Hejsan på er!

Hallojsan på er ännu en gång idag. Nej min vecka har såklart inte enbart bestått av umgänget med världens bästa guldkorn Theodor och fågelpromenader även om det blir en hel del av båda dessa nu. Nej jag har även hunnit med en del andra saker som att skissa lite framför TVn igen.
Den här gången fick det alltså bli en teckning helt i blyerts för jag tror det är väldigt nyttigt att enbart hålla sig till det ibland och inte överarbeta bilden för mycket. Dessutom var det länge sedan jag ritade både slott och grus så kanske ville jag prova mig fram lite men jag blev väldigt nöjd med det här resultatet.
Dessutom så fick jag tummen ur äntligen och när det var bra väder för en dag, visserligen blåste det lite mycke men jag kunde ändå ta mig ut på baksidan och fota några av de modellhästar som ännu inte fått hamna på bild. Fast det var en utmaning att försöka få till något som blev bra på Legacy Of Conquistador.
Tror det beror på att det är lite svårt att fånga hans innersta väsen men ett par bilder blev jag ju i alla fall nöjd med. Så det börjar märkas hur påverkad jag blivit av filmerna om Cloud nu då jag har tre mustanghingstar i min samling.Varav den ena är döpt efter Clouds bror och ja nog hörs det varifrån Legacys namn  namn kommer alltid. Men han var ju så fin Conquistador att det inte kändes mer än rätt än att han också skulle få bidra på något sätt till den vilda delen av min hjord.
Sedan som nummer två att komma ut blev den här killen som vi kan kalla något av en bonushäst. Ni vet en sådan där som man egentligen inte borde skaffa sig men som man blir kär i på en blick. Hitills har han däremot inte fått något namn ännu men det lutar åt westerntemat ändå eftersom flera av mina andra quarterhorses har det. Så följer jag den tråden lutar det kanske mest åt att det blir en Butch Cassidy. Jag har ju trots allt redan
en Wyatt Earp, Lonesome Ranger, Blue Gunsmoke och en Little Sparrow.
Så ett par bra bilder fick jag nog till även på honom men oj vd jag lekte med vinklarna. Hoppas att ingen av grannarna såg mig men det var i alla fall ingen av dem som kom ut och frågade vad jag pysslar med .Fast ibland har det ju hänt att de gör det då jag endera är ute med någon häst, sitter ute med mina promarkers eller är ute och går i spenaten med en hamster. För det allra mesta har jag inget emot det heller, bättre att de frågar om de är nyfikna än att de fäller mindre genomtänkta kommentarer. Ja jag vet att den vaktmästare som undrade över om jag var ute med en liten hund då jag hade Ariel bara skojjade men jag tycker alltså inte om den sortens humor för det är så uppenbart att det inte är en hund heller utan en hamster man har i selen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0