Underbara, rara!

Idag är det en strålande och fin höstdag här.
Solen värmer sakta upp luften lite igen och just därför tänkte jag passa på att ta med mig Theodor ut en stund för att njuta av det fina vädret, Det blir ju kanske inte så många fler tillfällen för honom ute i spenaten heller i år menar jag. Fast vad tror ni sker då vi kommit ut och väl funnit oss till rätta?
Jo det börjar blåsa så  hamstermannen bara vill krypa upp innanför mattes ena byxben och gå in igen, verkligen typiskt. Nåja vi hann ju i alla fall med att vara ute en liten stund trots allt och han tyckte det var så kul med det överdimensionerade badkaret som matte skaffat just för sådana här tillfällen för att han ska få ha lite mer kul när han är ute på äventyr,Det låter ju mycket bättre att se det på det viset än att säga att det var ett felköp då matte var lat och inte orkade handla sanden på butiken som vanligt.
Ta upp mig genast, det blåser för mycket matte så jag vill gå in, nu på momangen.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Men å vilken underbar liten fluffis! Älskar när dom kryper nära en för att få skydd, tröst, eller hjälp det är så fint och gulligt!

Svar: Visst är han , men ja tycker han är så mysig på det viset, mina andra som jag haft har ju varit lite mer av den självgående sorten...visst har de kommit och tittat vad jag haft för mig men sedan har de stolpat iväg lika snabbt igen, inte Theo om han har bestämt sig för något.
None None

2017-08-26 @ 16:51:25
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Verkligen :)! He he na gulligt, älskar djur, deras och deras olika personligheter :)!

Svar: Ja att man kan se det så tydligt hos något så litet som en hamster är faktiskt otroligt, det visar väl bara på att de som inte tar sig tiden att lära känna dem går miste om något
None None

2017-08-29 @ 16:30:09
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Ja det är det faktiskt. Verkligen! Livet skulle va jättetråkigt utan djur ju!

Svar: Ja det skulle det verkligen bli, så himla grått och trist men ändå är det så många som har svårt för att se dem på det sättet..en del verkar ju tyvärr tro att smådjur är slit och slängsaker man kan göra sig av med efter en vecka då barnen kanske har tröttnat
None None

2017-08-30 @ 23:43:53
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Absolut! Ja det är jätte konstigt! Dom har väl aldrig varit nära ett djur på det sättet, har aldrig upplevt kontakten. Men det är fortfarande konstigt att dom respekterar att det är en levande varelse med känslor! Och djurplågare ska jag inte ens börja prata om så sjukt, äckligt och provocerande!

Svar: Ja visst är det...det tycker jag med, om man nu ska acceptera alla människor så ska man väl inte trycka ner de som gillar djur, ändå får man ju det intrycket många gånger i media tyvärr att de tycker man är konstigt . Nej man blir så arg..och tyvärr blir det ju bara mer sådant inrikes med som det verkar ;/
None None

2017-09-03 @ 16:02:16
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Hej! Missade att du hade svarat :)! Absolut! Ja det är väldigt tråkigt, mer öppenhet och acceptans behövs verkligen! Ja, så tråkigt när vissa människor tar steg bakåt istället för framåt, inte okej. Fler borde försöka sätta sig in i andra människors (och även djurs) känslor och situationer, samhället och världen skulle va så mycket bättre då!

Svar: Det är lätt hänt med kommetarfälten att man gör det, då de hamnar lite skrynkligt till men ja visst känns det som så alla ggr fick rätt nyligen kontakt med en gammal klasskompis via FB men jag tyckte hon var mest störande då hon hela tiden frågade om vi skulle hitta på något men jag lät henne ändå vara kvar på min lista och ikväll ställer hon den här frågan till mig Har du inget arbete som vi andra folk? Som jobbar på dagarna.Hur kan man ens formulera sig på det viset om msn inte haft kontakt på några år och inte har någon koll på den andres livssituation?
None None

2017-09-23 @ 19:20:17
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Verkligen inte okej! Det är just sånt där som man mår så dåligt av! När folk bara tror att man är lat o.s.v, varför inte försöka förstå istället för att attackera?! Så tråkigt!

Svar: Nej jag tyckte inte heller det så jag raderade henne eftersom det bra kändes som en väldigtonödig kommentar av henne att komma med, hon vet inte hur jag har det så då har hon ingen rätt att säga sådär, vill hon liksom att någon säger ås åt henne kan man ju undra, nej fy för folk som gör sådana antaganden.
None None

2017-10-04 @ 18:53:29
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Det va nog lika bra. Nä precis, folk antar för mycket.. Ja man undrar ju hur tankeprocessen går, kanske är "klassikern", att hon mår dåligt eller har dåligt självförtroende och så försöker hon må bättre genom att tracka andra..? Vem vet.. Dålig stil i fall!

Svar: Ja så ä det verkligen och då är det ju inte så konstigt heller att det blir fel ibland heller om man försöker ge råd själv men att det blir misstolkat som elak kritik . Fast det finns ju liksom en soklar skillnad ändå, men ja verkligen blev så förvånad när det kom från henne dessutom men jag blockade &gick vidare för sådana människor mår ingen bra av att umgås med. Fast ja visst blir man förvånad när det kommer från någon som borde känna till delar av ens bagage med.
None None

2017-10-18 @ 17:29:25
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Nä precis. Ja det är ju knepigt det där :/. Men som du säger det finns ju en gräns. Vill man ge råd så slänger man ju inte ur sig såna saker, blir ju bara fel. Ja man blir förvånad över hur vissa människor beter sig ibland, dom säger saker som man inte trodde att dom skulle säga :/..

Svar: Jo visst är det och ja det gör ju det, liksom vill man ha kontakt igen kanske man inte slänger ur sig en sådan sak innan man känner till hur ngn annan har det, för det är ju allt fler som hamnar mellan stolarna så att säga med
None None

2017-10-24 @ 17:18:50
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/
Postat av: Sandra Rosén Dahlgren

Svar: Nä precis. Ja det är ju så:/. Det är så många som inte vill, eller inte försöker förstå, väldigt, väldigt tråkigt! :(

Svar: Precis utan de bara antar något och då kan det bli sådär väldigt, väldigt fel om de bara vräker ur sig saker utan att tänka efter.
None None

2017-11-01 @ 17:01:35
URL: http://rosendahlgrensandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0