Seg start på dagen

Det kan man verkligen säga att jag har haft här idag, då jag har sovit dåligt och har en mage som tydligen bestämt sig för att ställa till med ett mindre elände igen. Fast det kommer ju så småningom att gå över, så jag ska inte klaga allt för mycket men det är bara så att det är drygt att vara mitt uppe i det.
Annars brukar jag sällan råka ut för sådana här saker men nu var det tydligen alltså dags för en släng av någoning, men nog med skitprat från min sida för den här gången.
Då är det bra  mycket trevligare att få visa upp en del foton som jag har varit ute och tagit.
Hade tänkt fota kajorna som var och kalasade på åpplen, men när jag kom så flög givetvis hela flocken upp och satte sig på hustaket istället. Det här med at försöka fota kråkfåglar är långt ifrån lätt. Fick syn på någoting som rörde på sig nere i buskaget och efter en stund visade den här lilla pilfinken sig och jag fick ju kanske trots allt till en lyckad höstbild
Nej en del av äpplena ser ju inte å fräscha ut längre, jag tror inte att man bör äta de där men fåglarna flockas runt frukten fast det är nog inte  alltid så lätt för dem heller att få hål på skalet.
Skatan försökte sig på att knäcka nöten, men verkade ge upp efter en stunds fruktjonglering.
 
Sedan måste jag bara få visa upp det senaste nytilskottet till stallet. Nej jag intalar mig hela tiden att jag inte ska ha fler hästar men jag kunde helt enkelt  bara inte motstå den här  "lilla" killen utan jag föll rakt av som en fura för honom. Visste från början inte riktigt vad han skulle få heta  då han landade men efter en kortare promenad runt kvarteret så kom jag på det och nu heter han Ardent Quirrel
 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0