Veckans Boonie

Nej då, jag har inte glömt nu igen har bara varit upptagen med lite andra saker förut.
Varit på stan med mamma och hittade två böcker på second hand vilket inte alls är ovanligt mig så nu har jag kvällsläsning i alla fall :) (så ni vet vad jag gör om jag loggar ut tidigt)
Sedan har jag börjat jobba med min andra blogg igen och lagt in de första bilderna där så ni kan ju kolla om ni har lust, ni hittar den på skogstokans.blogg.se.
Valde blogg.se igen eftersom jag tyckte det var mest praktiskt att ha båda två på samma ställe men nog om detta nu..är ni nyfikna ..bra för jag förstår er,,Veckans boonie är. inte dock helt otippat...*saxofonsolo*


Valentina :) tänkte att hon skulle passa perfekt med tanke på att det var Alla hjärtans dag igår men  jag kunde inte lägga in den igår eftersom det skulle ha blivit fel dag men här är hon i alla fall.
Valentina är i alla fall en väldigt mysig boonie tjej som tycker om att ta det lungt. Helst av allt så kryper hon upp i ens knä när man sitter i soffan och drar med sig sin gosefilt.
Ibland vill hon prova sina egna vingar och hoppar från bokhyllan men hon är inte så duktig utan hon brukar gråta högljutt när hon landar och slår sig. Tills hon blir bättre på att flyga, låt henne öva på studmatta med nät eller i vindtunnel.
Hon äter väldigt gärna goda gelehjärtan och dricker helst av allt jordgubbssaft.


Kommentarer
Postat av: Isabella

Vad söt valentina är !

2012-02-15 @ 20:49:26
URL: http://isabellábieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0