Hejsan svejsan på er ni alla !

Hejsan på er alla ni läsare som råkat klicka er in hit till min lilla blogg.
I morse så sken solen här igen och min tvätt som jag egentligen skulle, eller borde  ha gjort bort igår medn jag gick ju på långpromenad istället, ja den blev inte av idag heller då det var fulltecknat på båda listorna nere i källaren. 
Visst hade det kanske fungerat att ta den på Fredag efter att jag har varit till tandläkaren men då vet man ju aldrig hur läget ser ut, så nu ska jag i alla fall försöka med att få den avklarad på Lördag istället.Ja så kan det då tydligen bli här ibland men det brukar ju för det mesta ordna sig till sist.
Sedan så förhåller det sig kanske även på det viset  att tvätten nu  inte är den allra roligaste sysslan man kan behöva göra men till sist så blir tvättkorgen ju ändå full och då kan det verkligen vara dags för att ta och göra någoting åt det.
Nej nog gnällt om tvättstugan för den här gången och då har jag ju inte ens tagit upp problemet som finns med torksåpen, tänka sig! Eller om det ens räknas som ett riktigt problem för den delen, det beror nog lite på hur man ser på saker och ting men nu får det räcka med de här bryderierna för idag.
Nu så vill jag istället  passa på att visa upp vad jag hade turen att få se en tidig morgon när jag hade satt min kurs upp mot sjukhuset och det bakomvarande skogspartiet.
Möter först en karl som går på den andra trottaren och pratar i sin mobiltelefon, ser på avstånd hur någoting  brunaktigt rör på sig uppe vid husen och han reagerar inte alls över det utan traskar bara vidare  Jag står fortsatt kvar på samma ställe och fem minuter senare så kommer ju den här fina råbocken sättandes i full fart utför slänten. Fast jag hinner i alla fall med att fota honom innan han försvinner  ännu längre ner i backen,  mer mot sjukhusets huvudbyggnad till.
Sedan så får jag syn på fden här lilla sångaren som sitter uppe i grenverket på ett lärkträd och den är inte så värst buskablyg av sig heller. Jag tror att det är någoting visst med mig och de där sångarna i år, för jag verkar ha blivit väldigt bra på att knuna leta mig till dem.
Den svart/vita flugsnapparen  sitter i buskaget och visar upp sig,
 
Se bara, en sådan gentleman silvertärnshanen  kan vara när han kommer in med nyfångad frukosfisk till sin hona som sitter där och väntar på honom på bryggan.
Björktrasten kan verkligen konsten att se uppnosig ut, eller borde jag kanske skriva uppnäbbad istället  i det här fallet
Vet ni vad det här är för en konstig  fågel ?Är det kanske renav en ny art ?
 Ännu ett porträtt av fiskmåsen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0