Hallojsan hejsan!

God eftermiddag på alla ni läsare som klickat er in just hit idag för att se om det har hänt någoting nytt sedan ni kollade in här senast. Fast jag har kanske inte varit så flitig med att uppdatera här på sistone men det är ju så det kan bli ibland, att lusten inte riktigt finns där för att skriiva. Eller jo jag har ju för det allra mesta någon historie på någon i något av alla mina block men det är inte riktigt samma sak för det är ju inte alltid som jag har någoting att berätta som jag vill dela med mig av här.
Fast nu känner jag att jag måste låta er få träffa min senaste Sim.
Här är hon och om jag får lov att säga det själv så är jag väldigt nöjd med både hennes yttre och hennes namn. Jag velade länge på hennes namn men till sist så bestämde jag mig för att det nog  ändå fick lov att  bli en Amy efter en av mina idoler nämligen Amy Winehouse. Sedan vände jag länge på efternamnet men så dök en viss American Idol vinnare också upp i mitt ibland fantastiska minne och så vips som genom ett trollslag hade hon fått ett namn som passade henne perfekt!
Hon började med att flytta in i ett väldigt spartanskt intrett hus och tog jobb som musiker för att försöka komma till rätta i kvarteret.
Det var bara det att hon under en av sina jogginrundor sprang på Mortimer och blev blixtförälskad. Så han skilde sig alltså från Bella och flyttade ihop med Amy istället som förövrigt bytt yrke och gett sig in på en karriär som skådespelerska istället.
De har ju inte fått ihop till något lyxboende ännu utan de bor i det här lilla huset som kanske kan liknas lite vid en stuga fast det har ju stor tomt så det finns gott om plats att bygga till saker på sedan när hushållets ekonomi blivit lite bättre.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0