Hejsan svejsan

Hejsan på er alla ni glada bloggläsare där ute som kollar in hit just idag för att kolla vad jag har för mig och om jag har skrivit någonting nytt. Tänkte försöka att få till åtminstone några rader så det ska finnas något att läsa. Inte för att jag brukar göra inlägg varje dag men jag försöker åtminstone hålla bloggen aktiv annars händer det ju med att det kan gå länge tid mellan inläggen också, Det beror helt enkelt på vad jag känner för. Nej nu ska jag inte tråka ut er med en massa utfyllnadsmaterial längre. Tänkte visa upp ett litet prov som jag gjort med mina nya pennor.
Inte helt oväntat blev det en häst som jag valde att rita först med mina nya POSCA-pennor, Ville ju ha tag på ett par som är täckande men samtidigt täckande,lättarbetade och inte stinker apa som PROMARKERS annars gör. Fast jag får nog lov att säga att även om de har hög kvalité så blev jag ändå inte rikigt nöjd med detta system. Visst kan de ha sina fördelar med då det är lätt att ändra om man råkar göra något litet galet men samtidigt tyckte jag också att de flöt ut för mycket vid små detaljer.Dessutom kändes den torkade färgen konstig...det blir ju mer som en upphöjd yta och inte som med promarkes som smälter in i pappret. Det kanske är frågan om vad man är van vid med men jag föredrar nog andra pennor mer men nu har jag ju i varje fall provat på POSCA, så då kanske det blir de pennor som kommer att få sin plats hos mina föräldrar där jag också brukar sitta och färglägga ibland. Så då måste jag ju ha två uppsättningar ändå, men jag tror att jag hittade en sort som jag gillar mer nämligen vanliga, hederliga penselpennor från FABER-CASTELL som jag beställt och hoppas kunna få hem innan jul men den verkliga julklappen till mig själv i år är nog ändå någon av de modellhästar som ramlat in:Ja jag försöker trappa ner på samlandet men det har ändå blivit några till in fast samtidigt har jag sålt bort större delen av min MLP samling och nu har jag bara de som står i vitrinskåpet kvar. Kändes ju lite konstigt men samtidigt skönt att de fick glädja någon annan istället för som de gjorde hos mig på slutet och låg undanskuffade i kartonger och jag har ju ändå sparat den del som är mest värdefull för mig att ha kvar :)
Här är han, en av mina senaste killar, egentligen skulle jag INTE alls ha en till tinkerkille av denna modell men när jag såg honom blev jag tokfäst så nu står han där ovanpå mitt ena skåp tillsammans med de andra två och ett bra namn har han också fått eller vad sägs om Castaway ?
Som ni kanske redan har räknat ut är jag ju lite förtjust i just skäckfärgade hästar och det kanske märks på mina modellhästar med då det faktiskt har blivit en hel del skäckar utan att jag tänkt på det förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0