Hallojsan!

Hejsan svejsan på alla er som klickat er in och har lyckats med att hitta vägen in tillmin lilla blogg.
Som ni kanske har upptäckt så har jag varit väldig frånvarande under en period men  nu ser det ut som jag kommer att vara tillbaka på nytt, åtminstone ska jag försöka ta upp bloggen igen och börja skriva mer regelbundet. Har delvis inte  alls känt lusten till att skriva riktigt sedan jag för ett tag sedan tappade Theodor utan det har gått mycket upp& ner också ska man ju plötsligt även om hans bortgång var väntad vänja sig vid hur tomt det har blivit. Tänk jag tror det är först nu så här efteråt som man märker vilken tid som man faktiskt lägger ner på de små liven. Fast det är väl så att man försöker ta vara på alla de där små stunderna som man får tillsammans med dem, ja ni som har djur vet säkert vad jag försöker mig på att beskriva.
Hur som haver så kraschade datorn ett tag efter det och jag fick lov att lämna in den på verkstaden eftersom det var Windows som hade börjat att krångla för mig och det tog en vecka innan jag fick tillbaka den .Tyvärr så kunde de inte  heller rädda någoting utan de var tvugna att blåsa disken helt ren för att få någon fason på den men nu så fungerar den ju åtminstone igen och jag slipper kanske både få ett präktigt  äppelfilanfall och en krafig släng av simsabstinens som var på väg.
 
Lite tur i oturen hade jag ju ändå sedan med då jag faktiskt kommit ihåg att spara ut Mods-mappen på min externa hårddisk men allting annat får jag ju lov att göra om, ja kanske inte riktigt allt utan jag får lov att välja bland hushållen och byggnationerna från en liten lista som jag har skrivit upp på ett papper.Bara för att jag ska vara säker på att inte ska missa något men jag är åtminstone igång igen och inget ont heller som inte för någoting gott med sig utan nu kanske jag får lite bättre översikt bland mina föremål i galleriet med. Har ju redan gjort ett par fynd där på saker som tydligen var kvar trots allt!
Sedan knåpar jag på med en del annat också men först måste jag få lov till att visa upp ett nybygge som jag har jobbat på. Inredandet får vänta tills att mitttilltänkta hushåll får råd att flytta in men oj säger jag bara,som jag gillat den här New England stilen på hus! Kan ju även tillägga att det ser jättestort ut på tomten men i själva verket är rummen såsmå invändigt att det faktiskt ändå kan kallas för mysigt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0