Sims 4

En liten del av er kanske undrar hur det går med mina projekt i Sims 4.
Så därför tänkte jag komma med en liten uppdatering av läget kring familjen Bjergersen/Clarkson som utan tvekan är det hushåll där jag spenderat de flesta timmarna på sistone.
Björn och Amy är helt klart fortfarande precis lika kära i varandra som när de träffades första gången och tur är väl det för snart ska de få tillökning igen.
Jag tyckte att det kunde knyta ihop dem ännu mer efter den tragiska incidenten där Sophia, som just hade flyttat hemifrån råkade misslyckas så fatalt med sina matlagningsförsök att hon brann inne utan att någon kunde rädda henne!
 
 
Rent yrkesmässigt så kan det nog inte gå bättre för Amy som har blivit en populär stjärna!
Fast ibland..ehmm kanske man kan få undra hur det går till i det där hushållet som när Elsa kom hem med sin nya pojkvän och skulle presentera honom för föräldrarna, eller ja nu är ju inte Amy hennes biologiska mamma men de har i alla fall en tajt relation till varandra
Sedan var det Elsa ja... hon kanske är värd ett helt eget inlägg? Först blev hon ju kär i Veer och de båda slog slag i saken på direkten och gifte sig. Sedan gick deras äventyr vidare till ett nytt boende där deras son William föddes, men innan dess så hann Elsa med att träffa Alec som hon nu känner sådär kluven runt. Än så länge är de faktiskt bara bästa vänner, men jag vet inte då det ibland känns som han tycker om henne mer än den som han bor ihop med men varje försök att flörta mellan dem har hitills misslyckats så de kanske bestämmer sig för att bara vara vänner med men jag vet inte riktigt hur de tänker. Visserligen är det ju jag som har skapat dem och håller i trådarna när jag spelar men det känns ändå bara som att jag är där ibland och hälsar på, sedan styr de resten själva. Ja och tänk  sedan att det finns de som säger att Sims inte är ett riktigt dataspel, men hur verkligt är det egentligen att bara gå runt och skjuta på allt som rör sig ? Nej jag tycker helt enkelt att det resonemanget är så löjligt och rent ut sagt barnsligt, fast då kanske några andra istället tycker att jag är det som har mina speciella intressen men det får stå för dem i sådana fall. För jag kan verkligen  inte fatta att en del bara ska vara elaka mot andra, de som kanske inte riktigt är eller tänker som dem heller men det har jag aldrig förstått mig på. och jag lär nig aldrig göra det heller! Vilket jag faktiskt är så tacksam för, för jag tänker då fortsätta med mina hobbyer så länge det bara går.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0