Hallojsan!

Hejsan på er alla ni läsare där ute som tittar in just hit idag till min lilla blogg. En del av er kanske brukar göra det mer regelbundet för att se om jag skrivit några rader medan för vissa andra kanske det är första gången ni klickat er in hit. Oavsett så hoppas jag att ni alla ska hitta något som ni tycker är intressant att läsa om eller så kanske ni bara vill titta på foton. I vilket fall som helst så säger jag god morgon till er allihopa, det är enklast så. Känns fortfarande bitvis konstigt igen att bara ha två guldkorn men jag kanske vänjer mig med tiden..eller så får jag se om jag kan hitta en till underbaring sedan igen men just nu tänkte jag ta det lite lugnt och inte skriva så mycket om dem här. Fast det är alltid så roligt att uppdatera er om alla deras upptåg de har för sig och Rafiki är verkligen en underbar liten kille! Han älskar verkligen att klättra och att kolla in världen så när man har honom i soffan får man allt se upp eftersom han är så snabb. Sedan är han verkligen snäll och tycker om att vara ute i hallen. Dessutom så spetsar han nyfiket öronen då han hör att Ariel är ute och stökar runt...och mjo hon är helt galen i honom men det är väl därför jag kallar henne för flörtkulan nu också!  De får ju visserligen inte träffas mer än att de kan få snusa på varandra genom gallret ibland men man märker ju ändå hur de lär känna varandra men så här besatt vr hon inte ens då jag hade Stuart! Nu skulle jag inte bara skriva om guldkoren idag..nej det hände något hemskt här i stan imorse nämligen ett SMASH&GRAB inbrott mot en klädbutik. I samband med det har de spärrat av halva staden för det hittades explosiva varor i en bil som hade brunnit. Det känns verkligen så obehagligt att även sådana här saker börjar sprida sig till mindre orter nu tydligen. Tur i oturen den här gången var väl ändå att någon hade iakttagit dem och ringt polisen som tagit in sju personer på förhör!
Fast det känns fortfarande läskgit och man undrar ju hur folk ska kunna komma hem då dehar stängt av ett så stort område över så många timmar ? Ja man lär väl få höra hur det går under dagen för bilen var visst tänkt som en undanledade manöver men det verkar alltså inte ha fungerat riktigt som det var planlagt och tur det!
Sedan kanske man undrar över polisens agerande i vissa andra fall. Till exempel så blev det helt stopp i trafiken för ett tag sedan norr om staden och det rapporterades att en lös häst var ute  och sprang. Märkligt eftersom det just i det området inte tycktes sakna någon skimmel och flera boende sa att de varit ute och letat men inte hade sett någon förvirrad, rädd pålle. Det fanns visserligen hagar bredvid vägen med betandes hästar, bland annat ett par skimlar men de var ju inhägnade. Så det kan lika gärna ha varit en synvilla eller något annat djur, kanske en ren som kommit ut på fel plats för lite märkligt var det ju annars att ingen ägare hörde av sig. Fast det kanske bara är jag som tänker så men jag tycker ju att man borde försöka få tag på någon vidare inforamtion i fallet från medias håll och inte bara släppa historien som de gjorde nu med meningen: Hästen har inte synts till på vägen längre så den har förmodligen försvunnit eller blivit infångad.
Om någon hade hämtat den så borde ju kanske den uppdateringen ändå komma via någon av de många sociala plattformarna som finns idag, ändå så blev det tyst från alla håll. Då kan man ju börja fundera över de där andra alternativen eller så kanske det var ett spöke som visade sig ?
Ja oavsett vad de nu än var så hoppas jag att ni alla har en bra dag och tar det lungt där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0