Moffsan på er!

Nu så har det bliviit dags igen för mig Scrat att få ta över mattes lilla blogg för en stund.
Kan ni tänka er det att jag hann före henne till tangentbordet den här gången ,men så påstår hon ju också att det händer att jag uppnår blixtens hastighet när jag kilar iväg över golvet och nog går det snabbt alltid för mig att smita ifrån henne när jag vill det.  Fast mina små utflykter brukar ju som mest leda bort till sängen där hon har en massa intressanta kartonger ståendes på golvet. Det är bara alldeles för frestande för mig helt enkelt, jag menar det kan ju finnas någoting spännande i någon av dem.  Matte håller dock kanske  inte riktigt med mig i det här fallet och hon får lite spader på mig när jag drar in dit under  men samtidigt så tycker hon nog att det är bättre att jag utforskar världen under sängen än att jag kilar bort till köket och drar in bakom frysen. För det allra mesta så hinner hon ju trots alltt med att stoppa mina listiga planer och det kanske faktiskt är tur det, vem vet hur det skulle gå annars. ?
Fast i ett avseende så kan jag nog driva henne till vansinne, jo det är fortfarande någoting visst med de där tapeterna som hon har ute i hallen som gör att jag inte kan sluta med att dras till dem. Hon tycker ju ända innerst inne att de är allt för mörka och fula så då borde hon väl uppskatta att jag försöker med att hjälpa till på mitt lilla sätt ?
 
Så här  enkelt tar man sig upp på plan två ,på den där helt  suveräna klätterställningen som hon har ståendes ute i hallen.
Va är det en skohylla ? Jasså men då får vi väl kolla om det står några smaskiga Gucci där eller kanske några delikata Prada som man kan få lov till att sätta tänderna i.  Annars är jag väldigt försiktig av mig, men skor är liksom min grej och alla nya dojjor måste ju såklart snusas in och godkännas av mig först. Tror ni att det finns någon skoaffär där ute som behöver antälla en liten kontrollant ?
Tjenamoss på er här så gäller det att ha full koll på var matte befinner sig någonstans när man befinner sig utanför buren , så att man vet åt vilket håll man ska ta vägen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0