Hallojsan!

Halloj , hejsan på er alla ni trevliga bloggläsare där ute som kollat in just hit till mig. Nu har det redan hunnit blivit kväll, ja tänk vad en dag kan gå fort ibland. Speciellt så blir det ju så då man har roligt. För även om magsjukan/vinterkräk är enveten och vägrar ge sig så tänker jag inte ge upp än och kasta in handduken. Även om jag har god lust då vi befinner oss i omgång fyra. Jag brukar ju alltså inte bli magsjuk normalt men nu har det varit rent hopplöst en tid då jag haft någon bakterie i omgångar. Nåja är den seg så tänker jag vara det tillbaka. Någon gång måste den ju ändå försvinna sin kos tycker man, men jag får ju vara extra noga med hygienen också vilar jag mer på dagarna om jag fått nattsömnen störd. Så jag hoppas det ka vara sista vändan av den nu och att jag ska få bli bra igen. Fast nog mycket skrivit om den saken nu. Till något mycket trevligare som hände idag. Såg skidskyttet på TV förut och blev toppenglad åt Mona Brorssons sjätteplats,stort grattis! Vad kul det kändes med en så fin placering nu äntligen för visst har det gått lite knackigt för damerna sedan Helena o Anna-Carin slutade.
Nu kan det bli riktigt skojigt framöver om Fredrik får till skyttet igen också men man kan ju säga att det verkar ha gått troll i det för hans del. Nåja man får gräva ner sig lite och se till att försöka göra sitt bästa för att sedan komma igen men det tror jag att det är så mycket press på dem från alla olika håll och det måste vara jättesvårt att leva med den. Då kanske det bästa är att försöka skärma av sig så gott det går men det är nog lättare sagt än gjort också. Hur som helst kul med damernas framgångar idag, det kan bli en fin morot för framtiden!
Några av er kanske sitter och funderar på hur det går för mina simmar ? Alltså mina karaktärer i Sims 3. Då ska jag lämna en bra rapport. Familjen Racket fullkomligt blomstrar just nu. Peggy har uppnått det högsta steget i karriären och Dudley är nästan där. Hemmavid har de numera två pojkar Zeth och Zachary som håller dem fullt sysselsatta men Peggy drömmer fortfarande om en liten tös så vi får väl se hur det blir med den saken. Så småningom tänker jag mig ju att hon ska få sluta på jobbet och börja på en ny karriär där hon kan jobba mer hemifrån. Riktigt vad hon ska välja för spår vet jag faktiskt inte än men det lutar endera åt att hon blir författare eller att hon kommer att satsa på hästarna. Något behöver hon ju syssla med sedan. För hon och Dudley är så fästa vid varandra, ja han är supergullig mot både henne och barnen men han är ju så mycket äldre att han snart kommer att gå i pension och när han går bort, vad ska hända då ? Lite framförhållning tänkte jag att hon kunde försöka ha också får vi se vad det ska bli av barnen sedan, om någon av dem följer i sina föräldrars fotspår eller om de väljer yrkesbanor helt efter egna intressen men det får vi se då det blir dags för dem att fundera över det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0