Hejsan!

Hejsan på er alla läsare som har klickat er in hit för att se efter vad jag har har för mig.
Just idag så hade jag nog tänkt att jag skulle ta upp ett lite lättare ämne än vad jag gjorde i mitt senaste inlägg. 
Så därför får dagens text handla om ett rent I-landsproblem som jag stötte på häromdagen när jag satt och spelade Sims 4. Jag hade nämligen börjat bygga ett jättefint hus som jag kände mig så nöjd med, men det dök  i alla fall upp ett problem när hushållet flyttade in.
Här har ni det, blev så nöjd med den mysiga planritningen men jag vet inte var det gick fel någonstans  när simmarna flyttade in i det.
Av någon anledning så kunde jag inte tycka att mina simmar passade ihop tillsammans med sitt nya hus.
Jag vet , det kanske bara är svammel och låter dumt men så var det verkligen eller rättare sagt är då jag inte har börjat bygga om det än. 
Kände mig kanske allt för frusterad i just i det läget  så jag startade istället upp både ett nyttt hushåll som jag började renovera upp ett annat hus åt och sedan kunde jag inte förmå mig att gå tillbaka och riva det första huset för att börja bygga nytt. 
Blev verkligen nöjd med det här bygget som jag lyckades få till vid stranden.
Så fort Kai flyttat in i Sulani kom grannarna på besök och de vägrade attgå hem fastän det var mitt i natten!
 
Nej istället , efter att jag byggt nästan klart åt Kai så startade jag upp ett helt kvarter och skapade ännu en ny karaktär, en som jag dock blev väldigt nöjd med. Så nu kan ni få träffa min söta datanörd/bloggare Klara och hennes katt Bailey som bor tillsammans i mitt planlagda skandinaviska kvarter. Har ingen screenshot ännu på deras hus men det kommer och jag har försökt hålla mig till den mer moderna stilen även den här gången, fast jag fick leta runt lite innan jag hittade en passande planritning som jag kunde leka runt med också får vi ju se sedan hur det går om hon mot all förmodan skulle träffa någon som hon vill flytta ihop med, men jag vet faktiskt inte om hon gör det då hon verkar ha lite svårt för att komma överens med folk.
Visst är de söta så här tillsammans ?
ibland så går det visst lite väl vilt till nere på karaokebaren, speciellt när Mortimer Spökh somnar mitt på golvet, eller om han kanske fått i sig några drinkar för mycket ?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0