Veckans Boonie

*Trumvirvel*
Nu har det äntligen blivit dags att utse Veckans Boonie igen. Hade ingen riktig lust förra veckan på grund av allt lagg på MSP så jag sköt upp det, I Tisdags var det ju lucia och  igår var jag helt enkelt för trött för att orka skriva ihop något men nu känner jag att det har blivit hög tid att utse en.
Den stora funderingen är vem det ska bli...det är ju nästan jul men nej inte riktigt än så jag tror någon får vänta lite till, det får istället bli...Tira :)
Va? var är hon? kan någon hitta henne i mitt rum?
Tira är en liten blyg tjej som helst drar sig undan från all uppmärksamhet. Fast hon tycker gärna om att sitta och mysa i ens knä, under en filt. Men hon tycker att spökhistorier är för hemska och vill Vasstand höra en ruskig saga springer hon helst och gömmer sig på någon trygg plats.
Hon älskar blåbärskaka så se till att låsa in dem i frysen om ni vill ha till fika , för står de på en hylla eller ovanpå ett skåp ber hon sina kamrater om hjälp och snart hittar du ett gäng boonies i en hög på golvet och både kakan och Tira är spårlöst försvunna.
Om hon själv får bestämma vad hon ska dricka spå blir det gärna ett glas kall mjök eller blåbärsdryck såklart :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0