Veckans Boonie

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra, nu får vi vinter nu får vi vinter som vi har önskat oss så.
Just nu är det väldigt omväxlande väder här, ena dagen är det nollgradigt eller rentav en bit uppe på plus för att i nästa stund vara - 15 men just idag har det tydligen bestämt sig för attt snöa.
Ändå är vi inte inne i April än men det känns lite som så ändå när det är så här fram och tillbaka. Ena dagen vintejackan, andra dagen höstjacka på.
Nog för att det går bra för oss som kan byta men vad det ska bli jobbigt för de stackars djuren när det blir plötsliga väderomslag så här.
Nej nog pratat om det nu, ska inte tråka ut er helt med prat om det ombytbara vädret utan nu har jag avgjort Veckans Boonie igen. Som vanligt blir det nästan en rysare varje gång men det gör ju det hela bara mer spännande eller tycker ni inte det?.
Den här gången blev det ...*tadam*
Gröneli som vann :) Hon har aldrig varit förut, inte ens på min förra blogg som jag hade så det passade
perfekt att hon äntligen råkade äta upp titeln. Ja..som sagt är det något Gröneli verkligen tycker om att göra
så är det att äta, mest efterätter förstås som gärna slinker ner men det förstår man eftersom hon samtidigt också är en aktiv liten boonie som tycker om att göra konster& att studsa runt.
Ibland kan man om man lyssnar höra ett av hennes lustiga små läten som hon ger ifrån sig men vad du än gör glöm för all del inte flaskan med fanta tropical frutis framme om du har en sådan.
Hon kan ju få för sig att smaka och det gör hon vanligen genom att bita av korken elller bita hål i plasten så det kan lätt sluta med en nedsölad boonie och en lika våt omgivning.
Fast det är sådan hon är Gröneli, lite busig och alltid pigg på upptåg fast hon kommer gärna och sätter sig med resten av gänget i soffan och vill mysa om kvällen och märker hon att man är nere för något då kommer hon genast och försöker muntra upp en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0