Hejsan svejsan!

Hallojsan på er alla ni läsare där ute som kollar in just hit och hittat fram till min lilla blogg. Idag är det snudd på att man blåser bort då vindarna bitvis friskar i riktigt. Så just därför håller man sig helst inomhus om man inte nödvändigtvis måste gå ut då. Fast jag har ingen lust att gå ut när det tar i så här. Så fåren får alltså lov att vänta tills det mojnar.Man vill ju inte riskera att få ett träd över sig heller då man är ute. Alltså så blir det inte heller något jobb med teckningarna eller fotande av modellhästarna men någon gång måste ju vinden upphöra. Det var dagens lilla avhandling om vädret nu till ett av mina andra projekt. Dockhuset är nästintill färdigt nu. Ska bara putsa på lite smådetaljer så får jag räkna det som klart. Har ju hållit på med det så länge nu att det känns nästintill overkligt att jag har kommit så här långt med det. Fast det är ju klart det blev ju en hel del mer jobb eftersom jag fick lov att byta ut stilen mitt på hållet. Den första renoveringen hade blivit fin den också men stuket blev allt för personligt och jag får inte plats med ett dockhus hemma i lägenheten. Så därför fick jag börja om men det blir ju fint till slut och det värsta är att jag lätt skulle kunna ta på mig ett skåp till men då tror jag mina päron skulle bli tokiga så det lägger jag på is så länge även om jag tycker det är förskräckligt roligt. För det finns en stor nackdel och det är att det tar upp sådan stor plats men tänker jag efter kanske jag har material för att göra ett litet tittskåp hemma.Så det finns hela tiden något som är på gång ändå. Sedan spelar jag ju en hel del Sims 4. Har kostat på de där packen jag nämnde från början och laddat ner en del saker så jag börjar få några hushåll som jag trivs med att spela. Tycker dessutom att det är roligt att se de nya laddningskärmarna men framför allt så gillar jag en av meningarna som förekommer där eller vad sägs om : Infall är något som din sim kan få för sig att den vill göra, men som du inte behöver göra.
Det sammanfattar spelet så väldigt mycket för ibland gör ju simmarna verkligen inte som man har planerat även om man har skapat sina karaktärer från början.För det är treots allt mycket roligare att spela då de får ha egen vilja än om man skulle kontrollera dem helt men visst kan man diskutera infallen som att gå in genom bakdörren eller då de sätter sig på toaletten med en tallrik mat. Då kan man prata om det där med infall och fri vilja.
Sedan provade jag spela igår sedan jag installerat Dags att jobba och det blev riktigt skoj att få följa med simmen på arbetet så mycket mer än förut, så det blev helt klart en trevlig överraskning men jag saknar ju husdjuren!
Så nej jag tänker inte lämna Sims 3 helt utan det blir ju att köra på båda spelen för en period så får man se vad som händer beroende på vilka expansioner som kommer att komma och inte. För alla är långt ifrån nödvändiga att ha den här gången!
Och ikväll håller jag tummarna för att Wales lyckas vinna över Portugal som jag inte tycker har imponerat så mycket i detta mästerskap. Visst att det kan bli en svår uppgift men det är så härligt då det kommer lag och överraskar ibland och sedan Island gick på pumpen tycker jag att åtminstone en av nykomlingarna i sammanhangen kan få gå vidare! Eventuellt kanske jag är lite mer partisk sedan eftersom jag gillar England och Wales har ju lugnt en av de snyggaste flaggorna med den där röda draken i mitten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0