Morsning!

God dagens på er alla bloggläsare där ute i den stora vida världen. Tittade på termometern idag och trodde först att jag såg i syne så jag blev ju tvungen att titta en gång till. Nej den visade inte ens fel- det är nollgradigt och ändå är det bara i slutet på Januari. Så nog kan man minst sagt säga att vädret är lite upp och nervänt men jag tror inte våren kommer ännu, det lär dröja några månader till. Bara vänta så kommer det med största sannorlikhet bli iskallt och snorhalt på det. Annars så fortsätter jag mest bara att ta det lilla lugna här. Kan inte göra så mycket mer eftersom jag troligtvis ju gått och dragit på mig någon slags magsjuka som inte vill ge sig. Fast det har ju och andra sidan bara gått snart två dagar så jag tänkte försöka svälta ut eländet så får jag hoppas att det ger med sig till sist innan man börjar fundera på några mer åtgärder. Det går ju tydligen magsjuka just nu och jag brukar ju egentligen vara den som klarar mig men tydligen inte denna gång.
Hur som helst så skulle jag bara skissa lite igår kväll. Men att göra något halvhjärtat går ju inte så när jag hade ritat med blyerts så kände jag mig fortsatt inspirerad. Valde att färglägga den md pennorna och till sist ser det ut så här:
Typiskt mig när jag skissar utan eftertanke, men det är oftast då teckningarna blir som allra bäst med. Nu måste jag bara få till en fin bakgrund med.
Sedan så försöker jag ju trots allt också att umgås lite med guldkornen.Det blir ju kanske inget mys med Stuart i soffan men de måste ju få gå ut i hallen och leka& få rent och fint i sina burar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0