Bloggen och Sims 4

Vill bara säga att ni inte behöver vara oroliga om ni klickar er in hit på bloggen och tycker att någoting ser ut att vara lite konstigt  med den just för tillfället.
Märkte att stället där jag hade laddat upp min fina bakgrund tyvärr har lagt ner :/ så nu kan jag bara hoppas på att jag sparat den någonstans men det kommer att ta ett tag för mig att leta reda på den, förhoppningsvis så ligger den i alla fall på någon av mina externa hårddiskar så jag kan ladda upp den på nytt. Annars så får jag lov till att göra en ny och då dröjer det lite längre innan den kommer tillbaka upp.Fast nu vet ni ju i alla fall vad som hänt med bakgrunden så ni inte behöver bli fundersamma på om jag tagit bort de, för det har jag inte gjort, åtminstone inte självmant och frivilligt.
Sedan så har jag påbörjat ett till husbygge i Sims 4 , ett projekt som jag haft i tankarna ett tag men inte kunnat påbörja förän nu sedan  har de förbättrat vertykget för trapporna.
Den här gången så blir det kanske inget slott, utan mer en klassiskt röd stuga men jag var ju bara tvungen till att försöka byggaupp det där drömhuset igen. Sedan kanske jag inte lyckades med att få det helt likt, men lite modernisering av det kanske inte skadar ändå ? Fast jag tycker ju om den där lantliga charmen så den tänkte jag behålla när jag ska intreda och ge mig i kast med att bygga upp ladugården som tvärr revs av säkerhetsskäl då den höll på att rasa ut över vägen.
 
Min version av den lilla röda stugan med de vita knutarna. Ja det är mycket jobb kvar ännu innan den blir klar.
Våning I: Hall, Kök, Sovrum,Vardagsrum och WC.  Kunde ju inte följa planritningen helt ut eftersom trappen egentligen går i en sväng med ett väggskåp, men så här blev resultatet när jag var klar. Det blev ganska bra och då är jag nöjd.
Våning II: Allrum, Sovum A, WC, Kontor, Sovrum B Sovrum C. Här fick jagminst sagt lov att improvisera lite när jag skulle upp med väggarna, detta eftersom det översta våningsplanet i huset till största delen är oniredd. Det var efter vad jag har förstått vanligt förut och på den riktiga planlösningen saknas både WC och de två mindre sovrummen, samt att ena väggen består av en spånskiva som ser ut att vara uppslängd i all hast!
 
Här kan ni se exteriören på orginalet som jag har byggt efter. Ibland kan jag verkligen tycka att det  närmast är ett under att huset fortfarande står kvar eftersom det är byggt år 1850.  Fast det är uppenbart så att det förfaller allt mer och det har även förekommit viss skadegörelse av ungdomar som har sparkat in ytterdörren, Fast jag tycker ändå att man kan ana hur fint det måste ha varit en gång i tiden!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0