Tjenamoss

Hejsan på er allihopa.
Nu kanske ni undrar varför jag inte skriver ett inlägg med Veckans Boonie men det kommer sedan jag lovar :).
Känner bara att jag hade lust att dela med mig av lite annat som händer. Ni som undrar var jag tog vägen igår kväll kan lugna ner er eftersom jag är tillbaka.
Första delen av kvällen satt jag och hjälpte Lertop med en header till hans MSPblogg :).
Om ni vill kolla in den så gör det här : http://eliasmsp100.bloggplatsen.se/ blev rätt nöjd faktiskt kan jag säga.
Enkelheten i den uppvägs av animeringen.
Sedan så var jag ute med mamma och roade mig lite, nåja vi var och lyssnade på Per Ragnar.
Nu till något helt annat, något som många verkar ha svårt för är att jag är vuxen och har MSP. Jag skaffade det främst för att hjälpa mina brorsbarn när de inte kunde sitta framför datorn och sköta sina gubbar, eftersom jag har dator jämt och inte de . Gör det mig på något sätt till en dålig människa ?
Tycker det är så lågt av er som anklagar mig för att vara bland annat tjuv och pedofil men det är saker som jag har fått höra på MSP och nu ljuger jag inte.
Undrar hur ni som säger sådana saker tänker ?
Majoriteten av er har aldrig ens pratat med mig och känner mig inte :/ så ni ska kanske inte ha förutfattade meningar heller för det är rent ut sagt taskigt av er att göra på det här sättet.
Jag tycker inte om personliga frågor på grund av det här heller det har jag sagt förut och det säger jag igen för det är tydligen svårt att förstå med. Dessutom så ska man faktiskt inte avslöja allt på nätet utan man bör ha en gräns på vad som är privat och inte och jag kan inte se varför frågor som :Har du barn?, bor du ensam? är du singel? med flera skulle angå någon på MSP.
Dessutom kan man disskutera om vad som är vuxet, en del kanske tycker att det är att gå ut på krogen, dricka alkohol och så men jag tycker att i det första fallet så träffar man inga riktiga vänner där  och öl och sådant smakar enligt mig bara äckligt så varför ska man då dricka när det bara kan bli elände av det.
Dessutom så dricker jag inte ens kaffe men det är en annan historia :P
Så nu vet ni det och jag hoppas att ni tänker er för innan ni säger något som ni tror att jag inte gillar men annars väl mötta så ses vi.

Kommentarer
Postat av: Paris.Laa

håller med , det är väldigt taskigt! Hon är ingen pedofil hon tar hand om min gubbe då jag är hos pappa och inte är tillgänglig till dator .

2012-02-15 @ 09:25:11
URL: http://baraparis.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0