Hallojsan!

Hejsan på er alla ni trevliga bloggläsare där ute som kikat in just hit på min lilla blogg. Tänkte försöka skriva några rader igen idag. Hade ju planerat att fota modellhästar nu då jag är hos päronen fast den senaste tidens blåsväder har tyvärr satt stopp för de planerna. Fast jag hittar på andra saker att göra istället, men någon gång kan man ju tycka att det borde sluta ta i så. Eller åtminstone så att man ska kunna gå ut men det är ju inte så trevligt det heller.
Fast det var inte vädret jag skulle skriva om idag eller det faktumet att jag fyller år, nej igår gick jag på konsert med mamma och såg Takida spela. Hela timmen gick verkligen för fort men SÅ bra de var. Fick rysningar när de körde Forever alone,Always alone och det vill inte säga lite det.Och jag sjöng med i monsterhiten Curly Sue som fortfarande är precis lika bra.
Och vilken publiksiffra det var med , hörde siffran 5000 nämnas :) men det kan ha varit ännu fler  på plats, det tror jag det då vädret var så perfekt, lagom varmt med lite blåst bara. Tänk vilken toppen kväll det var trots att man undrade hur det skulle gå eftersom det var mulet på morgonen och såg mer ut att bli regn. Kanske var det Runaway som skrämde bort det dåliga vädret ?Det kändes i varje fall magiskt och peppar, peppar så känner jag inget i händerna idag men det kanske kommer träningsvärk av allt applåderande och klappande i takt med musiken. De har helt grymma bastoner! men jag måste ju erkänna att jag tycker bäst om den där finstämda symfonirocken som de behärskar så bra! Vilken röst han har Robert!
 
https://www.youtube.com/watch?v=jWfstondD4c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0