Hallojsan!

Hejsan alla ni små nattugglor där ute som kanske bara har råkat klicka er in hit på min lilla blogg så här sent på dygnet. Nej det tillhör inte vanligheterna att jag brukar vara uppe så här dags men för tillfället så råkade jag ju fastna i lite bloggdesign men jag ska i alla fall snart göra kväll.
Fast nu har ni fått en förvarning om färgerna kommer att se konstiga ut här de närmaste dagarna så behöver ni inte bli oroliga utan det är bara jag som leker runt lite för att kolla vad som verkligen blir bäst då jag har mottagit vissa synpunkter på mitt helblåa tema.
Jag själv tänker ju knappt på det numera men visst det kansjke är lite svårt att se vad det står ibland så jag ska försöka jobba på det, för att göra så att det blir lättare för er.
Frånsett det så har jag bara tagit det lungt idag. Var  ju ut på en liten promenad under förmiddagen men jag måste säga att det var fruktansvärt lungt nu så här, kanske bereonde på att de flesta flyttfåglarna har dragit vidare och så mycket liv brukar det ju egentligen inte vara heller på överstan.
Så jag gick in istället och startade upp Sims 4 för första gången på ett tag, eftersom jag hade en liten tanke på ett bygge som jag velat göra men inte lyckats med då jag försökt. med att få till det tidigare och jag var långt ifrån säker på att jag skulle lyckas med det nu heller.
Så här såg det ut när jag började bygg,, verkligen så långt man kan komma ifrån ett containerhus som jag hade tänkt från början. Fast nu gav jag mig den på att kag skulle försöka göra huset färdigt.
 
Så här bra blev exteriören till sist och den kanske, lite udda  familjen Mitchell/Donovan kunde få flytta in.
Plan I: Vardagsrum, Kök, Matsal, Tvätt och WC
Plan II: Hall, WC, Sovrum I och Sovrum II
 
Så här fint blev bygget  sett från andra hållet , med en rymlig altan där där det kommer att finnas ett utekök senare när hushållet fått råd att renovera stället mera. Just nu har de kanske det lite knapert i kassan eftersom Logan pluggar, Claire har just börjat jobba som konstnär och Jay ja han finkammar stränderna efter föremål som han kan använda till någon av sina alla projekt.
Låter det rörigt ? Det kanske klarnar  upp mer sedan då ni får träffa och lära känna dem.
Här har ni alla fall en första glimt av  den urbana strandcowboyen Jay Mitchell.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0