Hejsan!

Hejsan på er alla ni läsare som råkat klicka er in hit, eller så kanske en del av er brukar läsa min lilla blogg mer regelbundet. Nåja hejsan oavsett vilken anledning som ligger bakom till att JUSTdu är här och bläddar runt bland mina inlägg. 
Idag så visade temometern åtminstone på minusgrader ute där den står på bordet borta vid fönstret och det känns skönt med tanke på hur det såg ut igår när snön förvandlades till blött klibb och det bara var allmänt grådaskigt hela dagen. Fast det snöar fortfarande och snart så infinner sig kanske den där känslan av att man är en liten fjälämmel igen, åtminstone om man går  genom gången upp till parkeringen på innergården men det är ju en bra bit kvar innan vi får sådana mängder med! Sedan så behövs ju faktiskt nederbörden, både för naturen som vilar under det vita täcket och för grundvattnet som fyller på vårareserver  så ibland kanske vi gnäller allt för mycket över vädret men jag vet inte. Ibland finns det ju fog för att göradet också men personligen så föredrar jag åtminstone både snö och kyla framför den där olidliga hettan som vi hade i somras. Nej nu får det allt räcka med den väderrapporten för idag.
Jag tänkte istället visa upp Björn och Amys nya bostad, som de just har fått flytta in i efter att Björn fick sparken på sitt gamla jobb sedan han hade agerat visselblåsare. De behövde helt enkelt en nystart ute i förorten efter att ha bott i lägenhet inne i stan, inte tvärtom.
Fick idén til det härl bygget då jag såg en bild på exteriören av ett gammalt fallfärdig hotell. Det kliade helt enkelt för mycket i mina fingrar för att jag skulle kunna motstå projektet. Till en början kanske det mer såg ut som en gammal kyrka fast det var ju inte direkt vad jag hade tänkt mig åt dem
Så jag ändrade rappningen på huset istället och jobbade lite mer på att få dit fönstren och nu tycker jag att det har fått en helt annan karaktär som passar det bättre och kanske så förvandlades jag det hlet omedvetet till ett New England Hus :P men dem har jag ju ingenting emot att bygga och de passar ju fint in i kvarteret så det ska bli kul att börja sätta igång med inredningen sedan.
Så här ser det ut på bottenplan med kök, vardagsrm, badrum,tvättstuga och sovrum

På våningsplan II finns två mindre sovrum, två badrum samt ett vardags/hobbyrum.

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0