Hallojsan!

Hejsan på er alla läsare där ute som kollar in här och god morgon på er ! Idag så tänkte jag som vanligt först börja med att berätta om väderläget. Solen skiner än så länge men det ska visst bli sämre och börja blåsa.Så då får jag ju se hur det blir med den där promenaden. Borde egentligen ta mig ner på stan och handla lite färger till ett projekt jag håller på med men det är ju inte så trevligt att gå om det blir kraftigt blåsväder. Nej då får jag göra andra saker istället också kan det bli så att jag ska en stund till föräldrarna .men det skulle jag få veta sedan.S å just nu gör jag inte så mycket mer än att jag har gjort bort städningen åt guldkornen och alla tre har de varit ute. Sedan har jag just ätit frukost. Fast nu skulle jag inte skriva om något av dessa saker. Nej jag ville berätta att jag löst problemet med mitt EA-konto. Har ju inte kunnat logga in på varken Sims eller Origin på ett bra tag.Så igår bestämde jag mig för att jag hade fått nog men jag var inte lockad av att sitta i någon lång support kö heller .För när jag googlade och sökte på mitt problem visade det sig att de hade haft problem med att en ryss eller någon hade hackat alla konton via något annat av deras spel. Det hade hänt kort efter att jag började få problem. Inte konstigt att jag då fick återställningsmejlet på ryska ! innan det slutade att fungera helt. Hur som haver så klickade jag mig runt och kom i kontakt med den internationella supporten via chat på EA.com. Vips så var problemet löst på tio minuter och jag kunde logga in igen! Det var alltså inte som jag trodde, att det felade för att de slagit ihop systemen. Nej någon hade alltså hackat EA för att försöka komma åt kontoinformation. Fast när det gäller Sims är det i varje fall tur att man inte har någonting direktkopplat heller. Hur som helst så var min kontaktinfo ändrad, ett litet spel som jag inte kände igen var inköpt också hade alla tilläggspaketen till Sims3 försvunnit. Det kunde dock ha gått så mycket värre men nu har jag alltså fått tillbaka mina båda konton och det är ju huvudsaken. Sims 3 kontot var inte alls rört av vad jag kunde se utan jag hade alla poäng kvar så nu ska jag försöka se om jag kan lägga in paketen på nytt.
Vad jag vill säga genom att jag berättar detta? Man kan nog aldrig vara för försiktig med vilken information man ger ut utan snarare är det bra att vara det och försök se till att bara handla av säkra ställen på nätet!Gå alltså inte på alla dessa erbjudanden som låter för bra för att vara sanna.För de är allt som oftast inte det heller!
Och även om vi har strängt regelverk här i landet när det gäller sådana här saker så finns det så mångs fler skojjare som inte drar sig för något på den internationella marknaden.
Är det möjligvis fler av er som läser detta som spelar Sims 3 och har samma problem som jag hade råder jag er alltså till att kontakta den internationella supporten för hjälp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0