God morgon!

Hejsan på er alla ni morgonpigga läsare som klickar in hit idag för att kolla om jag har hunnit uppdatera med några nya rader ännu. Ja jag brukar ju försöka att skriva några små ord åtminstone varannan dag om jag inte har någoting annat för mig. Idag så hade jag väl planerat att gå ner på stan och ta kort till ett nytt leg som jag måste beställa då mitt gamla gått ut men så fanns det en tid ledig så då fick det bli tvättstugan istället. Behövde ju göra bort den också då korgen var full och jag hade slut på pyjamaser. Ja så kan det gå!
Så då kände jag att det fick räcka med den promenaden just nu, eller ja jag gick ju ut en liten sväng i närheten här på överstan med för att se om jag kunde hitta några fjäderfän igen som ville vara med på kort och tur nog för mig så  fanns det åtminstone ett par arter som ställde upp. Så det var värt att få skorna våta av daggen som fortfarande låg kvar i gräset. Nej nu ska jag gå ner och fortsätta med tvätten så kanske , kanske att jag blir klar lagom tills lunchen.
För andra gången  så fick jag syn på ringduvan mitt inne i staden. Den satt högt uppe i en björk och kollade in omgivningarna men när jag kom närmare, eller om det var skatan som kom för nära , ja då flög den.
Kajor fanns det desto fler som gick på trottaren och de småkivades när de lyckades hitta någoting som de tyckte var ätbart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0