Mycket snö!

Det kan vi verkligen säga att vi har fått här uppe den här vintern. Ett tag medan stormen härjade på utanför fönstret och det yrde som bara den så funderade jag faktiskt på om jag skulle bli tvungen att gräva mig fram någon gång senare i vår kanske. Ja , jag tror aldrig tt jag upplevt så här mycket snö någon gång förut, möjligen en vinter då jag var liten som det finns ett gammalt kort på i mitt fotoalbum men man var ju mycket mindre själv då också så det kanske är lite svårt att avgöra det. Mycket är det i varje fall och den där snöhögen vi har på parkeringen lär inte försvinna därifrån i första taget om de inte kör bort den förstås, men den brukar ju få ligga kvar tills den försvinner av sig själv så det lär väl bli någong gång fram emot April-Maj.Allting hänger på vad vädret har för planer med, för det kan ju dessutom fortfarande komma mer. Jag äär åtminstone glad över att jag slipper skotta &någon brist på jobb för snörjarna lär det ju inte vara!
Någonstans bakom det här lilla berget finns ena fönstret in till mig, inte konstigt man känner sig mer insnöad än vanligt.
Bara den högre halvan av vindskyddet på uteplatsen är synligt, resten dols under ett fluffigt vitt täcke.
När jag var ute och fotade kom som vanligt min nya lilla kompis och satte sig i det ena syrenbuskaget och pratade. Förmodligen försökte han få ut mer mat men det funkade tyvärr inte eftersom jag inte har tillgång till några täckbyxor här hemma och inte känner för att bada i snön utan dem men de är för lustiga de där små mesarna när de kvittrar till svar för inte kan han ha haft vårkänslor redan med allt detta vita på marken ?
Skatan däremot nöjde sig som vanligt med att betrakta mig på avstånd och hon satt där och skrattade ut mig, make till hyfs! Fast egentligen tycker jag ju om kråkfåglarna med så jag kanske borde försöka mig på att tolka det där kråkliknande kraxandet som de har för sig ibland ? För jag tror att även den försökte tigga åt sig mer mat, men en av talgbollarna hängde åtminstone kvar efter deras härjningar!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0