Morsning!

Hallojsan , hejsan på er alla ni läsare där ute i den stora vida världen eller ja i alla fall hej till den lilla skara av er som brukar titta in här för att kolla vad jag pysslar med. Ni har kanske märkt att det har passerat en vecka igen utan att någonting har hänt men jag tycker inte jag kan skriva om alla små detaöjer i vad jag gör på dagarna för vissa vardagssaker är tråkiga måsten och då kanske man inte behöver tala om det för hela världen . Fast det är så jag tänker och dessutom kan det vara skönt att ta det lugnt ibland och göra andra saker än att sitta vid skärmen hela tiden. Passar ju på att skämma bort Ariel lite extra också, och det är för otroligt fortfarande hur fin och tillgiven hon har blivit. Det hade jag ju aldrig vågat drömma om när jag ändå bestämde mig för att ta in henne och då hade jag ju ändå både Stuart och Timon kvar. Fast hon är verkligen en liten härlig guldtös ...även om hon har så otroligt mycket energi. En sak är säker och det är faktumet att man alrig kan ha långsamt eller tråkigt då hon är i farten ute. Två minuter och hon drar över brädan. Ibland lyckas hon fortfarande finta bort mig och springer in under sängen men köket bommar jag för med hjälp av kartonger numera men man ser hela tiden hur nyfiken hon är på allt. Sedan efter att hon varit ute på kvällen stoppar hon i regel in skafferiet i kindpåsarna och går upp och lägger sig en stund i kojjan elller försöker övertala matte om att få gå ut på picknick. Och ja som ni ser hon är väldigt bra på att sno all uppmärksamhet för det är något som hon inte kan få för mycket av :).
Mamma, mamma se så stor jag är eller hur lång en hamster kan bli då man vill ta sig upp här i världen.
 
Full koll är det som gäller när Ariel är på språng ute i hallen, jag har koll på henne och hon har lika bra koll på mig.
Så här går det då man försöker ta grepp på henne. Hon sprattlar tills hon kommer lös, eller så biter hon till om man håller på för länge så därför har jag gett upp den tanken, säkrare att låta prinsessan Ariel bestämma.
Fullastad ser hon onekligen ut som en ..hm liten fickplunta. Jag som inte ens förtär några alkoholhaltiga drycker men hur ska man annars beskriva den här formen..kanske som en fanta-flaska ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0