Halljosan på er!

Hejsan på er alla ni morgonpigga läsare som klickat er hit och hittat vägen in till min lilla blogg. 
Igår kväll så hade jag något av en pysselafton här hemma& jag satte mig vid köksbordet och sydde på maskin för första gången på länge. Kände ju att min fina tonnerdocka som jag har behövde en ny look. Hon kunde ju inte sitta där som hon gjorde, nken framför tvn och jag måste få säga att so far, so good nu ska jag bara jobba på detaljerna med så kanske det blir någoting av det här till sist.
Just nu tror jag dock att Francine vore ett mer passande namn för henne , men jag måste bara kolla upp om jag har tillräckligt med materiak för att kunna göra ett bälte med bara nitar på också sedan så ska hon ju även få en jeanskjol men riktigt där är vi inte ännu. De små fröknarna i bkrunden råkade bara få följa med hem då jag inte kunde bestämma mig riktigt för vem av dem som var finast men jag lovar, det ska inte hända igen har ju haft ögonen på dem ett bra tag innan jag till sist bestämde mig nu för att införskaffa alla tre. Behövde ju ändå en docka som kunde ta över min Irländska dress som blivit liggande i bokhyllan sedan Orla åkte i soporna. Ja jag tvingaes ju kasta henen eftersom hon hade fått fel i plasten, ni vet det där fenomnenet med prickar och klet som lker ut. men kläderna var det ju absolut inget fel på när jag synade dem och nu har jag alltså hittat någon som kan få låna dem tillfälligt tills jag hittar en annan rödhättamen för nu så känner jag att det åtminstone får duga så här.
Sedan så kanske några av er undrar hur det är med Theodor och då kan jag få avslöja att han mår alldeles förträffligt i all sin hamstriskhet vilken ni även kan se på det här videklippet från min facebook som jag hoppas att ni kan komma åt att titta på om ni kopierar adressen och klistrar in i sökrutan. Min hall är lite som ett bootcamp för en guldhamster:
https://www.facebook.com/100009251966820/videos/2134241773560867/
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0