McBläck

Hejsan på er allihopa där ute, ja framför allt till ni som brukar läsa det jag skriver. Jag hoppas att ni tycker att en del av det är intressant om ni stannar kvar. Idag har det varit en toppenfin dag ute igen med vackert vinterväder och solstrålarna som reflekteras så fint i den vita snön. Fast nu var det inte vädret jag skulle skriva om idag eller guldkornen även om jag kanske gilder in på dem sedan. Nej idag ska vi avhandla multimaskiner och bläcket till dem. Till att börja med så är jag jättenöjd med min lilla MP280 som jag har den är bra på alla sätt och vis. Förutom möjligen ett nämligen att patronerna tar slut så fort. Ja, jag kanske inte skriver ut så mycket eller kopierar saker men det går ju bläck även då man skannar. Valde därför att prova fylla på för inte alls länge sedan då jag såg att det finns en firma som gör sådant här i närheten. Kommer hem, sätter i patronerna varvid den ena av dem blinkar. Gör som killen i butik sagt, stänger av och startar om maskinen, patronlampan blinkar i alla fall. Ignorerar problemet eftersom jag fortfarande kan skanna. Häromdagen märker jag att båda lamporna lyser så jag försöker både med att starta om och köra igenom de rengöringssystemen som finns men nej inget fungerar och jag kan såklart inte heller kopiera något. Nu kanske jag borde ha gått tillbaka och pratat med dem , där jag bytte men jag kände inte för att krångla. Skulle ändå gå och handla så då passade jag på att köpa helt nya patroner på ett annat ställe. Snordyrt ja, men nu funkar det, för så fort jag kom hem och bytt ut dem slutade båda lamporna att lysa på en gång! Summan av kardemumman blir alltså att hädanefter kommer jag bara att satsa på orginalpatroner då jag ska köpa nya. Visst blir det kanske kostsamt i längden men då vet man ju åtminstone vad man får. På butiken jag var idag så sa expedition där att de rear ut bläckstråleskrivare numera och många har gått över till laser men det är ju liksom ÄNNU dyrare än så länge så då är ju frågan vad som faktiskt blir bästa alternativet för en liten hemmaanvändare. Inte tycker jag att det är laser i alla fall.
Fast nu har jag i alla fall fått ordning på sakerna så nu kan jag fortsätta med mitt övriga pyssel här hemma sedan ska jag nog starta upp Sims 3 med. Gick ju igenom mina hushåll igår och hittade några som jag hade glömt bort hur roliga de var att spela.Sedan tror jag inte jag kan hålla mig även om jag sagt att jag skulle så måste ni få se den redan nu.
Började skissa på ett papper efter att ha sett ett naturprogram där Bankershästarna omnämndes, för den som inte känner till det så är det en grupp vildhästar som lever på några öar utanför North Carolina , USA. Blev så tagen av berättelsen kring dem och genast kom min inspiration. Sedan förde jag över hästen på ett till papper för att kladda dit konturer till något slags bakgrund och då blev den så här fin sedan jag fyllt i konturer och färglagt själva hästen. Så det ni egentligen ser här är alltså min kladd :P. Nu lutar det mer åt att jag får göra två hästar i olika färg med olika bakgrunder men frågan är hur jag ska få gräset att bli fint också. Det är bland det marigaste att teckna tycker jag faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0