Morsning på er!

Hejsan på er alla ni läsare som klickat er in hit på min lilla blogg.
Isag är det morsdag och jag har såklart varit hem till föräldrarna och firat. Det blev kanske inte att jag gav henne så mycket mer än ett par lotter och en chokladask men det viktigaste är väl den andra samvaron som man får under årets alla andra dagar och all den uppskattningen som man kan visa i vardagen tycker jag.
Sedan så är det ju alltid tradition åtminstone för mig att bänka mig framför TVn när det vankas Elitlopet. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska säga än om årets upplaga, Gattis till Ringostarr Trebb, men med vilken fart Propulsion kom över upploppet! och mni personliga favorit nämligen Nadal Broline visade åter att om det bara stämmer är han med i de där klasserna, han som blivit utskrattad så många gånger för sin kantiga stil. Nu blev han trea i sitt försök och femma senare finalen! Så helt ute och cyklade var jag ju inte när jag sa att Nadalen måste man alltid se upp med! 
Det som hände i första försöket var bara cirkus däremot. Visst var fransosen Bold Eagle överladdad och han kanske hade galopperat i alla fall men på det här viset som det blev kändes det bara fel allltihopa. Om alla verkligen inte hade hört signalen för omstart varför fälldr de då ner vingarna innan alla hästar hunnit tillbaka till sina postitioner ? Nej det tyckte jag kändes konstigt och taskig för de som fick trava 500 meter extra. Inte så konstigt att tränaren tvekar på att starta i Norden igen. Så skulle nog de flest reagerat om man tog på sig hans skor, nu när de hade haft ett år på sig med förberedelser igen också blir det bara pannkaka.Samtidigt så är hästar inga maskiner utan de är i allra högsta grad levande djur, men den där missen av startpersonalen kostade nog för fler ekipage som ananrs hade velat blanda sig i leken som den långväga gästen Maori Times
Hoppas att mäster Stig H ger henne en ny chans att visa vad hon kan för nu fick hon ju knappt mer än visa sig på banan.
Också har jag suttit ute och bevakat fågalholkar. Nu vet vi att det i föräldrarnas trädgård bor, en familj blåesar, en familj talgoxar(honan har dock blivit ensamstående som det verkar) samt att flugsnapparen sjunger för fulla muggar just nu.
Blåmesen vid sin holk.
Flugsnapparen som gäckar mig i år.
I Trast you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0