Morsning korsning!

God morgon på er alla läsare där ute som bara råkat klicka er in hit eller ja såklart hejsan till er som regelbundet brukar kolla om jag skrivit något nytt. Det lättast är egentligen att heja på alla som har surfat er hit. Som alltid börjar mina dagar med en guldstund tillsammans med hamstrarna. Imorse var inget undantag , städade åt alla tre och både Tiomn&Ariel fick gå ut varsin stund i hallen. Stuart går däremot bara ut, gör det han måste och sedan går han in och lägger sig igen. Han kanske är mattes lilla sömntuta på morgonen men det brukar han ta igen på kvällen. Hur som helst så gick Ariel och la sig vid halv tio och då tyckte jag det var hög tid att försöka smyga iväg på en promenad neråt hamnen. För det var fint väder,solsken och inte för varmt heller utan alldeles lagom.
Såg hur mycket som isen försvunnit på bara ett par veckor, Annars dp an kollat neröver på morgnarna har den ju legat kvar men nu är de största delearna faktiskt borta och en ensam liten mås låg ut och guppade på vågorna.
Solen glittrade så vackert få fjärden och det var en sådan dag då man bara njuter av att få vara ute, man vill nästan inte gå in.
Vem kollar egentligen in vem här ?
Ännu har vintern faktiskt inte lossat sitt grepp helt.
Fast nu har paret Storskrake alltså anlänt och till min stora glädje fick jag även se att tre rastande strandskator fanns på plast mand måsar och trutar ute på isen.
Fast jag tror det var mest mås på plats eftrsom de var så lugna, kommer trutarna brukar det bli mer livat, men fiskmåsarna gjorde sitt bästa för att sjunga in våren medan skrattmåsarna tog det mer lungt.
Sedan då jag skulle gå hem så sa jag för mig själv att jag tyckte det vr konstigt att jag inte hade sett någon rödhake i stan än eftersom jag sett på annat håll. Så jag visste ju att de kommit och vem sitter där i en buske då och sjunger för fulla muggar ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0