Hejsan hoppsan!

Hej på er alla morgonpigga läsare där ute. Ja hejsan även till er som just kanske har tagit er ur sängen och funderar på om det verkligen redan är dags att kliva upp. Kan börja med att tala om för er alla hur fint väder det är här idag. Det är helt enkelt stålande solsken!
Så jag började dagen tidigt med att äta frukost innan jag städade åt guldkornen för att sedan bege mig iväg ut på en liten promenad. Visst det är svårt att gå ifrån Ariel då hon är vaken 7-10 men jag behöver ju luft ibland, jag kan inte bara stanna inne och gulla med hamstrarna eller sitta vid datorn. Nej det är faktiskt skönt då jag kan släppa allt för en stund också och det händer ju som ni vet ibland att jag gör längre uppehåll från medierna men något sådant är det alltså inte dags för ännu, nej mn måste ju bara njuta av naturen så här års då solen &värmen kommer tillbaka. Nog för att jag trivs bäst då det är lagom varmt men då kanske våren inte är så tokig i alla fall.Det enda vi kan hoppa över är alla pollen so snart kommer att börja fylla luften, men de senaste två åren har det faktiskt gått riktigt bra den här perioden med. Det enda som har varit ett riktigt problem är då någon klipper gräset men det går ju åtminstone att undvika den saken, björkpollen är betydligt svårare att undkomma. Sedan har jag konstaterat igen att våren fortfarande är en bit bort här, snön ligger faktiskt kvar på sina fläckar och isen ligger där på fjärden även om den går upp mer och mer tar det alltid sin tid innan det blir isfritt i hamnen.
Än är det mycket is kvar som ska försvinna innan man kan tala om att det är vår på allvar här.
Lite infryst läge för ena bogserbåten.
Nu ska det byggas bo
Skatan var också upptagen med att samla lämpligt bomaterial
Och duvorna spatserar omkring i hopp om att få/hitta något ätbart men de har verkligen en unik förmåga i att bli orädda. Bara man sätter sig ner på huk med kameran så springer de förbi framför fötterna på en, men det är väl en överlevnadstrategi att bli så närgången också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0