Hallojsan!

Hejsan på er alla morgonpigga bloggläsare där ute . Ja åtminstone hej till den illa skara som tittar in här av en eller annan anledning. Idag så skiner solen och det är ett vackert väder så jag ska väl försöka ta mig ut lite senare. Först så måste jag däremot göra bort lite andra saker. Även om jag egentligen hellre gör andra ting så finns det faktiskt en del grejer som just det måste gå före allt annat. Annars är jag lite som Skalman i historien om Bamse, han tycker ju att måste&skynda är de fulaste ord han vet. I alla fall så känns väl läget hyffsat bra åtminstone. Lite verkningar kvar v den dumma bakterien men det känns mycket bättre, fört nu som orken sakta men säkert börjar komma tillbaka och jag kan känna att jag vill börja göra saker igen. Man blir ju så begränsad när magen krånglar..men jag vågar inte hoppas för mycket än med tanke på hur segt det varit. Fast det är ett framsteg att orken börjar återvända sakta men säkert. Annars är det alltså mest bara lugnt här och det töar mer för varje dag som går. Så snart har vi vår, men det ska bli skönt så man kan ta sig ut på promenader igen. Visst går det att knalla runt även på vintern men snön medför ju ändå vissa begränsningar. Så nu blir det roligt att så småningom få gå och kolla om svanarna kommit än. Ifjol lyckades jag ju pricka in precis när de anlände till sjön.
Sedan dröjer det ju ett tag till tills det är helt isfritt men de första sjöfåglar jag hoppas kunna få syn på är kniporna, de brukar ju vara ute tidigt och ligga där i iskanten och söka mat.
Sedan tänder jag förstås ett par ljus idag och minns Josefin Nilsson för all den underbara musik och för den sagolika rösten som hon hade. Tack Josefin och må du vila i frid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0