Solen skiner

Hallojsan hejsan på er alla läsare där ute. Hur har er dag varit så här långt ? Själv klev jag upp tidigt imorse eller ja jag tog mig upp ur sängen vid halv sju snåret.För då var både Timon och Ariel ute och gnagde som besatta på gallret för att få komma ut. Så det var bara att kliva upp och ägna en god stund åt att städa åt dem & att umgås. Sedan när de hade varit ute varsin stund så hade de såklart lyckats väcka mattes myskille Stuart också. Så då fick han sig städat och en stunds TLC.Eftersom klocka sedan inte var mer än sju, halv åtta så kom jag på tanken att gå ut en promenad innan det blir för varmt. Sagt och gjort tog med vattenflaskan och såg till att ha minneskortet isatt också travade jag iväg neröver. Havet låg alldeles kav lugnt och det var ljummet i luften så det var verkligen vackert där nere. Egentligen en sådan där dag då man inte alls vill gå tillbaka hemåt.

Hann ta lite bilder innan batteriet tog slut men sedan passade jag mest på att bara gå runt och njuta.Såg två småskrakshanar som kämpade om revir. Den ena fick dock ge sig och flög iväg efter en stund. Hann också få fota lommen igen där den låg där ute och flöt på vattnet, först upptäckte jag den inte utan den är verkligen lätt att missa men nu vet jag att de är kvar här.
När jag sedan skulle ge mig av hemåt så upptäckte jag att min lilla vattenflaska hade börjat läka där den låg i ryggsäcken. *Suck* så det var bara att stoppa ner munkjackan och försöka suga upp det värsta och skydda kameran. från att bli blöt.Som tur var kom jag fram till att jag kunde passa på att jag kunde göra bort ett par ärenden när jag liks var på språng så jag fick åt mig ett par kassar och kunde möblera om lite så väskan fick torka lite innan jag la tillbaka kameran ovanpå väskan. Det gick i alla fall bra och den klarade sig oskadd men nu hänger både munkjackan och väskan på tork. Sista gången jag använder den flaskan att ha vatten  kan jag säga! För er som saknat att inte få se mina guldkorn på bild så kommer här några till
Stuart Little börjar ta för sig mer och mer av världen då han är fri inomhus, men då vi är ute håller han sig fortfarande helst i närheten av matte. Stora vida världen är lite läskig.
Ska jag få en bra bild på Ariel får jag lov att muta henne.Annars sitter hon stilla i max två sekunder eller så har hon alltid något nytt upptåg i sikte.
Timon inspekterar så matte har knutit skorna ordentligt, eller så är han på jakt efter ett bra gömställe tills nästa gång han får för sig att gå ut på nattligt äventyr.
Fast det lär bli lite svårt för honom att rymma i fortsättningen nu då matte har satt lås också på hans lucka.Så nu har alltså alla tre guldkornen lås på burarna :) . Ja småttingarna har ju sina takluckor olåsta fortfarande men de sitter högre upp så de kan inte komma åt dem på samma sätt som Yetin gjorde med sin. Ibland undrar jag dock om det inte är så att jag har en björnliga här hemma fast i guldhamsterformat ?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0