Hur många?

Hur många bra gömställen kan man ha i en liten etta på 32 kvm?
Nej det är inte Theodor som är ute på vift så ni behöver inte vara oroliga för hamstern när ni läser det här. Han mår bara fint och är belåten med att ha återövrat sitt kungadömme här hemma, den där semestern var för läskig.
 
 
Nej det är istället så att jag efter många om och men lyckats påbörja med att måla om min ena modellhäst. Har haft honom ståendes jättelänga på hyllan utan att känna någon inspiration men så en kväll återkom plötsligt lusten. Påbörjade det hela med en bläs och tre vita stumpor men jag tänkte hålla det enkelt eftersom jag tycker att han blir finast i der. Stängde igen tuben ,la ifrån mig den och gick ut i köket för att skölja penslarna. När han hade stått ett par dygn och torkat på köksbordet märkte jag att det nog kommer att krävas ett till varv men tuben gick inte att hitta! Har sökt överallt och den är verkligen helt försvunnen. Så nog verkar det finnas tillräckligt med sådana där bra ställen att lägga ifrån sig saker på även fast man bara har en yta på 32 kvm! Nu får i alla fall Harley väntta på att bli kvar tills jag återfinner den, för någonstans måste den ju ändå vara men den kommer väl fram så småninom när jag inte letar, det brukar vara så.
Sedan så fyllde mamma år i helgen, eller ja det är ju egentligen idag hon fyller år men kalaset var i Söndags så jag åkte dit och stannade över natten. Det blev måhända inte så många bilder alls från festen men jag var ju tvungen att försöka mig på att överlista pappas kråka igen. nej det är inte alls lätt att fota kråkfåglar åtminstone inte den här som verkligen tycks sky kameran.
Nötväckan är en riktig stamgäst.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0