Gråväder

Idag däremot är det gråväder&regnlikt ute och det är betydligt mer höst än vad det var under gårddagen. Alltså en sådan där dag när man egenligen helst undviker att gå ut om man inte måste. Fast jag var helt enkelt tvungen att ta mig en liten bensträckare efter lunchen när  det värsta illamåendet hade lagt sig, men jag ska inte klaga elelr skriva för mycket om vad det beror på för sanningen är att inte ens läkarna verkar riktigt överens om vad det beror på men nog om det nu. Jag tog i alla fall på mg ytterkläderna och gick ut. Första vändan så behövde jag göra bort ett ärende men på vägen dit så var det typiskt mig att få syn på den lilla flocken med stadsduvor som hade landat på marken vid ett av fågelbordena. De gick där allihopa och jag hade kanske kunnat strunta i det men bland dem så gick det en jättefin individ som hde en mer spräcklig fjäderdräkt än grå. Typiskt nog hade jag såklart ingen kamera med mig den här gången heller men det var ju mitt på hållet tänkte jag då jag valde att gå vidare. Uträttade mitt ärende, gick hem med sakerna och hämtade kameran och gick tillbaka. 
Vid återkomsten hade dock flocken flyttat på sig , så när som på två stycken som gick kvar på marken och sökte frön. Resten av dem var dock spårlöst försvunna men jag kan tro att de satt där uppe någonstans och tryckte, men inte ens duvorn uppskattar den ökade trafiken.
Dagens foto blev nog istället den här fina bilden som jag lyckades med att fånga på vägen tillbaka då jag fick sällskap av några till synes unga talgoxar som flaxade runt husfasaderna. Den här fick för sig att den skulle kolla in fotografen lite närmare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0