Hejsan!

Hejsan och hallå på er alla ni morgonpigga bloggläsare som klickat er in just hit för att kolla om jag har skrivit något nytt för dagen. Ni har sådan tur att jag känner att det finns en viktigare sak jag måste dela med mig om Det pratas ju väldigt mycket om rymden och planeten Mars just nu. Delvis förstår jag lockelsen med det men samtidigt så kan jag inte låta bli att tycka har vi väl fått en planet att ta hand om varför ska vi då titta efter ännu en att förorena ? Då vore det väl bättre att alla de pengar som satsas på den forskningen stoppas in där de mer behövs istället? för det är inte alls svårt att komma på just sådan områden som skulle behöva mer pengar i dessa tider av besparingar. Fast det här är ju bara mina tankar och funderingar kring ämnet. Visst vore det häftigt om vi hittar liv i rymden men jag tror i alla fall inte att vi kommer att hitta några gröna små marsmän. Nej i sådana fall handlar det nog mer om bakterier och sådana livsformer som vi kommer att upptäcka. Sedan är allt kommer omkring kanske vi ändå inte kan göra något om en asteroid kommer att krocka med jorden om 1000 år men vi kan inte heller gå runt och ständigt vara rädda för det utan vi måste ju fortsätta leva våra liv. Så det får bli mina tankar om det hela att vi kanske ska koppla ner lite och fokusera på de saker som verkligen betyder något istället och försöka motverka de negativa sakerna som sker på jorden. För vi har trots allt fått en planet att förvalta och då ska vi väl ta bättre hand om den än så här, inte sant ?
Att jag sedan tror så här kanske är märkligt då jag en gång som barn sett ett konstigt ljusfenomen på himlen som såg ut som just ett UFO och vem vet egentligen de kanske finns. Det kanske är som Fox Mulder i Arkiv X säger: The Truth Is Out There.
Sanningen finns någonstans där ute , det är bara frågan om och när vi kommer att få se den.Det finns ju de som säger att spöken och andrar inte finns heller men jag har fått det bevisat för mig fler än en gång att det finns något mer där ute och så länge forskarna inte lyckats med att bevisa motsatsen så tycker jag att man måste få tro på något. Dessutom så när vi ändå är inne på det spåret så tror jag inte på lakanspöken utan jag tror mer på andar, energier &platsminnen men nej jag är inte rädd heller för att gå omkring på kyrkogårdar utan tycker att det är en av de allra mest rofyllda platser som finns. Så jag tror nog att populärkulturen påverkar mycket där men det finns såklart saker jag inte gör också, som att gå ut när det är mörkt men det har nog mer med andra saker att göra än att jag egentligen är speciellt mörkrädd för det har jag nog aldrig varit. Sedan är det otäckare att gå omkring i stan än att befinna sig en bit utanför men det är ju också olika hur man är som person och ja jag är rädd för spindlar men inte för ormar eller smågnagare. , insekter och spindlar är däremot läskigt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0