Hejsan

 
Hejsan och hallå på er alla ni trevliga bloggläsare där ute i den stora vida värden. Ja hej åtminstone till ni som valt att kolla in just hit till min lilla blogg oavsett anledning. Några av er kanske brukar följa mig för att se vad jag har för mig och för andra kanske det är första fången som ni klickat er in hit. Jag hoppas kort sagt att det ska finnas något som alla tycker om att läsa så att fler av er kanske blir intresserade av att återkomma.Idag händer det väl ananrs kanske inte så mycket men det beror ju också på vad man tycker om att göra. Själv är jag gärna bara hemma sådana här dagar och tar det lugnt framför datorn eller i TV-soffan om jag inte pysslar eller umgås med guldkornen såklart men på dagarna sover de ju lugnt alla tre så då får matte hitta på annat. Som att sopa , för att göra det medan någon av hamstrarna är hopplöst eftersom de är så hjälpsamma och hela tiden ska sätta sig på sopskyffeln. Så jag kanske har en liten städpatrull här hemma men de brukar inte vara så framgångsrika i sina försök utan det blir matte som får stå för finliret men visst att dammåttorna kan bli ovanligt stora ibland i Norrland. Speciellt de som vägrar att gå av skyffeln.
Timon måste bara kolla så matte inte har glömt att städa i det där hörnet.
Stuart tycks lite fundersam om det är en sopborste eller kanske en ny lekkamrat.
Ariel är så ivrig ibland att hon hamnar på lite konstiga ställen men hinken är ett rätt praktiskt föremål att ha henne i en stund medan man ska städa buren för lämnar man henne i hallen klättrar hon enkelt över brädan och efter en stund i transport buren blir hon uttråkad så den eller hagen är inte heller att tänka på
Nix allra bäst trivs hamsterfröken när hon får vara med där det händer saker och hon är verkligen så nyfiken och alert att jag funderar på om det verkligen är samma hamster som då hon först kom. Ibland undrar jag det fortfarande och tänker på vilken överlevare hon är min lilla fröken.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0