Problem med bloggen

 
 
Förlorade nyss ett helt inlägg som jag hade hållit på att skriva då bloggen kraschade tillfälligt och inte gick det att logga in på nytt heller utan det dök bara upp en rad andra namn när jag försökte komma åt den. Är det någon mer än jag som har blogg.se och har råkat ut för det här ?
För det är faktiskt rätt så irriterande när det händer . Provade att byta webbläsare eftersom jag vet att det har fungerat ibland förut  med den metoden och då så låg inlägget åtminstone sparat men jag kunde inte skriva någoting mer på det och försökte jag med att logga in på nytt så kom jag bara til sidan som visade "åkomst nekad" och ingenstans längre än så. 
Gav till sist upp alla försök att logga in och gick ner till källaren  och tog hand om den väntande tvätten istället& körde igång den andra vändan i torkskåpet som bara går i en timme åt gången på 30 grader, innan man måste gå ner och starta det på nytt.
Hur som helst så kom jag nyss tillbaka upp och provade åter igen med att gå in och nu så verkar det ju fungera fint igen utan problem men hur kan det komma sig att det blir sådana där problem med inloggningenh utan vidare ?
För jag hade ju inte ändrat på några inställningar utan allting ser ut som det ska vara i de olika menyerna som finns. Fast eftersom det inte är första gången det här händer och knapapst den sista  så vore det ju kanske bra att få veta vad det är som orsaker det hela, men man kanske inte ska veta allting.
Hur som helst så är det annars lugna  men hala gatan här idag och jag gör inte så mycket för närvarande, mer än att sitta vid datorn också försöker jag få lite ordning på alla mina husritningar till Sims. Böjade att sortera upp dem igår och över hälften av papprena försvann från mappen som jag har haft liggande på en hylla under databordet, den var så full att den höll på att falla isär. Det ni, jag borde kanske ha gjort  någoting åt det för länge sedan men en del saker känns tydligen lättare om man skjuter upp dem, fast egentligen så blir det ju bara mer jobb om man gör så. Nåja nu kommer det i alla fall att bli mer ordning i den nya mappen framöver, vilket innebär att jag kanske kommer att få bättre koll på sakerna. Vi får väl se men det skadar i alla fall inte att det blir rensat i den!
Har redan hunnit ut på en liten promenad också men det var verkligen tyst och lungt ute med, ja småfåglarna var ju såklart igång och kvittrade men kajorna såg ut att ha sovmorgon där de satt uppe på hustaken och såg ut att vara lite  småfrusna  Det var visserligen "bara" nollgradigt enligt termometern i köket men så blåste det lite och då vinden tar i känns det ju  mycket kyligare i luften.
Annars så har vi ju än så länge ett konstigt väder  här uppe, jag menar var är snön ? Fast det kan ju fortfarande komma en sen köldknäpp och ska jag vara ärlig är det precis en sådan jag hoppas på så jag kan få åka mer skidor nu när jag väl har börjat med att göra det igen.
 
Nej nu ska jag snart gå tillbaka nerför trappen och ta mig genom  källaren till tvättstugan och se efter hur det går med torkningen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0