Hallojsan!

 
Hejsan på er alla ni läsare som kanske bara har råkat klicka er in hit till min lilla vrå på det stora nätet. Till er som brukar kolla in mer regelbundet säger jag bara : Tack för ert tålamod!. Nu på sommaren så brukar jag ju visserligen inte uppdatera så ofta men ännu så länge så har jag faktiskt varit ovanligt dålig på att skriva någoting överhuvudtaget. Fast det har ju ändå hänt en del saker, men då får jag försöka sammanfatta en del av det nu istället.Föräldrarna har firat guldbröllop och det brukar ju bli med djuriskt tema fast den här gången blev det lite lugnare med bara en middag, men det var såklart också trevligt även om jag tycker om att fara runt på lite olika spännande ställen. Maten åts i alla fall på resturang och den var verkligen supergod! Sedan pågår det ju även ett fotbolls VM och det är verkligen spännande. Tänk vilken bra lottning vi har fått och att vi skulle vinna över Mexico med hela tre-noll. Det känns fortfarande lite ofattbart att vi dessutom vann gruppen & att Tyskland som var regerande mästarna åkte ut så tidigt! Tänk så snopet....Argentina klarade sig med ett hårstrå & Kroatien gjorde vad de skulle mot ett lite blekt Island som inte hade turen på sin sida med bollen den här gången men de såg i alla fall till att det blev spännande. Nej nu ska vi inte fördjupa oss allt för mycket i sportens värld även om det är lätt hänt så här under ett mästerskap. Jag måste ju få berätta vad jag gör förutom att spela Sims 4 då, men det gör jag ju även en hel del då jag är hemma i staden. Jag är ute i buskarna och leker paparazzi kan man säga för visst finns det en hel del fåglar att titta på även på sommaren man behöver således int e alls passa in de stora flyttstråken vår/ höst för även om chanserna kanske ökar till att få se mer ovanliga gäster så får man inte glömma bort de stationära heller.
Nyfiken liten sädersärlsunge trippade in på uteplatsen för att se sig omkring.
Inte konstigt att talgoxhonan ser helt utpumpad ut. hon får inte ens bada ifred för ungarna sina
Det kanske är tur att jag bara sett till två här än så länge , men de är tillräckligt högljudda kan jag säga.
Varje dag får hon arbeta, hon får jobba och hon får streta kom genast hit, kom genast hit mamman min jag vill ha mat NU!
Mamma fick faktiskt syn på hackspettarna uppe vid stenen och undrade vad de gjorde. Jag hämtade kamean och ställde in zoomen. Det visade sig att det nog var mor och son som var ute på utflykt för att leta mat i parkområdet på andra sidan vägen. Är det kanske honan som är är och försöker hacka sig in i huset på väggen utanför mitt gamla rum ?
Skam den som ger sig Till sist fick jag en fin bild på honan i paret med svart/vita flugnsppare som flyttat in i den ena holken om sitter i en av många björkar som föräldrarna har på tomten. Jo hon börjar bli mindre rädd för oss nu när vi passerar deras bostad men hanen, han tycks vara omutbar.
Blev väckt ett antal sena kvällar av en skön stämma då koltrasten var här och spelade, annars tycker jag att man aldrig brukar se till dem på sommaren.Pappa la ut några äppelhalvor till dem och det verkade ha varit väldigt uppskattat även så här års för de försvann då direkt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0