Hejsan!

Hejsan på er alla ni läsare som  har klickat er hit, och lyckats med att hitta hela vägen in till min lilla blogg. Det har ju kanske blivit lite svårare att navigera sig fram genom att GDPR ändrat  på många länkar , men jag hoppas i alla fall på att ni kommer rätt till sist och hittar det som ni har tänkt er annars så är kanske den allra smidigaste vägen numera att söka efter bloggen på google för då kommer man ju direkt in till den. Nåja, nu ska vi kanske låta bli att göra  oss någon djupare dykning ner i den rådande internnetlagstiftningen ute i Europa för den är ju minst sagt tilltrasslad efter att det här med GDPR har tillkommit.
Nej utan istället så tänkte jag bara få lov till visa upp ett  av mina senaste projekt som jag håller på att pyssla med , kan  helt enkelt inte hålla mig tills jag är klar med det .
Har ju egentligen haft det liggandes ett tag utan att komma till skott, men så för ett par dagar sedan kom lusten att pyssla plötsligt tillbaka  och då var det bara att ställa upp symaskinen  på köksbordet och sätta igång med det på nytt. Så här i efterhand när det nästan är klart, så när som på att det fattas ett par axelband på den så förstår jag inte riktigt varför jag bara har låtit  tygbitarna ligga där ihoplimmade till en tillfällig klänning, när jag kunde ha satt mig ner sytt den på en gång Fast då visste jag ju kanske inte riktigt hur den skulle se ut..
Så här långt har jag alltså kommit nu med Orlas klänning som jag tänkte att hon skulle få ha på sig till jul, fast jag tror  ju verkligen inte man ska ha den på sig om man hade tänkt sig att försöka smyga på någon , eller om man jobbar som spion. Då är den nog i det närmaste  livsfarlig, med alla de 19 små bjällrorna som jag  för tillfället har fäst med sytråd i spetskanten. Kommer nog att behöva fästa dem mer ordentligt sedan, men nu har jag i alla fall kommit en bra bit på väg med den.
 
Eftersom solen visade sig, så passade jag på att ta med henne ut för en kortare fotosession, men det ser ju kanske ut att vara en smula kallt för henne utan skor på fötterna men jag får se om jag ska kunna hitta en lösning på det problemet med. Går ju visst att tillverka enklare sandaler med hjälp av bakplåtspapper och limpistol fast det känns aningens riskabelt med men man vet ju inte hur det går förän man har provat så vi får se pt vilket håll det lutar för det är inte helt enkelt att hitta saker  som är i tonnerstorlek heller. De är ju större än barbie, men mindre än vanliga dockor och då blir det väl  lättast att köpa saker åt henne via nätet, men kläderna gör jag ju i varje fall helst själv om jag kan.
Sedan så är det bara en hobby, men oj så kul jag har på vägen med processen mot ett färdigt dockplagg!Även fast det innan dess säkerligen yttras ett okänt antal invektiv när en nål behagar försvinna eller när man tappar en tråd!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0