika illa. Varför inte bara acceptera varandras olikheter istället för denna attityd där det går ut att hacka på folk ?
Nej det fattar jag verkligen inte men nu ska jag gå och fundera på min teckning lite igen. ciao på återhörande,

Jag skulle aldrig...

Jag skulle aldrig ha sagt att jag började bli bättre för det blev precis tvärtom, det blev sämre.Fick nattens sömn förstörd av slemhosta också gör det ont i halsen hela tiden, ja ni vet lite sådär att det bränner.
Dessutom har jag varit väldigt tätt i näsan med som om det inte räckte med det där andra. Så man kan verkligen säga att det är till att ha maximal otur just nu. Visst kanske jag borde ligga och vila men samtidigt så blir man ju uttråkad på det med . Hellre att jag försöker hålla mig sysselsatt med något just nu så jag inte behöver tänka på förkylningen. Började dessutom på ett intressant projekt mitt uppe i allt...måste fundera på hur jag ska fortsätta med det nu då pappret visst inte räckte till.
Vad det är ? Ja det kanske ni får se här när det väl blir klart , ni får väl hålla ögonen öppna men det lär dröja ett tag eftersom jag just börjat med det.
Man kan med andra ord säga att det verkligen är typiskt. V

God afton

God kväll alla glada MSP:are där ute.
Ja hej på er andra med för den delen.
Sitter just nu här och tänkte skriva några rader på bloggen idag samtidigt som jag ser på friidrotten på
Kanal 4..tror visst att det är Folksam Cup eller något sådant.
Hur som helst så har jag dragits med en seg förkylning som ni vet sedan i Lördags.
Först nu jag börjar få tillbaka orken och känna att jag kan göra något men jag har fortfarande snuva, ont i halsen och världens rethosta kvar.
Men det är i alla fall bättre än vad det har varit så jag tror det är på väg att gå åt rätt håll igen :)
Så det är därför jag har legat lågt och inte varit inne så mycket på MSP överhuvudtaget på sistone dessutom är det så jobbigt med alla som ständigt tjatar på mig om att bli vän, bästis osv.
Läs här istället och acceptera när jag säger nej , det blir helt enkelt för jobbigt till sist med alla som tjatar och de flesta vill bara bli vän för sin egen framgång öm det verkar.
Det är få som verkligen är intresserade av att chatta som kompisar gör och tyvärr verkar många bara tänka på att bli kända.
Blir jag vän eller bästis med någon är det helt enkelt för att jag vill det och inte för att någon annan vill eller säger att jag ska bli kompis med den.
Vill verkligen inte tjata om det här som vissa säger att jag gör men VARFÖR behöver jag göra det då ?
Jo för att vissa inte lyssnar och visar hänsyn utan behandlar folk som luft.

Jag blir visst...

Jag blir visst vän med folk så jag förstår inte varför en del kan gå runt och säga öppet till andra att jag inte blir det.
Det som jag tror dock att många har misstolkat är varför jag oftast säger nej till förfrågningar så nu tänkte jag skriva några rader om det.Det beror defenitivt inte på att jag vill vara elak utan det är snare på grund av att allt för många har utnyttjat mig eller det faktum att jag är höglvl och "känd".
Allt för många är det som tigger både autografer och presenter av mig och inte respekterar att jag oftast säger NEJ.
Vill man ha något får man faktiskt kämpa för att få det själv inte bara förvänta sig att andra ska ge hela tiden..det har tagit mig två år att nästan nå level 16.så jag har inte fått något gratis direkt heller utan det har kostat både i tid och kronor.Fast nu skulle det här handla mer om varför jag säger nej när jag får en vänskapsförfrågan men det har lite att göra med varandra också tror jag. Vet att många säger att de ser upp till mig och att jag är deras största idol på MSP också vidare.Hur mycket av det är egentligen sant när många inte ens pratar med en om man ändå ger dem chansen ?
Dessutom undrar jag också varför vissa som är i högre level själva ändå tigger trots att de borde ha råd att köpa saker själva men framför allt så tror jag inte att man skulle gå fram till en främling på stan heller och ställa frågan: hej vill du bli vän med mig ?
Åtminstone så gör inte jag det utan jag vill lära känna folk lite först genom att skriva meddelanden innan jag ens överväger att kalla någon för vän. Igår ville till exempel en tjej bli vän med mig men hon hade ingen aning om vad vi skulle prata om och varför ska man då lägga till en sådan ?
Så jag ber er att tänka efter lite mer varför ni faktiskt skickar en förfrågan innan ni gör det och vill ni fortfrande bli min vän, ja men skriv då ett meddelande så svarar jag så snart jag kan men tjata eller tigg inte för då säger jag direkt NEJ och ber er respektera det också.

Morgonstund har guld i mun

Så sägs det ju men ibland kan man verkligen undra om det stämmer.
Normalt har jag inget alls emot att gå upp tidigt på morgonen ibland, äta frukost göra sig klar och ta med sig kameran ut på en promenad.
Fast just nu måste jag fundera på om talesättet verkligen är rätt.
Har ju varit förkyld sedan i lördags och igår efter att jag hade sett tv så var jag så tätt i näsan att jag bestämde mig för att ligga kvar i soffan och sova.Lyckades efter många om och men somna också vaknade jag på tok för tidigt nu imorse, fortfrande med nästäppa och halsont också känner jag mig sådär lagomt mosig.
Ingen vidare start på dagen med andra ord för min del men nu har jag i alla fall släpat mig upp en stund, ätit frukost och klarnat till lite i snuvan så jag ska försöka få lite sysslor bortjorda trots allt så gott jag nu orkar.
Kramen på er allhopa

Krax Krax

Nu ska jag försöka ta och kraxa igång här.
Då menar jag att det verkligen låter bitvis som att jag har svalt en kråka och då menar jag en hel stor med fjädrar och allt.
Fast jag kan inte avgöra riktigt om det är en kråka eller en trast.
Det enda som är riktigt säkert är att det låter väldigt hest så det blir att vila i soffan idag och dricka varmt.
Dessutom vet jag inte riktigt vad som faktiskt är värst med en sommarförkylning så här..hostattackerna eller att vara heltätt i näsan. Jag brukar ju säga att det känns lite som man är en gnu som stått på nosen i leran. Har kanske ingen aning om hur en sådan känner sig men man kan ju i alla fall föreställa sig själva känslan. Så visst kunde läget vara bättre så här sista veckan innan semestern men det kunde ju vara sämre med och en förkylning går ju ändå över även om det känns segt och jobbigt när man är mitt uppe i den.Man får helt enkelt försöka göra det man orkar något mer kan man ju inte orka med.

Hallojsan på er

Hejsan på er alla.
Nej jag har inte försvunnit helt bara nästan.
Skojar, jag har haft otur i helgen.
Först började det med att jag hade biverkningar av min nya medicin så jag mådde bara pyton, hade ont i huvudet och orkade inte göra något mer än att se på tv.
Så det är vad jag har gjort i helgen, legat och tittat på friidrotts EM varvat med Animal Planet.
När jag äntligen blev fri från dessa så kände jag hur det gjorde mer och mer ont i halsen och morgonen efter vaknade jag upp med en förkylning typiskt nog.
Så nu sitter jag här och måste försöka kurera mig :)
Hopaps att jag ylckas, nej ska gå och fika lite men vi ses...ska sortera in lite kort om jag orkar imorgon också så då får jag se om jag lägger in några fina bilder här igen,
.

RSS 2.0